Algselt postitas PETSINHO
Vaata postitust
Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
IV ida 2009
Collapse
X
-
Algselt postitas kaarmann Vaata postitustvaatan Velldorise ja Tapa mängu tulemust - 5:1. keegi ehk vahendab muljeid, kuidas seni kaotuseta püsinud virulastest nii julmalt üle sõideti?
Eks ma siis edastan. Julmalt üle ei sõidetud kuid väravaid löödi küll. Kui tavaliselt saab sellise skooriga mängus ütelda, et väravaid igale maitsele siis sedapuhku see nii ei olnud. 4 nendest löödi peaga ning kaks nurgalöögist. Hoidsime kindlalt jalad maas ka siis kui seda vaja polnud. Teisel korrusel olime mannetud. Peale avavilet oli meil paar head võimalust juhtima asuda kuid kord ei suudetud väravavahist mööda lüüa ning paar korda jäid mõned cm puudu löögitäpsusest. Poolaeg 1:2 (värava autoriks Sergei Aniskin). Teist poolaega alustasime survega kuid edu see ei toonud. Siis hakkaski jama pihta-pea iga nurgalöök oli sees.
Velldorisest ehk niipalju, et kaitsjad lähevad kergelt pabinasse surve all ja võivad pallist mööda lüüa kuid ründajad kes peamiselt äärtesse avanevad on üks ühe vastu tehnilised ning tugevad. Samuti tuli vähemalt minu jaoks üllatusena, et nii palju pikka palli mängiti.
Tapal oli täna kehv päev. Nii mõnigi polnud vast piisavalt keskendunud (mina samuti). Velldoris aga tuli väga keskendunult mängima.
Kui ikka ise ei löö siis lüüakse sulle. Mäng oleks ilmselt olnud teistsugune kui oleks oma esimesed kolm võimalust ära kolistanud.
Kommentaar
-
Algselt postitas kaarmann Vaata postitustvaatan Velldorise ja Tapa mängu tulemust - 5:1. keegi ehk vahendab muljeid, kuidas seni kaotuseta püsinud virulastest nii julmalt üle sõideti?
Kommentaar
-
Algselt postitas rkv_massive Vaata postitustVelldorise poisid tegid kohe alguses kõvat survet ja me ei saanud oma mängu käima. Täna jäi meil rünnak suht. nõrgemaks kui eelnevatel mängudel. Poolaeg lõppes 2-1. (värav meie pool S.Aniskin) Teine poolaeg hakkas meie tugeva survega, mis kahjuks vilja ja kandnud. Siis läx velldoris nurgalöögist löödud väravaga 3-1 juhtima ja meie mäng lagunes. Viimased 15 minti olid eriti nutused. Anoh eks nende noorte kiirete ja tehniliste poistega suht raske mängida, aga jah, oleks meil rünnak vähe parem olnud oleks ehk teisiti läinud.
Kommentaar
-
Kommentaar
-
Algselt postitas #11 Vaata postitustKas Demidjuk oli täna ründes?
Kommentaar
-
Algselt postitas antz08 Vaata postitustKuidas teine Velldorise värav tuli seda täpselt ei mäleta. Ehk Kalmer või Lenno lisavad hiljem olukorra kirjelduse.
Algselt postitas antz08 Vaata postitustNeljas vastaste värav toli kontrast ja viies olukorrast kus pall ületas otsajoone, kuid kohtunik seda tähele ei pannud, ja meie mängijad olid juba lõpetanud olukorras mängimise.
Kommentaar
-
Algselt postitas Warren Vaata postitust16 pealt nõrk löök üle väravavahi. Ilmselt mitte ettekavatsetud.
Kohtunik oli muidu hea-parim vilemees keda see hooaeg näinud.
Kommentaar
-
Algselt postitas rkv_massive Vaata postitustSee oli esimene värav mis üle tõsteti. Teine oli see, kus mulle nö. pukk tehti ja ma ei saanud palli kätte ja siis sisse löödi.
Oleks aeg, et keei mõne viigi ka nüüd teeks
Kommentaar
-
Algselt postitas Warren Vaata postitustOli jah
Oleks aeg, et keei mõne viigi ka nüüd teeks
Kommentaar
-
Algselt postitas Warren Vaata postitustFC Kiiu - Kiviõli Tamme Auto III 3 : 2
Tubli Kiiu! Markus, ehk valgustad kuidas selline hea tulemus saadi?
Kommentaar
-
Algselt postitas ertz Vaata postitustega ausalt öeldes Tamme Auto III väga hirmuäratavat muljet küll ei jätnud võõrsil. nendega võivad kõik oma kodus mängida! 3 p peale.
Aga kuda kuusalu oli?
Ja kuidas anzhi see aasta on? Tugevam kui eelmine või samad mehed mängivad?
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Kommentaar