Algselt postitas jusst
Vaata postitust
Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
IV Põhi 2009
Collapse
X
-
Algselt postitas rantz9 Vaata postitustJa Nõu värav oli otse treeningväljakult?
Ma ei tea, Rando!
Ütle sina kas oli või mitte.Inimesed, olge valvsad! Ma armastan teid ikka veel! Minu armastus – see on jube ja õudne, seepärast te peategi olema valvsad.
Kommentaar
-
Algselt postitas Hybrid Soldier Vaata postitustKõrvalt vaadates tundus olukord täpselt nii, et ründaja jooksis väravavahi poole ja enne väravavahini jõudmist tegi sellise väikese suunamuudatuse ja väravavaht ei suutnud reageerida ja sõitis talle otse jalgadesse.
Kommentaar
-
Algselt postitas sopu Vaata postitustmulle väravas tundus,... Otsustavaks v6iski saada,et suutsid oma meeskonda palju aidata,meil oli aga vigastatud vv-i asemel m2ngija.(kes siiski tubli,aga mitte nii hea).
M2ng oli hea,v6itluslik ja lahtine ,polnud sel kohtunikul ka h2da midagi,t2itsa yle keskmise,sai hakkama kyll.Kapten Trumm
Kommentaar
-
Algselt postitas z3ro Vaata postitustootaks mercury meestelt kommentaare, kes kui palju lõi
Kommentaar
-
Trummi SK 0 - 1 Kristiine JK (poolaeg 0:0,Hiiu st.)
Suhteliselt nüri ja võimalustevaene mäng,vähemalt Trummi poolt.Kristiine surus ja tahtis rohkem,said ka lõpuks rikoshetist,kaitsja jalast,värava.Veel paar ohtlikku momenti päästis meile väravaraamistik.Trummi üksikud võimalused nurjas Kristiine hea kaitse ja vv.Kohtunik OK.Kapten Trumm
Kommentaar
-
Algselt postitas Evu Vaata postitustsoccernet 2 - 1 toompea (0-1)
fcsi ja toompea poolelt 2 omaväravat ja lõpuks liiga top skooreri silver leetma löök kindlustas 2:1 võidu meile.
FC Hell Hunt - FC Reaal 2:0 (1:0)
Üsna kindel võit, teine väga kena kasti nurgast risti keerutatud värav rahustas ka närvid. Reaali poisid mängivad kenasti, paraku võimalusi eriti luua ei suudetud. Teisel poolajal ei meenu ühtki normaalset lööki meie värava suunas. Kohtunik oli vägagi korralik, paar kahtlast suluseisu/audi vilistamist ning võib-olla liigne agarus jutustamisele reageerimisel.Minu nimi on jyriöö, aga sõbrad kutsuvad mind tavaliselt külla.
Kommentaar
-
Algselt postitas Bobik Vaata postitustHansanet - Pirita 4-3
Hansakad olid olulisemalt tublimad, kui viimasele kohale vääriline, kuid sellelt kohtunikult tuleks vile rutttttu ära võtta. Kui kastis sõidetakse jalad alt ära palli löömise asemel, siis pooleks palli ei anta. Ei jaksagi kohe pikemalt rääkida, tuju läks ruttu ära.
väljakul.Ei möödunud ühtegi kohtuniku vilet millele neil protesti ei olnud. Päris jube oli vaadataKohtunikul soovitax kaardid igaks juhux ikka kaasa võtta. See saadeti seal normaalselt kõikidesse aukudesse aga tema laiutas ainult käsi.
Ja reliikvia poisid kui õllekatega veteranid teile kastis lihtslt koti pähe tõmbavad siis olgu see kohtunik niii loll kui tahes süüdi olete ikka ise.
SEDA pooleks palli kastis ta ei vilistanud veaks (Kuigi olex pidand tõesti ) vaid peatas mängu lihtsalt vilega, mida ta tegi seal veel paar korda väga arusaamatutel põhjustel
Kommentaar
-
Algselt postitas jyriöö Vaata postitustVedas teil võiduväravaga, ründaja oli päris korralikult suluseisus palli saamisel. Samas realiseerimata võimalusi jäi teil juba minu nähtud poole tunni sisse vägagi korralik ports.
FC Hell Hunt - FC Reaal 2:0 (1:0)
Üsna kindel võit, teine väga kena kasti nurgast risti keerutatud värav rahustas ka närvid. Reaali poisid mängivad kenasti, paraku võimalusi eriti luua ei suudetud. Teisel poolajal ei meenu ühtki normaalset lööki meie värava suunas. Kohtunik oli vägagi korralik, paar kahtlast suluseisu/audi vilistamist ning võib-olla liigne agarus jutustamisele reageerimisel.forever fooling, free and using, sliding down the slide that breaks a will
Kommentaar
-
Algselt postitas Evu Vaata postitusttõsi. suluseis oli, ja veel milline. ma pakuks mingi 3-4 meetrit lausa.
Kommentaar
-
Algselt postitas z3ro Vaata postitustnatuke vähem pakuks 1-2m, ent olgem ausad 2 pennalt jäi meile andmata! kui ikka müür, kes karistuslöögi ajal kastis asub, hüppe ajal käe pea kohale tõstab ja sellega palli liikumist takistab, võiks ikka pendla ju anda!
Mis puutub seda suluseisust värvat, siis eks üksi vilistaval kohtunikul ole raske ja selliseid eksimusi võib täitsa mõista. Ainult kohtuniku põhjenduse tõttu ("Teil oli varem korra käsi") jäi vilets mekk mann.
Rääkides mängust, oleks Soccernet pidanud muidugi varem selle värava ära lööma, aga rünne ei olnud piisavalt terav. Ma võin eksida, aga vist võitsime esimese poolaja löömata kordagi peale.
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Kommentaar