Algselt postitas Evu
Vaata postitust
Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
IV Põhi 2009
Collapse
X
-
Algselt postitas -Antz- Vaata postitustFC Hell Hunt - Saku JK 4:4 (3:1)Minu nimi on jyriöö, aga sõbrad kutsuvad mind tavaliselt külla.
Kommentaar
-
Algselt postitas jyriöö Vaata postitustSedasi mänge käest ära anda oskame vist küll ainult meie. Kusjuures traditsiooniliselt ise kingime, 3 Saku löödud kotti tulid odavatest individuaalsetest eksimustest, viimasest löödud väravast ei tahaks üldse rääkida. Kirsiks tordil veel see, et ise ei suutnud mitmeid 1-1 momente realiseerida.Inimesed, olge valvsad! Ma armastan teid ikka veel! Minu armastus – see on jube ja õudne, seepärast te peategi olema valvsad.
Kommentaar
-
Algselt postitas J.R.I.M Vaata postitustJap, Ralf Rogov oli see.
Kommentaar
-
Algselt postitas Qips Vaata postitustKahju, et paar põhimeest rannavuti pärast meid aitamas polnudKapten Trumm
Kommentaar
-
Algselt postitas Evu Vaata postitustväga üllatav on reaali ja trummi tulemus.Kapten Trumm
Kommentaar
-
Algselt postitas Rein Vaata postitustNii nagu Soccernetilt kevadel 2 punkti röövisite, nii kaotasite ka ise seekord 2 punkti.Supplies!
Kommentaar
-
Selle ilusa värava FC Reaali mängus lõi meil Vahur Vallistu, mis oli tema esimene värav FC Reaali eest. Väga mõnus on ikka Hiiu staadionil mängida, liiga palju mänge järjest Kalevi staadionil mänginud. Hea võitluslik mäng oli, vahepeal läks mõlemalt poolelt veidi käest ära, kuid lõppes ikkagi üsna viisakalt. Penalti olukord oli ka pisut vaieldav, aga õnneks mitte saatuslik meie poolelt. Jonas Saul lõi 2 väravat, millest ühe lõi peaga, olles kõige lühem mängija platsil ja ühe värava lõin mina.
Tänud Trummile hea mängu eest.Sir Bobby Robson: "The first 90 minutes of the match are the most important."
Kommentaar
-
Algselt postitas Raivo19 Vaata postitustMis nad siis nii jamavad? Rannaliiga oli ju eile P2rnus.Meiegi m2ngisime koos juba siinmainitud Ralfi(siiski l6i t2na 2tk.) jt. meestega seal Sparta eest.Enam-v2hem taastus ikka 2ra..,v6i said nad viga?
Kommentaar
-
Algselt postitas jyriöö Vaata postitustSedasi mänge käest ära anda oskame vist küll ainult meie. Kusjuures traditsiooniliselt ise kingime, 3 Saku löödud kotti tulid odavatest individuaalsetest eksimustest, viimasest löödud väravast ei tahaks üldse rääkida. Kirsiks tordil veel see, et ise ei suutnud mitmeid 1-1 momente realiseerida.
Kommentaar
-
Algselt postitas Qips Vaata postitustvõiks õelda et meie mäng vääris igati viiki... (kohtunik võttis mõne värava ära + andis mõne värava jne jne).Supplies!
Kommentaar
-
Algselt postitas vandersell Vaata postitustMäh? Sind pold kohalgi. Puhtalt oma meeskonnakaaslaste arvamusele tugineda ei tasu. Päris võrdne viik oli.
Ses suhtes on sul õigus.
Mulle väideti, et Jürka värav enne lõppu oli olnud ilus, aga 4 liiga satsid tavaliselt selliseid ei löö. Nagu mulle öeldi- kobistas väravaInimesed, olge valvsad! Ma armastan teid ikka veel! Minu armastus – see on jube ja õudne, seepärast te peategi olema valvsad.
Kommentaar
-
Algselt postitas Rein Vaata postitustSes suhtes on sul õigus.
Mulle väideti, et Jürka värav enne lõppu oli olnud ilus, aga 4 liiga satsid tavaliselt selliseid ei löö. Nagu mulle öeldi- kobistas värava
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Kommentaar