Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

IV Põhi 2009

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Algselt postitas J.R.I.M Vaata postitust
    Trummi SK 1-0 Soccernet (0-0). Värav löödi 2 lisaminutil.
    Esimene poolaeg oli Trummi pärusmaa, löödi latti, posti, mitu tükki puterdati niisama ära. Soccerneti mäng oli siis puudulik.
    Teisel poolajal sai ka Soccernet mängu käima, löödi ohtlikult peale aga väravavaht oli tasemel. Ja lõpuks lõi Trummi ära.

Trummi taob edasi.
    Meie suurim hirm on kartus oma mõõtmatu tugevuse ees.

Kommentaar

Reliikvia - Saku 0:2

Pirita väljakule tuleks pomm alla panna....

Kommentaar

Tallinna SK Mercury - Tallinna FC Reaal 5:1

Kommentaar

hea mäng trummi poolt, nr.2 kippus liiga palju sõna võtma ainult. üks mängija oli olympicust ka trummil, võibolla isegi rohkem.
          forever fooling, free and using, sliding down the slide that breaks a will

Kommentaar

Algselt postitas Bock Vaata postitust
            FC Majandusmagister - JK Jalgpallihaigla 1:4
            Hea mäng oli

11' Mikk Tomson - FC Majandusmagister
            62' Endre Rannaste - JK Jalgpallihaigla
            66' Endre Rannaste - JK Jalgpallihaigla
            82' Remi Tamm - JK Jalgpallihaigla
            87' Remi Tamm - JK Jalgpallihaigla (Ilus värav nurgallöögist)

Kommentaar

Algselt postitas Evu Vaata postitust
              hea mäng trummi poolt, nr.2 kippus liiga palju sõna võtma ainult. üks mängija oli olympicust ka trummil, võibolla isegi rohkem.
              Trummiga liitus sel aastal 2 mängijat,kes Olympicus põhiviiulit mängivad.Nad on tublid ja kiitmisega kitsi ei saa olla.Üks neist vormistas võidu täna lõpuhetkedel.Oleme ka turniiridel ja trennides palju Olympicuga segamini mänginud,nii et abi on vastastikune juba 3aastat,kui ma ei eksi.Nr.2 lahkus platsilt enam-vähem siis,kui Sina mängu saabusid..,ta ei ole suur jutumees,ega sa midagi segi ei aja?!

Mäng oli tasavägine,võrdne ja korrektne.Algul allatuult Trummi pressis ja väga head momendid jäid löömata.Soccernet on sel aastal hoopis teisest puust võistkond,mäng käib võitluslikult,ja oli oodata,et nemadki tuule toel ärkavad teisel poolajal.Täna kukkus meie õnneks ära ühele poole,aga vastane oli siiani olnutest raskeim.
              Kapten Trumm

Kommentaar

võibolla ajan segamini küll, üks keskkaitsetest oli natuke, mitte bachmann. nr.5 oli hea vend ning see samuti kes vasakusääres mängis, tõmbas meie omasi mitmeid kordi.
                forever fooling, free and using, sliding down the slide that breaks a will

Kommentaar

Ah-haa,vanameister Mälpa(nr.72),talle ärge liiga tehke,kohtuasi on kaelas kohe...
                  Nr.5 on eelmise aasta Olympicu best-player,jalanr.50,mitte alahinnata!!
                  Vasakäär ilmselt Bachmanni õpilane,tänaseks üle pea kasvanud,allub vaid minu pilgule,osav!
                  Kogu võistkond tunneb end praegu hästi,nüüd tuleb vaid duhhi säilitada!

Kas Hella Hundi-Toompea tulemus on õige või oli tuuline?
                  See lisab küll vürtsi,kui Kannik&Co 5 tükki tagusid!?Eks ta ühtpidi ole loogiline,sest nende Priit Kuusk ütles mulle,et neil põhisats mängibki neljandas,duubel tolgendab kuskil teises liigas:
                  Kapten Trumm

Kommentaar

Algselt postitas Raivo19 Vaata postitust
                    See lisab küll vürtsi,kui Kannik&Co 5 tükki tagusid!?Eks ta ühtpidi ole loogiline,sest nende Priit Kuusk ütles mulle,et neil põhisats mängibki neljandas,duubel tolgendab kuskil teises liigas:
                    Tuuline ei olnud, teisel poolajal kippus jahedaks ainult. Aga jah, eriti nagu midagi öelda ei ole, 3 tükki löödi standarditest, Jurtšenko löök kasti joonelt lati alla ja üks, mis mul kahe silma vahele jäi. Ülejäänud aja pargiti oma kered kasti ette ja rohtu sealt läbilitsumiseks me ei leidnudki
                    Minu nimi on jyriöö, aga sõbrad kutsuvad mind tavaliselt külla.

Kommentaar

Ah-haa,vanameister Mälpa(nr.72),talle ärge liiga tehke,kohtuasi on kaelas kohe...
                      Vasakäär ilmselt Bachmanni õpilane,tänaseks üle pea kasvanud,allub vaid minu pilgule,osav!

Ex see nii kipub olema kes ei mõista mängida see teeb tegemata töö ära suuga

Kommentaar

jalad ees@LOL
                        jokers to the right
                        clowns to the left of me

Kommentaar

Algselt postitas jyriöö Vaata postitust
                          Tuuline ei olnud, teisel poolajal kippus jahedaks ainult. Aga jah, eriti nagu midagi öelda ei ole, 3 tükki löödi standarditest, Jurtšenko löök kasti joonelt lati alla ja üks, mis mul kahe silma vahele jäi. Ülejäänud aja pargiti oma kered kasti ette ja rohtu sealt läbilitsumiseks me ei leidnudki
                          Päris nii see siiski ei olnud, et ülejäänud aja me ainult oma kasti ees passisime. Näiteks Trummiga esimesel poolajal oli see küll niimoodi, aga eile oli pallivaldamise osas teil ehk ainult kerge ülekaal.

Kommentaar

Algselt postitas Alari Vaata postitust
                            FC HansaNet.ee - Kristiine JK 2:4 (0:1)
                            Kristiine peab oma võidus tänama hansa väravavahti, kes tegelt on ründaja üldse. Te lõite ainult 1 kolli tegelt, ülejäänud puterdas hansa puurilukk ise raami.
                            Aga teie väravavaht on sama ebakindel nagu eelmine aasta. Esimene värav oli tema süü (jäi hiljaks), teine ka kuna see löödi meetri pealt eest postist tsenderdusest.
                            See roosa trikoo ei too talle õnne ostke korralik särk talle.

Muidu Kristiine liigutas palli ilusti ainult i-le ei suudetud täppi peale panna.

Kommentaar

http://jalgpall-ee.z131.zone.ee/team....W/S&year=2009 suht hea duubel neil

Kommentaar

Millal EJL kodukal infot uuendatakse?
                                Supplies!

Kommentaar

Working...
                                X