ma praegu ei viitsi rohkem sinuga rääkida näx, sest sa oled igav :P
Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
IV lääs 2009.a.
Collapse
X
-
Algselt postitas Rauul18 Vaata postitustUurisin enda meeskonna käest nemad väitsid et kadriorus pidi toimuma! Ise kahjuks osaleda ei saa,vigastusega väljas.
Ja kiiret paranemist sulle !sigpicSuure-Jaani United
Kommentaar
-
Algselt postitas volodja Vaata postitustma praegu ei viitsi rohkem sinuga rääkida näx, sest sa oled igav :Pveteran:-)
Kommentaar
-
Algselt postitas imperia Vaata postitustPSK Alexela mängib Keilas kui ma õieti aru olen saanud. Keegi teab öelda mis kattega väljak seal on?? Tänud ette.härra kohtunik, vaadake, see mees lükkas seda meest seal kohas seljast
Kommentaar
-
...PSK Alexela mängib Keilas kui ma õieti aru olen saanud. Keegi teab öelda mis kattega väljak seal on?? Tänud ette...
seal on üks ilusamaid ja parima kvaliteediga kunstmuru väljakuid, mida praegu jeestis pakkuda on. ainuke miinus on see, et kui puhuvad tugevad tuuled, siis kuna see asub avatud välja peal, siis liiv hakkab mõnusalt silma lendama...
aga jah, viriseda pole mõtet, kena pehme väljak
Kommentaar
-
Algselt postitas imperia Vaata postitustJah,aint oleks võind see ikka liigas juhtuda,aga see selleks.
Pöidlad pihku !sigpicSuure-Jaani United
Kommentaar
-
Algselt postitas heinz7 Vaata postitustVäike karikas
Eesti Koondis - Tallinna JK Kotkad (III/E) 0:1 (0:0)
Nii et koondis sai esimese kaotuse
ja protokollis seisab et 90+2 lõi Koondis omaväravaTrummi JK nr. 85
keskkaitsja
de gustibus non est disputandum
Kommentaar
-
Algselt postitas imperia Vaata postitustJah,aint oleks võind see ikka liigas juhtuda,aga see selleks.
Kommentaar
-
Algselt postitas ÄSS17 Vaata postitust7. juuni Koondis kukub!sigpicSuure-Jaani United
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Kommentaar