Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

IV lääs 2009.a.

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Algselt postitas 17midaveelvaja Vaata postitust
    rolling on mage löön 10 kolli hiiumaal
    sa oled jumala liimist lahti, vaata, et sulle 10 kolli ei lööda.

KFS on vist suvepuhkusele suundunud ja sellest tingitud ka möla kasv foorumis. KFS analüüse oleks vaja mitte udude omi.

Kus on Kentuckey Fried Shicken.......?????

Kommentaar

Algselt postitas 17midaveelvaja Vaata postitust
      rolling on mage löön 10 kolli hiiumaal
      kahtlen sügavalt et see tüüp emmastet esindab.

Kommentaar

Algselt postitas mohikaanlane19 Vaata postitust
        KFS on vist suvepuhkusele suundunud ja sellest tingitud ka möla kasv foorumis. KFS analüüse oleks vaja mitte udude omi.

Ei usu nüüd küll tema nüüd mingi isik oli kelle tõttu möla ei olnud... möla on niivõinaa midagi pole thea.

Kommentaar

Algselt postitas Sepp21 Vaata postitust
          kahtlen sügavalt et see tüüp emmastet esindab.
          Ma arvan sama, et see mees Emmastet ei esinda. (see on "tüübi" esimene kommentaar)

Kommentaar

Algselt postitas kurtz Vaata postitust
            Pärnu Metropol 0:2 Saaremaa JK aaMeraaS
            kuule sul numbrid valepidi läinud, muide ostsin eile Pärnu K-rautast 2 surma kruvi ja need suunduvad ikka saaremaa väravavõrku

Kommentaar

Emmaste - Rollingud esimese poolaja lõpus seis 3 - 2. Rollingutel üks mees punasega väljas (viimase kaitsjana kaks korda tõmbas ühe mehe maha - kaks kollast). Mäng olevat suhteliselt laadaks kätte läinud juba.
              I don't write erotica but I do write. Don't get paid for it though. My writing is a little more high profile than erotica generally. I stay anonymous though so I can never be compensated for my work.

Kommentaar

ex rollingud saavad siit oma sauna
                nr 12

Kommentaar

atli-guwalda 3-1 suht huvitav oli vaadata minu arust väga veenev see atli võit ei olnud kuigi seis seda näitab 2kolli olid kindlad guwalda väravavahi vead aga möla ei olnud,ilm oli ainuke sitt asi tänase mängu juures

Kommentaar

Emmaste 5 - 3 Rolling Doors

Teise poolaja keskel rollingud viigistasid. Umbes 10 min enne lõppu lõi Emmaste paariminutise vahega kaks väravat. Korralik loomade jalgpall oli olnud.
                    I don't write erotica but I do write. Don't get paid for it though. My writing is a little more high profile than erotica generally. I stay anonymous though so I can never be compensated for my work.

Kommentaar

tänud Raplale hea mäng oli ilm oli küll natu kehva 2 poolaja alguses aga polnud hullu kohtuniku vile oli ka korralik kuigi paar apsakat oli näiteks viimane värav enne mida oli ründajal käsi ja penalt oli ka tõlgendamise küsimus kuigi mängisin palli ja ründaja koperdas otsa aga muidu oli tore ja

Kommentaar

Emmaste-Rollingute mäng läbi minu silmade:
                        Emmaste alustas esimest poolaega ilusat söötudega ja sööstudega vastaste kasti. Väravate järjekorda ma ei mäleta, igatahes suutsid vastased lüüa värava vasturünnakust, millele mõni hetk hiljem vastasime ka meie. Esimene poolaeg näha viite väravat oli jalgpalli moodi juba.

Punase kaardi kohta minu seisukoht, et kui viimane kaitse on silmnähtavalt aeglasem vastaste ründajast, siis peab võistkond tema mängupositsiooni muutma/vahetama.

Teine poolaeg kippus vahepeal päris lapsikuks aga mõlemad võistkonnad võtsid enda jalad perse alt välja ja hakkasid jalgpalli mängima. Teisel poolajal ei paistnud väga väljagi, et Rollingutel üks mees platsil vähem..lõpu poole nad lihtsalt väsisid ehk natuke rohkem kui meie omad.
                        Palli valdamine tundus samuti suhteliselt võrdne olevat.

Kommentaar

Algselt postitas kuusepets Vaata postitust
                          Punase kaardi kohta minu seisukoht, et kui viimane kaitse on silmnähtavalt aeglasem vastaste ründajast, siis peab võistkond tema mängupositsiooni muutma/vahetama.
                          kas sa oled peast täiesti soe? esiteks, kuidas sa tead kes mingis olukorras jääb viimaseks kaitsjaks ja kes tema vastu ründama hakkab? mängisite ühe ründajaga ja nemad ühe kaitsjaga jah? ja kas pikkus, jõud ja kaitsmisoskus ei loe midagi? kui need on olemas ja kiirust pole, siis pole mõtet viimaseks jätta jah? ja ilmseselgelt oli tegu targa kaitsjaga, võttis vastase maha lihtsalt, sai punase, kas värav ka sellest löödi? ma ei tea, see on lihtsalt minu arvamus su veidrast seisukohast ..
                          härra kohtunik, vaadake, see mees lükkas seda meest seal kohas seljast

Kommentaar

Metropool - saaremaa 0:3 (0:0)

Kommentaar

Kasutaja kurtzil ei läinudki numbrid valetpidi...löödi üks värav rohkemgi. Jumal tänatud!

Kommentaar

Algselt postitas Kaldas Vaata postitust
                                Kasutaja kurtzil ei läinudki numbrid valetpidi...löödi üks värav rohkemgi. Jumal tänatud!
                                Miks sa meile halba soovid?

Kommentaar

Working...
                                X