Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

IV Põhi 2009

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

saku 1 - 2 soccernet (1:1)

saku värav penaltist. socceri väravad leetma ja hallang. paar venda oli natuke ülbed aga polnud viga kah. nr.7 oli väga osav.
    forever fooling, free and using, sliding down the slide that breaks a will

Kommentaar

sitaks äss mäng oli.

Kommentaar

Algselt postitas taku* Vaata postitust
        sitaks äss mäng oli.
        Tänud härrad, tegite mu päeva heaks, Saku ahvidele tulebki koht kätte näidata, kuradi jõhkrardid.

Kommentaar

Trummist ja Mercurist pole veel keegi jagu saanud? tehke omavahel ka üks sõbralik viik nüüd

Kommentaar

Algselt postitas ÄSS17 Vaata postitust
            Trummist ja Mercurist pole veel keegi jagu saanud? tehke omavahel ka üks sõbralik viik nüüd
            Huvitav asi selle Mercuryga ikka. Alustavad nad alati suure hooga kuid lõpptabelis leiavad ikka end kuskil tagumiste seas.

Kommentaar

Algselt postitas Evu Vaata postitust
              saku 1 - 2 soccernet (1:1)

saku värav penaltist. socceri väravad leetma ja hallang. paar venda oli natuke ülbed aga polnud viga kah. nr.7 oli väga osav.
              Soccernet sai teenitud võidu, saku läks mütsiga lööma. järgmine kord nii lihtsalt ei lähe.

Mis puutub ülbusesse siis Soccernetil oli seda ülbust täpselt sama palju kui sakul, ei teinud teile keegi liiga. Üks nooruke lahmis kätega pidevalt piki nägusid ja ikka aru ei saanud... Egas midagi, Sakul omal väljakul ebajõnne jadade ilus jätk.

Nr.7 oli Veskimäe.

Kommentaar

Algselt postitas Alfonso Vaata postitust
                Tänud härrad, tegite mu päeva heaks, Saku ahvidele tulebki koht kätte näidata, kuradi jõhkrardid.
                Kes sinu kepsikestele nii liiga teinud on, et Sakut niimoodi mustata?
                Saku üks viisakamaid meeskondi ja võid selles täiesti kindel olla. Kui sul endal raskusi püsti seismisega siis ära hala ja tule näita ükskord oma nägu, tahaks näha, mis mees siin foorumites papist lõugu lõksutab

Edu Sulle!

Kommentaar

Algselt postitas Qips Vaata postitust
                  Kes sinu kepsikestele nii liiga teinud on, et Sakut niimoodi mustata?
                  Saku üks viisakamaid meeskondi ja võid selles täiesti kindel olla. Kui sul endal raskusi püsti seismisega siis ära hala ja tule näita ükskord oma nägu, tahaks näha, mis mees siin foorumites papist lõugu lõksutab

Edu Sulle!
                  Mulle meenub mõne nädala tagune Saku mäng Kristiinega, kus seda viisakust näidati ka tribüünile välja Minust natuke eemal istus üks vanahärra, kes viskas mahlakaid kommentaare Saku mängijate pihta, mille peale laskus selle viisaka meeskonna mängija tolle vanahärraga dialoogi, kus lubati uurida teineteise kehaõõnsusi ja hambaravi eest hoolitseda
                  "Parim kättemaks on mitte muutuda oma vastase sarnaseks" - Marcus Aurelius
                  www.facebook.com/jkkalju

Kommentaar

Algselt postitas PETSINHO Vaata postitust
                    Mulle meenub mõne nädala tagune Saku mäng Kristiinega, kus seda viisakust näidati ka tribüünile välja Minust natuke eemal istus üks vanahärra, kes viskas mahlakaid kommentaare Saku mängijate pihta, mille peale laskus selle viisaka meeskonna mängija tolle vanahärraga dialoogi, kus lubati uurida teineteise kehaõõnsusi ja hambaravi eest hoolitseda
                    Vaat kes räägib!!!
                    Inimesed, olge valvsad! Ma armastan teid ikka veel! Minu armastus – see on jube ja õudne, seepärast te peategi olema valvsad.

Kommentaar

Algselt postitas PETSINHO Vaata postitust
                      Minust natuke eemal istus üks vanahärra,
                      Arvatavasti tegu sama härraga.
                      See sama vanahärra on ka kohtunik ja isegi sama tsooni mänge vilistanud kuigi on miskit moodi ka kristiinega seotud.
                      Ma olen kollase saanud selle eest, et pärast vilet palli võtsin ja selle tüübi poole teele saatsin. Paar nädalat hiljem vilistas meie mängu siis tuli enne mängu käppa andma ja vilistas väga normaalselt kuigi oleks võinud ju vimma kanda
                      INTER ARMA CARITAS

Kommentaar

FC HansaNet.ee - FC Hell Hunt 0:5 (0:3)

Väravad: R.Polberg (2), R.Lind, R.Raudsepp, ov.

Kommentaar

Pange tähele, kohe kohe on oodata trummi taob edasi juttu
                          Tallinna SK Mercury - Trummi SK 3 : 4*

Kommentaar

trumm puruks

Kommentaar

Kas Trummil see aasta uuendatud koosseis????

Kommentaar

Hooaja alguses oli trummil kasutusel 2 meest, kes tulid FC Olympicust. Need vennad lükkasid trummil hoo sisse ja nüüd on sedasi, et trummi taob edasi.

Kommentaar

Working...
                                X