Algselt postitas ravelli
Vaata postitust
Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
IV lääs 2009.a.
Collapse
X
-
Algselt postitas ravelli Vaata postitustlelle-Läänemaa 5-1 väga toredad vastased ei mingit vingumist meie puuduva pesemis võimaluse kohta ega mõttetuid komentaare mängu kohta. Mulle tundus et meil oli rohkem õnne, isu tundus ka rohkem olema.
Ja küsimus? Kas käsi kastist väljas on karistus või vabalöök ?
Kommentaar
-
Algselt postitas ÄSS17 Vaata postitustTabasalu- Märjamaa 3-0
Kohtuniku poolt ka üsna hea mäng. Vähemalt meie arustOlen see kes olen
Kommentaar
-
varajane 14. vooru Ennustus
PSK Alexela-Tabasalu Palliklubi II 1-3 esimeses voorus tuli loll kaotus, aga loodan et kodus võtame ära
Lõuna-Läänemaa JK-Emmaste JK Dagöplast 3-1 Tundub et Emmastel võõrsil väga hästi ei lähe ja läänemaa poisid tahavad kindlasti revansi.
Märjamaa Kompanii-Pärnu WC Guwalda 5-1 Märjamaal valus kaotus selja tagaja kindlasti jube tahtmine ära teha
FC Metropool Pärnu-FC Lelle 3-0 Lelle 5 mängu kaotuseta kuid Metropool kodus peaks sellele ilmselt lõpu tegema.
Eesti Koondis-Rapla JK Atli II 3-1 Tundub et Atli on suht rivist väljast aga äkki mäng kadriorus toob satsi korralikult kokku.Kuid kardan et sellest ilmselt ei piisa et võita
SaareMaa JK aaMeraaS-Rolling Doors 6-1 Esimese vooru 2-2 on saarlastel kindlasti meeles ja kodusel rohelisex värvitud betoonväljakul nad ennast üllatada kindlasti ei lasePS. Mix te koondisega linnastaadionil mängisite, seal kunsti omal olex te ilmselt 3 punkti koju jätnud.
Kommentaar
-
Algselt postitas ÄSS17 Vaata postitustvarajane 14. vooru Ennustus
PSK Alexela-Tabasalu Palliklubi II 1-3 esimeses voorus tuli loll kaotus, aga loodan et kodus võtame ära
Lõuna-Läänemaa JK-Emmaste JK Dagöplast 3-1 Tundub et Emmastel võõrsil väga hästi ei lähe ja läänemaa poisid tahavad kindlasti revansi.
Märjamaa Kompanii-Pärnu WC Guwalda 5-1 Märjamaal valus kaotus selja tagaja kindlasti jube tahtmine ära teha
FC Metropool Pärnu-FC Lelle 3-0 Lelle 5 mängu kaotuseta kuid Metropool kodus peaks sellele ilmselt lõpu tegema.
Eesti Koondis-Rapla JK Atli II 3-1 Tundub et Atli on suht rivist väljast aga äkki mäng kadriorus toob satsi korralikult kokku.Kuid kardan et sellest ilmselt ei piisa et võita
SaareMaa JK aaMeraaS-Rolling Doors 6-1 Esimese vooru 2-2 on saarlastel kindlasti meeles ja kodusel rohelisex värvitud betoonväljakul nad ennast üllatada kindlasti ei lasePS. Mix te koondisega linnastaadionil mängisite, seal kunsti omal olex te ilmselt 3 punkti koju jätnud.
See mis kevadel juhtus oli liigse alkoholi süü ja nüüd me tuleme kainetena ja seis muutub, 3:1 olen täiesti rahul. Tabasalule, kindlasti vooru põnevaim ja raskeim andmine.
Emmaste jääb praamist maha ja +- võit läänemaale
Märjamaa võidab siin pole kahtlustki 4:0 pakun.
Pärnu peab võitma, et püsida ees 4,5 koha satsidest, turniiiritabelis. Seis 4:0 Pärnule
Koondis mängib kodus ja tuleb kohale 11 mehega ja küpsetavad selle Rapla ära 6:0 Koondisele
Saarlased taovad edasi. 3 liiga paistab juba ja alla nelja nad ei löö endale lastakse lüüa 0 puuri, parim kaitse läänes see ei eksi.
