Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

IV Põhi 2009

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Algselt postitas Evu Vaata postitust
    ralf oli see
    Jap, Ralf Rogov oli see.

Kommentaar

järgmine voor ülioluline..... eks näis kas soccernet suudab lõpuks vanadele peerudele vastu seista... siiani ei ole õnneks läinud.

Kommentaar

Algselt postitas -Antz- Vaata postitust
        FC Hell Hunt - Saku JK 4:4 (3:1)
        Sedasi mänge käest ära anda oskame vist küll ainult meie. Kusjuures traditsiooniliselt ise kingime, 3 Saku löödud kotti tulid odavatest individuaalsetest eksimustest, viimasest löödud väravast ei tahaks üldse rääkida. Kirsiks tordil veel see, et ise ei suutnud mitmeid 1-1 momente realiseerida.
        Minu nimi on jyriöö, aga sõbrad kutsuvad mind tavaliselt külla.

Kommentaar

Algselt postitas jyriöö Vaata postitust
          Sedasi mänge käest ära anda oskame vist küll ainult meie. Kusjuures traditsiooniliselt ise kingime, 3 Saku löödud kotti tulid odavatest individuaalsetest eksimustest, viimasest löödud väravast ei tahaks üldse rääkida. Kirsiks tordil veel see, et ise ei suutnud mitmeid 1-1 momente realiseerida.
          Nii nagu Soccernetilt kevadel 2 punkti röövisite, nii kaotasite ka ise seekord 2 punkti.
          Inimesed, olge valvsad! Ma armastan teid ikka veel! Minu armastus – see on jube ja õudne, seepärast te peategi olema valvsad.

Kommentaar

Algselt postitas J.R.I.M Vaata postitust
            Jap, Ralf Rogov oli see.
            Issand, ma tõesti vabandan selle kohutava eksimuse pärast

Kommentaar

Algselt postitas Qips Vaata postitust
              Kahju, et paar põhimeest rannavuti pärast meid aitamas polnud
              Mis nad siis nii jamavad? Rannaliiga oli ju eile P2rnus.Meiegi m2ngisime koos juba siinmainitud Ralfi(siiski l6i t2na 2tk.) jt. meestega seal Sparta eest.Enam-v2hem taastus ikka 2ra..,v6i said nad viga?
              Kapten Trumm

Kommentaar

Algselt postitas Evu Vaata postitust
                väga üllatav on reaali ja trummi tulemus.
                Midagi yllatavat ei ole.Trummi maadleb praegu koosseisuga,vigastused ,t66 jm. sunnib ilma vahetusteta rassima.Reaal oli v2ga tubli,yks oli paris iluv2rav, kaugelt ristnurka.
                Kapten Trumm

Kommentaar

Algselt postitas Rein Vaata postitust
                  Nii nagu Soccernetilt kevadel 2 punkti röövisite, nii kaotasite ka ise seekord 2 punkti.
                  Mäh? Sind pold kohalgi. Puhtalt oma meeskonnakaaslaste arvamusele tugineda ei tasu. Päris võrdne viik oli.
                  Supplies!

Kommentaar

Selle ilusa värava FC Reaali mängus lõi meil Vahur Vallistu, mis oli tema esimene värav FC Reaali eest. Väga mõnus on ikka Hiiu staadionil mängida, liiga palju mänge järjest Kalevi staadionil mänginud. Hea võitluslik mäng oli, vahepeal läks mõlemalt poolelt veidi käest ära, kuid lõppes ikkagi üsna viisakalt. Penalti olukord oli ka pisut vaieldav, aga õnneks mitte saatuslik meie poolelt. Jonas Saul lõi 2 väravat, millest ühe lõi peaga, olles kõige lühem mängija platsil ja ühe värava lõin mina.
                    Tänud Trummile hea mängu eest.
                    Sir Bobby Robson: "The first 90 minutes of the match are the most important."

Kommentaar

Algselt postitas Raivo19 Vaata postitust
                      Mis nad siis nii jamavad? Rannaliiga oli ju eile P2rnus.Meiegi m2ngisime koos juba siinmainitud Ralfi(siiski l6i t2na 2tk.) jt. meestega seal Sparta eest.Enam-v2hem taastus ikka 2ra..,v6i said nad viga?
                      paar tegelast said viga ja eks Viljandi Folk süvendas vigastusi veel enamgi

Kommentaar

Algselt postitas jyriöö Vaata postitust
                        võiks õelda et meie mäng vääris igati viiki... (kohtunik võttis mõne värava ära + andis mõne värava jne jne).

Kommentaar

Algselt postitas Qips Vaata postitust
                          võiks õelda et meie mäng vääris igati viiki... (kohtunik võttis mõne värava ära + andis mõne värava jne jne).
                          Kolm omaväravat tegime ise, mitte kohtunik. Esimene poolaeg oli täiesti kodumeeskonna kontrolli all, mainitud omaväravad lõid paraku teisel poolajal jalad alt. Ja nagu jyriöögi, ma viimasest väravast rääkida ei taha.
                          Supplies!

Kommentaar

mnjaa esikaheksa 7 punkti sees, ning siin võib igaüks igaüht võita Ei mäletagi nii tasavägist IV põhja.

Kommentaar

Algselt postitas vandersell Vaata postitust
                              Mäh? Sind pold kohalgi. Puhtalt oma meeskonnakaaslaste arvamusele tugineda ei tasu. Päris võrdne viik oli.

Ses suhtes on sul õigus.
                              Mulle väideti, et Jürka värav enne lõppu oli olnud ilus, aga 4 liiga satsid tavaliselt selliseid ei löö. Nagu mulle öeldi- kobistas värava
                              Inimesed, olge valvsad! Ma armastan teid ikka veel! Minu armastus – see on jube ja õudne, seepärast te peategi olema valvsad.

Kommentaar

Algselt postitas Rein Vaata postitust
                                Ses suhtes on sul õigus.
                                Mulle väideti, et Jürka värav enne lõppu oli olnud ilus, aga 4 liiga satsid tavaliselt selliseid ei löö. Nagu mulle öeldi- kobistas värava
                                Ja Nõu värav oli otse treeningväljakult?

Kommentaar

Working...
                                X