Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

IV ida 2009

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Algselt postitas ertz Vaata postitust
    selle kohtuniku nime ei oska öelda?
    Ei tea jah-selline lühike ,hirmunud pilgu ja vigase eesti keelega.
    Protokollidest vahest loeb välja. Eelmisel aastal vilistas Anzi II mänge Pae kunstil ning sellele eelnevad 2 aastat Anzi põhimeeskonna mänge Männikul.
    Küllap ta mingi Anzi enda klemm on kes liidus käsi püsti tahab neid mänge kindlasti vilistada.
    Kas ta teistel meeskondadel tõesti pole mänge vilistanud? See vend jääb ju ilusti meelde-teist sellist pole eesti liigat vilistamas.
    Mina teda muudel mängudel näinud polegi.

Kommentaar

selle kohtuniku nime ei oska öelda?
      kui ma ei eksi siis peaks selle kohtuniku nimi olema NAGOVITSÕN Sergei, ning ta on juba vana kala madalamates liigades ( kui mina mängisin esimest aastat liigas siis vilistas ta ka paari mängu see oli vast 2003 või 2004)
      karm värk on see jalgpall

ja ega see elu ka parem pole

Kommentaar

Kus tapa oma esimese mängu peab?

Kommentaar

Algselt postitas plasticc Vaata postitust
          Kus tapa oma esimese mängu peab?
          Kuuldavasti Rakvere kunstil.

Kommentaar

Algselt postitas Warren Vaata postitust
            Kohtla-järvel on normaalne muru.
            Ja sinna lastakse juba peale trampima ka? Või mängitakse paar esimest ringi kuskil mujal?

Kommentaar

Algselt postitas arli Vaata postitust
              Ja sinna lastakse juba peale trampima ka? Või mängitakse paar esimest ringi kuskil mujal?

Vat seda ei tea-äkki trambivad paar esimest mängu siis jõhvi muruväljakut või Rakveres kunstmurul.

Kommentaar

Korrigeeritud ajakavas on igatahes kohe alguses neil mängud seal.

Kommentaar

Algselt postitas waterhaul Vaata postitust
                  Korrigeeritud ajakavas on igatahes kohe alguses neil mängud seal.
                  ju siis paistab see järgmisel laupäeval

Kommentaar

Avavooru kalendrid http://jalgpall.struktuur.ee/4906 sealt leiate ka aadressi, kust leiab kiiresti mängu tulemuse!

Kommentaar

Algselt postitas urmar Vaata postitust
                      Avavooru kalendrid http://jalgpall.struktuur.ee/4906 sealt leiate ka aadressi, kust leiab kiiresti mängu tulemuse!
                      see on siis lõplik? või tasuks laupäeval üle vaadata?
                      BVB - Vaprus

Kommentaar

Algselt postitas elx Vaata postitust
                        see on siis lõplik? või tasuks laupäeval üle vaadata?
                        Ma usun, et lõplik, aga ega kindel muidugi olla ei saa. Üldjuhul siiski jooksval nädalal enam kalender ei muutu.

Kommentaar

muide, kas muuga, loo ja eston villa esindajad oskavad öelda, mis sellest anzhi II asjast sai eelmise hooaja lõpus? kas tegi keegi mingi ametliku kaebuse ka või jäi asi jutu tasandile? meil nendega esimene mäng, võibolla tasuks mingi JL vaatleja kohale kutsuda vms?
                          Võtke keegi filmima sinna kõrvale. Teil peaks mäng ju päevavalges toimuma. Ma kahtlen, et sealt EJL keegi kohale tuleb!

Kommentaar

Algselt postitas raivar Vaata postitust
                            Võtke keegi filmima sinna kõrvale. Teil peaks mäng ju päevavalges toimuma. Ma kahtlen, et sealt EJL keegi kohale tuleb!
                            no E.Kookla pidi vilistama tulema, seega ma usun ja loodan, et väga hull ei saa olema

Kommentaar

nuh eston villa mehed, kas kalevi duubel oli hirmus?

Kommentaar

nuh eston villa mehed, kas kalevi duubel oli hirmus?
                                See Sillamäe polnud hull nii midagi. Tulid poisid kohale korraliku Sillamäe Kalevi bussiga ja tegid ehmatava soojenduse Ukrainlasest treeneri käe all, kuid mängupilt polnud hull midagi.
                                Mängust siis - alustasime 9kesi ja saime 1 mehe juurde 10 min hiljem. Mängisime 10kesi esimese poolaja ära ja jäime 0-2 kaotusseisu. Esimene värav tuli ilusasti situatsioonist, kui teine oli väga kaheldav penalti. Teisel poolajal tuli meile 1 mees juurde, kuid see vigastati 15 min hiljem ära, nii et olime jälle 10kesi Teisel poolajal suutsime 1 tagasi lüüa, kuid lasime veel ennem lõppu 3nda ära lüüa ja lõppseis jäigi 1-3!
                                Mängijad on suhteliselt noored ja liigutavad palli nagu meile kohaselt

Jõudu esimeseks ringiks!

Kommentaar

Working...
                                X