Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

IV ida 2009

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Algselt postitas ertz Vaata postitust
    twister - igiliikur 1-3 (1-0)
    Vastased olid seekord paremad ja liigutasid rohkem palli. Meil ei tulnud eriti midagi välja seekord.

Kohtunik küll vilistas mõned olukorrad liiast ja jättis mõned vead vilistamata, aga nii hull see asi, nagu mõned igiliikurid seal platsil karjusid, see asi ka ei olnud. Kui ikka on pall vahel, siis ei ole viga, kuku või mitte. Ja no kui oli viga ja kohtunik ei näinud, siis tema sõimamine teda vilistama ei pane ja saad lõpuks oma teenitud kollase ka kätte. Keskenduge natuke vähem vaidlemisele ja rohkem mängimisele, mis teil täitsa hästi välja tuli, jõuate kaugemale.

Tänud mängu eest igatahes!

Kommentaar

twister - igiliikur 1-3 (1-0)
      nagu lubatud, siis väravad ka:

1-0
      1-1
      1-2
      meie vv tõrje seisul 1-2
      1-3

Kommentaar

1-0
        1-1
        1-2
        meie vv tõrje seisul 1-2
        1-3
        Kollane mees on naljakas

Kommentaar

1-0
          1-1
          1-2
          meie vv tõrje seisul 1-2
          1-3
          Ei taha eriti õli valada, kuid see sinu allkiri meenutab nii väga teie nr. 9-t :P Ehk siis - püüame iga puute peale mitte õhku karata ning pikali kukkuda, siis võiks ju täiesti mängida
          BVB - Vaprus

Kommentaar

Haha..."Ma panen ameti maha". Kuld!

Kommentaar

Algselt postitas elx Vaata postitust
              Ei taha eriti õli valada, kuid see sinu allkiri meenutab nii väga teie nr. 9-t :P Ehk siis - püüame iga puute peale mitte õhku karata ning pikali kukkuda, siis võiks ju täiesti mängida
              Esiteks minu allkirja gif-is puudet ei eksisteeri, CR sukeldub ise.

Teiseks teie mehed ikka tulid kohati päris jõhkralt sisse, mis jäi enamikel juhtudel karistamata. Eriti paistis sellise 'hullumeelsusega' silma teie vasakkaitse.

Vähem lõhkumist ja möla, rohkem söötu

Kommentaar

Hm, vasakkaitse?

Minul oli mäletamist mööda selles mängus kaks korda, kus ma teie mehele liiga võisin teha. Esimene neist oli, kus ma jooksin teie äärepoolikust mööda (ta oli näoga oma värava poole) ning ta pöördelt palli lõi, kuid tabas minu säärekaitset. Mul oli tald maas, mitte ma ei tulnud tald ees, nagu ta väitis. Teil peaks videomaterjali selle kontrollimiseks olema.

Teine kord ma astusin talle tõesti täpselt varba peale, kuid see ei olnud tahtlik ning ma vabandasin. Kohtunik seda ei näinud ja ei vilistanud, kuid sinna ei saa mina midagi teha.

Rohkem ühtegi mingit isegi parema tahtmise korral jõhkraks sissetulemiseks nimetatavat intsidenti minu poolt selles mängus küll ei olnud.

Samuti olen ma ilmselt meeskonna kõige vaiksem mees ja pigem see, kes omasid rahustab, st et selles mängus sa minu suust ühtegi mölaks nimetatavat kommentaari teie või kohtuniku poole kindlasti ei kuulnud.

Kommentaar

Pada sõimab katelt.

Kommentaar

FC Kiiu - Tallinna FC Twister 7 - 4 (3 - 2)

Täiesti ilmetu mäng meie poolt, lööke ei suutnud kuidagi raamidesse suunata. Kiiu lõi 3 esimest võimalust ära ja läks 3 - 0 ette. Kaks lõime tagasi, aga penalti teisel poolajal otsustas asja enam-vähem ära.

Kommentaar

Algselt postitas waterhaul Vaata postitust
                      FC Kiiu - Tallinna FC Twister 7 - 4 (3 - 2)

Täiesti ilmetu mäng meie poolt, lööke ei suutnud kuidagi raamidesse suunata. Kiiu lõi 3 esimest võimalust ära ja läks 3 - 0 ette. Kaks lõime tagasi, aga penalti teisel poolajal otsustas asja enam-vähem ära.
                      käisin ka mängu kaemas, nooh kokkuvõtlikult pealtvaatajatele ikka täielik maiuspala - väravaid igast asendist ja igale maitsele. Peale seda kui Twister poolaja lõpus 2 väravat tagasi lõi ja arvestades seda, mitu head võimalust enne kasutamata jäi, oleksin pakkunud, et tallinlased võtavad oma.

aga mis veel kõrvalt silma hakkas - Kivvistik tegi Kiiul ründes väga head tööd. Kui ei eksi, siis 4 väravat lõi, kuid lõi veel hulgem teravusi ja võimalusi.
                      How do you make a Gunners fan run?
                      Build a job centre!

Kommentaar

Algselt postitas kaarmann Vaata postitust
                        aga mis veel kõrvalt silma hakkas - Kivvistik tegi Kiiul ründes väga head tööd. Kui ei eksi, siis 4 väravat lõi, kuid lõi veel hulgem teravusi ja võimalusi.
                        Kivistik on jah kerge peavalu kaitsjatele. Üldse on raske ründajatega kes üritavad igast asendist peale lüüa. Ja noh kui oled veel veits suurem mees ka ja oskad palli katta siis seda raskem.

Kommentaar

Algselt postitas Warren Vaata postitust
                          Kivistik on jah kerge peavalu kaitsjatele. Üldse on raske ründajatega kes üritavad igast asendist peale lüüa. Ja noh kui oled veel veits suurem mees ka ja oskad palli katta siis seda raskem.
                          tegelikult võiks ta vabalt mõned liigad kõrgemal mängida. nii mõnigi esiliiga sats võtaks sellise mehe kohe rajalt maha.
                          How do you make a Gunners fan run?
                          Build a job centre!

Kommentaar

Algselt postitas kaarmann Vaata postitust
                            tegelikult võiks ta vabalt mõned liigad kõrgemal mängida. nii mõnigi esiliiga sats võtaks sellise mehe kohe rajalt maha.
                            kivistik esiliigas no kaarmann sa ikka liialdad natsa vist...

Kommentaar

Algselt postitas annikalli Vaata postitust
                              kivistik esiliigas no kaarmann sa ikka liialdad natsa vist...

Ma arvan ka et see on natuke liig
                              Ehk mõni kolmanda liiga sats,kuid juba teine liiga on liig. Olles eelneval hooajal Kiiu all mänginud siis oli ka miinuseid. Platsinägemine näiteks pole kõige parem.Ka heal platsil vaatab palli liiga kaua. Kuid kes olen mina teist inimest kritiseerima. Nii et pane aga edasi Guits.

Kommentaar

rada 0-0 eston villa

nii palju kui mina see hooaeg mänginud olen siis eston villa tundub ikka kõige nõrgem sats olevat mis siis et tabeli viimane pole... imelikul kombel jäi täna värav löömata kuigi võimalusi oli ja oli

Kommentaar

Working...
                                X