Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

III liiga Ida 2009

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

tere kõigile. tahaksin rääkida maardu ja jokeri vaheliset mängust. ma ise sattusin täiesti juhuslikult staadionile ja mõtlesin et vaatan . ühesõnaga sai mulle enne mängu selgeks kes selle mängu võidab. Ja asi algas juba soojendusega, kus Jokeri poisid suhtusid asjasse väga tõsiselt ja oli näha et võtavad asja väga tosiselt. Ma ise mängin II liigas ja ausaltöeldes pole nii head soojendust ammu näinud. Ja rääkides mängust siis ja olles kuuldes et Joker oskab väga head söödumängu mängida , siis võin vabalt öelda et nii see ka on, mida ma nägin vähemasti. Meeldis et Joker oli nagu meeskond platsil, mitte kari indivitiste. Ma ei taha Joker teha maailmaparimaks meeskonnnaks, aga see mis mina ja sõber nägime,oli küll hea. ja arvestades et Joker on väga väga noor meeskond, aga kui samamoodi jätkate, siis pange täie rauaga, sest põhja on teil ,kus tulla. Kurat hakkasin Jokeri poiste fänniks ja olen järgmine mäng teie mängu vaatamas

Kommentaar

[QUOTE=martin12;1079823]ühesõnaga sai mulle enne mängu selgeks kes selle mängu võidab. Ja QUOTE]

kas sa mingi ennustaja oled? äkki vanga ?
      kas ütled veel et Joker sai selle võidu väga lihtsalt?
      sa võrdled amatööri klubi, kus enamus on oma profi või semi-profi karjääri juba lõpetanud koos noorte klubiga, kus pidavalt tehakse trenni jne. noortel poistel peabki distsipliin ja kord esi plaanil olema.

mäng oli võrdne. esimine jokeri värav tuli rumalast eksimusest maardu poolkatsija poolt. teine juba sündis siis kui maardu läks rünnakusse ja kaitses jäid ainult kaks inimest. kahjuks jõudsime ainult ühe värava lüüa. teisel poolajal mäng oli hästi lahtine ja võimlausi oli mõlemal pool plaju.

Kommentaar

Maardu purustas terve suvi kõiki ja kõike, nüüd aga kaks kaotust ja II liigast võib juba ära unustada. Lihtsalt ei näe ma mänge, kus Joker võib punkte kaotada...
        ZIMBABWE IS A BEAUTIFUL COUNTRY...

Kommentaar

[QUOTE=balticsky;1080056]
          Algselt postitas martin12 Vaata postitust
          ühesõnaga sai mulle enne mängu selgeks kes selle mängu võidab. Ja QUOTE]

kas sa mingi ennustaja oled? äkki vanga ?
          kas ütled veel et Joker sai selle võidu väga lihtsalt?
          sa võrdled amatööri klubi, kus enamus on oma profi või semi-profi karjääri juba lõpetanud koos noorte klubiga, kus pidavalt tehakse trenni jne. noortel poistel peabki distsipliin ja kord esi plaanil olema.

mäng oli võrdne. esimine jokeri värav tuli rumalast eksimusest maardu poolkatsija poolt. teine juba sündis siis kui maardu läks rünnakusse ja kaitses jäid ainult kaks inimest. kahjuks jõudsime ainult ühe värava lüüa. teisel poolajal mäng oli hästi lahtine ja võimlausi oli mõlemal pool plaju.
          ära võta mu ülistust jokeri teemal tõsiselt, see on kõigest minu arvamus. ja üldsegi olen kuuld et Atletik ei soovigi minnna II liigasse,kuna finants ei luba, kas vastab tõele või ei, eks asjaosalised oskvad ise paremini öelda

Kommentaar

[QUOTE=martin12;1080091]
            Algselt postitas balticsky Vaata postitust

ära võta mu ülistust jokeri teemal tõsiselt, see on kõigest minu arvamus. ja üldsegi olen kuuld et Atletik ei soovigi minnna II liigasse,kuna finants ei luba, kas vastab tõele või ei, eks asjaosalised oskvad ise paremini öelda
            Seda võiks tõesti mõni Atletiku mees kommenteerida.

Kommentaar

FC A&A Kinnisvara vs Keskerakond 4:2
              Mängust endast niipalju, et suurem osa A&A väravaid sündis standardolukordadest mis täna õnnestusid.
              Keskerakond asus küll 1:0 juhtima ja sellest sai A&A kõvasti indu juurde ja suudeti tagasi lüüa ja lõpuks võita. Meie rünne jättis muidugi 5-6 superolukorda veel kasutamata, lihtsalt tipuründaja meil selleks hooajaks ribidega väljas ja asendus pole harjunud veel kohaga.

Kommentaar

Kotkas 14 - 0 Loo

Loo alustas 7-kesi. 1. poolaja keskel, kui neil 11 lõpuks kokku tuli, oli seis veel 0-0. Esimene poolaeg lõppes 3-0, kõik väravad umbes 5 min. enne poolaja lõppu. Latti ja posti tabasime 6-7 korda. Teisel poolajal oli taas 10 minutit ilma väravateta. 15 minutit enne lõppu oli vist 4-0 kuid siis hakkas jälle tulema. Poste-latte tuli ka omajagu juurde. Iga viienda võimaluse lõime ehk ära.
                Pavel, ära seikle nüüd!