Kommentaar
-
Algselt postitas mohikaanlane19 Vaata postitustSaarlased taovad edasi. 3 liiga paistab juba ja alla nelja nad ei löö endale lastakse lüüa 0 puuri, parim kaitse läänes see ei eksi.
Tundub et Aameraas vahetab Saaremaa jk-ga kohad ära liigades!kas neil klubidel on omavahel mingi seos ka?
Kommentaar
-
Algselt postitas kuusepets Vaata postitustSiiskit koondise üks väravatest läks meie mehe nimele, suutsime jälle omaväravaga hakkama saadaDareth ehk peab väikese monoloogi sellel teemal...
Esimesel poolajal oli suhteliselt aktiivne mäng. Koondise mehed püüdsid alguses meid ära suruda ja üsnagi hästi see neil õnnestus ka - me ei suutnud mitu korda palli puhtaks lüüa ja sellest tekkis paar päris ohtlikku olukorda, sh üks penaltihõnguline situatsioon. Aegamisi suutsime söötudega surve alt välja tulla ja ise aktiivsemalt pallile vastu minna ning edaspidi mäng võrdsustus, kuigi Koondisel oli pigem paremaid võimalusi juhtima minna.
Teisel poolajal jätkus suhteliselt sarnane mäng. Koondise omad aga tabasid ära, et meie väravavaht ei ole just kõige kindlam ning mängisid enamiku standarditest (nurgalöökidest) tema peale. Üks nurgalöök lajatas vist tagumisse posti (olin esimeses) ja põrkas piki väravajoont minu juurde. Jõudsin veel mõelda, et keeran kõhu palli teekonnale nii vastu, et ta väljapoole põrkaks, aga plaanis oli ilmselt mingi puudujääk, kuna pall vastu mu külge läks ja sealt väravavõrku. Varsti said sinisärgid enda arvele ka teise värava, kui meie vasakkaitsja magas maha nurgalöögi lahtimängimise, mistõttu kiire kaitsepositsioonide ümbermängimine tegi vastastele ruumi tagumises postis, kuhu tsenderdus ka osavalt saadeti ning vahelduseks tuli koondislase löök ka välja - ca 15 m pealt E. Saviaugult kõva litter esimesse posti lati alla.
Mida aeg edasi, seda rohkem koondislased väsisid (kui aus olla, siis meie ka). Saime päris tihti lihtsasti palliga nende karistusala juurde, aga edasi ei suutnud mõistlikke lahendusi toota. Eks nad vajusid päris alla ka ja viie-kuuemehelist kaitseliini oli raske murda. Kauglöögid ei toitnud meid samuti (nõrgad). Üks värav õnnestus meil suure puterdamise peale lüüa, kui Sepp (kes muu) väravaesise pusimise peale pallile otsustava kõksu andis. Teisel poolajal oli meil (palju) rohkem pealelööke kui vastastel ja kuigi mõnel juhul möödus pall ka postist vaid paarkümmend sentimeetrit valelt poolt, ei olnud meie rünnakutes piisavalt kvaliteeti. Eks väsimus kimbutas kah ja seekord oli vahetusi vaid kaks. Vastastel samas null vahetusmeest, mis väljendus selles, et viimasel 10-15 minutil saime me suhteliselt takistamatult vastaste kasti lähedale, kus meid tervitas alati vähemalt viis kindlameelset puhkivat sinisärki, kes on sarnases olukorras elu jooksul olnud rohkem kui korra (Eesti Koondis ...). Püüdsime, mis me püüdsime, aga hooaja neljas kodumängu 1 - 2 kaotus oli tõsiasi.
Jah, ma ootasin viis tundi sadamas ja olen juba Tallinnasse jõudnud.I don't write erotica but I do write. Don't get paid for it though. My writing is a little more high profile than erotica generally. I stay anonymous though so I can never be compensated for my work.
Kommentaar
-
Algselt postitas ÄSS17 Vaata postitustKaitse eksib alati, eksis isegi platsil kohapeal vahtivate meie vastu korra aga me ei tahtnud seda lihtsalt ära lüüa!
Tundub et Aameraas vahetab Saaremaa jk-ga kohad ära liigades!kas neil klubidel on omavahel mingi seos ka?
