Tallinna FC Ahtamar - Tallinna SK Mercury 1:2
Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
IV Põhi 2009
Collapse
X
-
Algselt postitas Qips Vaata postitusttoompea - saku 2:2
saku läks II poolaja algul 2:0 ette aga mitmed kaitsete eksimused lasid toompeal viigistada.
Toompea huvitav sats - kui poleks neil mängimas nr 20, ei oskaks muud mehed platsil väga midagi teha.U50
Kommentaar
-
Algselt postitas Truss Vaata postitustOled sa kindel, et see oli nr. 20 mitte nr. 26.
Kommentaar
-
Algselt postitas Qips Vaata postitusttäitsa võimalik.U50
Kommentaar
-
Algselt postitas Fcfhväravavaht Vaata postitusttrummi 1:1 hansanet, hansanet oli kümnekesi, juhtima läks hansanet, trummi ei suutnud ära lüüa.
Trummi taob edasi.Meie suurim hirm on kartus oma mõõtmatu tugevuse ees.
Kommentaar
-
Algselt postitas Raivo19 Vaata postitusthasti tagusid,sir...aga mis sitta? mangusopru tuleb alati hoida,teised olid 0-peal,peaaegu lopetamas oma 'karjaari'...nuud mangivad roomuga edasi,sest naevad,et siin liigas voivad koik koigiga mangida,kui voitlevad ja tahavad
Raivo anna ikka noortele kolleegidele ka mõnda naist proovida, muidu jäävadki nad ainult pihku taguma.Inimesed, olge valvsad! Ma armastan teid ikka veel! Minu armastus – see on jube ja õudne, seepärast te peategi olema valvsad.
Kommentaar
-
Algselt postitas Rein Vaata postitustMa ka pole aru saanud mida see Tamme poja taob??? Pihku või???
Raivo anna ikka noortele kolleegidele ka mõnda naist proovida, muidu jäävadki nad ainult pihku taguma.
mul ka kopp ees mingist tagumisest.
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Kommentaar