Kommentaar

Joker - Kuusalu Rada 2-0

Läbi suure-suure ussimunni tuli see võit.
                  i don t like u u don t like me

Kommentaar

Algselt postitas Piaoviaopiuviao Vaata postitust
                    Joker - Kuusalu Rada 2-0

Läbi suure-suure ussimunni tuli see võit.
                    Njah, ilma kohtuniku eksimuseta oleks see mäng 0-0 lõppenud.. Aga ega see Raasiku süü polnud, et kohtunik vea vilistamata jättis

Kommentaar

Kohtunik tegi väga asjaliku vile!

Kommentaar

Sellega ei saa küll nõustuda. Pigem oleks värav siis lihtsalt mingist muust olukorrast tulnud, see oli ainult aja küsimus. Ja see aeg oleks, Jokeri survet arvestades, ikkagi 90 min jooksul saabunud.

PS! Maitse asi, kas väravavahile tehti viga või mitte. Mina arvan, et ei tehtud, arvestades ka seda, et ta oli väljaspool oma kasti.

Algselt postitas big_fat_boss Vaata postitust
                        Njah, ilma kohtuniku eksimuseta oleks see mäng 0-0 lõppenud.. Aga ega see Raasiku süü polnud, et kohtunik vea vilistamata jättis

Kommentaar

Algselt postitas mario Vaata postitust
                          Sellega ei saa küll nõustuda. Pigem oleks värav siis lihtsalt mingist muust olukorrast tulnud, see oli ainult aja küsimus. Ja see aeg oleks, Jokeri survet arvestades, ikkagi 90 min jooksul saabunud.

PS! Maitse asi, kas väravavahile tehti viga või mitte. Mina arvan, et ei tehtud, arvestades ka seda, et ta oli väljaspool oma kasti.
                          Ma arvan, et poleks tulnud - sest ega Jokker peale pallikeerutamise suurt ju ei teinud. Väravavõimalusteni praktiliselt ei jõutud. Ja see avavärav tuli ju mingi 77' minut.
                          Kastis või mitte - viga oli: sest väravavahti tõugati ja isegi platsimängija vastu pidanuks selle ära vilistama.. Ei süüdista ei Jokkerit ega eriti ka kohtunikku - Jokkeri mängija tegi, mis ründaja olukorras tegema pidi, riskeeris veaga ja tasus ära - ja kohtunikul oli samas suht raske ka jälgida seal saginas, kes keda tõukas. Ehk oli natukese vale nurga all kah selle olukorra jaoks. Aga ärme vast pikemalt hakka jahuma sellest, mäng juba läbi, mis siin tüli tekitada

Kommentaar

Keila - Atletik 2:5 (1:2)
                            Mängust veidi ka.
                            1. poolaeg
                            Atletik kontrollis küll enamjaolt mängu, kuid midagi ohtlikku väga luua ei suutnud. Liigutasid peamiselt keskväljal palli, mis sobis ka meie taktikaga. Hoidsime liine madalal. 1. värava said nad 16 kasti joonelt löögile minnes. Löök polnud tugev, kuid väike rikošett viis palli alla nurka. Liiga kergelt lasime löögile. 2. värav tuli taas kuskil 18m pealt karistuslöögist. Löök polnud midagi erilist, kuid meie vv vist ei näinud või polnud valmis, või ei teagi. Keila värav sündis paremalt äärelt. Võideti keskväljal pall ning õnnestunud löök ristnurka tegi seisuks 1:2.
                            2. poolaeg oli 1. poolaja alguse koopia. Lasti lüüa endale 2 kerget väravat. Seekord küll oma meeste keskvälja kerge valesöödu eksimuse läbi. Keila värav oli seejärel mitu korda õhus, kuid ära lüüa ei õnnestunud. korra kolksatas ka post. Lõpuks saime ühe tagasi löödud, kuid üsna pea löödi meile juba viies. Olime liinid ka üsna üles kergitanud. kaotada polnud suurt midagi.
                            Keila tegi tegelt hea mängu, kuna mitmed olulised tegijad osa ei võtnud. Homme ootamas ülioluline A-klassi mäng.
                            Atlektiku kohta nii palju, et ei tea kas sobib nende mängustiil paremini või mis, aga Joker, Maardu ja Kotkad tunduvad palju raskemad vastased, kellele ka heal päeval veel vastu ei saaks. Näitaja ka seegi, et kahe vooru peale suutsime Atletikule 4 väravat ise lüüa.
                            Seekord oli mäng igati sümpaatne ja rahulik. vaid 1 kollane kaart meeskondade peale.
                            Keila JK nr 9

Kommentaar

Maardu - Depoo: 4:2
                              Maardu meeskonnal oli kohal kokku 11 inimest ja teisel poolajal tuli veel üks, kes sai külma ja mängis palavikuga. Depool oli olukord parem, kuid väravas seisis mees kes tavaliselt mängib kaitses või poolkaitses. Tuleb märkida et maardu oli pidavalt kaotusseisus.
                              Teise poolaja keskel kui seis oli 1:2 võtsime ennast kokku ja lõime 3 väravad järjest. Selleks ajaks depoo mehed on juba ära väsinud. Võimalusi oli veelgi rohkem aga seis jäi nii nagu ta on protokolis. Kohtunik oli hea ja hästi objektiivne minu arvamusest.

Kommentaar

FC Štroomi - FC ABB 2:3

Kommentaar

Working...
                                X