Saaremaa JK asutati augustis ning seda Muhumaa JK asemele ning on seotud FC Kuressaare ja JK Sõrve´ga.Leisi JK
JK Saarepiiga
Kommentaar
-
Algselt postitas mohikaanlane19 Vaata postitustJah meile ei antud isegi mitte pange veega ja pidime higistena 150 km kodu poole loksuma. Tabasalus on teie pingitaga väike veekaus, kus saate sulistada
aga saa sellest ükskord juba üle... kui järgmine aasta Suure-Jaani tuled, siis saad sauna ka
TO: kuramusevaim... teadmiseks sulle et selle Tabasalu mängu järgses pesemisvõimaluse puudumises ei olnud süüdi juhtkond !!! vaid väljaku haldaja !!! Mina ehk juhtkondtegin endast kõik aga kahjuks väljaku haldaja lasi meid üle !
sigpicSuure-Jaani United
Kommentaar
-
Algselt postitas mohikaanlane19 Vaata postitustJah meile ei antud isegi mitte pange veega ja pidime higistena 150 km kodu poole loksuma. Tabasalus on teie pingitaga väike veekaus, kus saate sulistada
Sauna sa ju krt põletasid maha!
Kommentaar
-
Algselt postitas imperia Vaata postitustVäike ylevaade ka minu poolt.Esimene poolaeg kulges siis enamjaolt meie dikteerimisel,muidugi oli ka olukordi kus RD sai meie kasti kuid seal jättis soovida nende ryndaja(te) sooritused.Meeldis et meie sats mängis suht ilusat maast söötu.
Teine poolaeg ka siis algas enamvähem samamoodi,aint l6pus hakkasime väsima ja siis juba pikki palle ette taguma.Kohtnik oli ka nii nagu ta oli, jagas kaarte siis kui heaks arvas.Esimene poolaeg oleks pidand meie kaitsjale kohe kollase andma kui ta julmalt kossi tagus,aga väga imestasin kui ytles et see on esimene ja viimane hoiatus.Ja nagu ma arvasin et ka seekord läheb mäng suht v6itluslikuks (loe närviliseks),siis nii ta ka paraku läks,enamjaolt just tänu kohtunikule.PS.Eelmine aasta vilistas muidu sama vend teie juures.
Yksteise kallal oli ka päris palju ytlemisi,aga see vist on juba RD ja Metro vahel vana nali.6nneks olid meie väravad reeglitele kohased ja mingit vaidlemist ei tekkind. Igaljuhul olid k6ik peale mängu jälle s6bralikud ja mingit isiklikku vimma vähemalt meil ei olnud ja arvan et ka RD poolt mitte,sest eks mängus on ikka k6igil emotsioonid laes.Igaljuhul edu RD-le edaspidiseks. PS. Tänud ka pesemisv6imaluse eest + saun oli ikka eriti hea.
Kohati oli mäng ikka päris jõhker, nagu pea kõik meie omavahelised mängud aga kohtuniku tegutsemine jättis kohati ikka väga soovida... päris mitu julma olukorda lõppesid ainult suulise hoiatusega ja samas andis väga lihtsas olukorras kaarte... nagu see mängija kes mängu lõpus punase sai, see oli ikka väga nõme olukord, keti kandimise pärast teine kollane saada ja platsilt lahkuda... ebaõnn.
Ega Suure-Jaani kandis väga kohtunikega priisata pole ja sellepärast enamus mänge meil ühed-samad kohtunikud vilistavad aga nagu nägite, siis kahjuks koduvilest oli asi ikka väga kaugelja kohati tegi ikka väga kummalisi otsuseid... aga eks enamus vilesid IV liigas ongi sellised, kas on miis ise ebaprofessionaalne või tõesti ei saa ilma äärekohtunikuta hakkama, ega seekord väga vahet polnud, väravate kohapealt ei tohiks kellelgi kobiseda olla, kõik oli reeglite kohane !
RD ei kanna vimmame oleme ju ikkagi hobisportlased ja tippu meist keegi enam ei püri, teeme seda vaid oma lõbuks !
EDU ka Metropoolile ja eks ma ütlen Teie tänud sauna eest vallale ja koolile edasisigpicSuure-Jaani United
Kommentaar
-
Algselt postitas heinz7 Vaata postitustTO: kuramusevaim... teadmiseks sulle et selle Tabasalu mängu järgses pesemisvõimaluse puudumises ei olnud süüdi juhtkond !!! vaid väljaku haldaja !!! Mina ehk juhtkondtegin endast kõik aga kahjuks väljaku haldaja lasi meid üle !
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Kommentaar