Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

IV Põhi 2009

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Algselt postitas jusst Vaata postitust
    Penalti olukord oli ka pisut vaieldav, aga õnneks mitte saatuslik meie poolelt.
    Kõrvalt vaadates tundus olukord täpselt nii, et ründaja jooksis väravavahi poole ja enne väravavahini jõudmist tegi sellise väikese suunamuudatuse ja väravavaht ei suutnud reageerida ja sõitis talle otse jalgadesse.

Kommentaar

Algselt postitas rantz9 Vaata postitust
      Ja Nõu värav oli otse treeningväljakult?

Ma ei tea, Rando !
      Ütle sina kas oli või mitte.
      Inimesed, olge valvsad! Ma armastan teid ikka veel! Minu armastus – see on jube ja õudne, seepärast te peategi olema valvsad.

Kommentaar

Algselt postitas Hybrid Soldier Vaata postitust
        Kõrvalt vaadates tundus olukord täpselt nii, et ründaja jooksis väravavahi poole ja enne väravavahini jõudmist tegi sellise väikese suunamuudatuse ja väravavaht ei suutnud reageerida ja sõitis talle otse jalgadesse.
        mulle väravas tundus, et lõin siiski palli ja siis tuli mees vastu mu jalgu. aga no igal juhul kui vilet kuulsin olin valmis platsilt lahkuma. kuid tundus et kohtunikul tekkis ka väike kahtlus selle vea olemasolus ja andis mulle punase asemel hoopis kollase. igal juhul natukene udu see vuntside ja vilega härra paistis olevat. muidu oli hea pingeline mäng.

Kommentaar

Algselt postitas sopu Vaata postitust
          mulle väravas tundus,
          R22gi parem,kuidas sa meisterliku robinsonaadiga alt nurgast palli 2ra t6id nurgal66giks,ja mul j2i l66mata... Otsustavaks v6iski saada,et suutsid oma meeskonda palju aidata,meil oli aga vigastatud vv-i asemel m2ngija.(kes siiski tubli,aga mitte nii hea).
          M2ng oli hea,v6itluslik ja lahtine ,polnud sel kohtunikul ka h2da midagi,t2itsa yle keskmise,sai hakkama kyll.
          Kapten Trumm

Kommentaar

ootaks mercury meestelt kommentaare, kes kui palju lõi

Kommentaar

Algselt postitas z3ro Vaata postitust
              ootaks mercury meestelt kommentaare, kes kui palju lõi
              Jalkaliidu kodukal tulemused juba üleval.

Kommentaar

Trummi SK 0 - 1 Kristiine JK (poolaeg 0:0,Hiiu st.)

Suhteliselt nüri ja võimalustevaene mäng,vähemalt Trummi poolt.Kristiine surus ja tahtis rohkem,said ka lõpuks rikoshetist,kaitsja jalast,värava.Veel paar ohtlikku momenti päästis meile väravaraamistik.Trummi üksikud võimalused nurjas Kristiine hea kaitse ja vv.Kohtunik OK.
                Kapten Trumm

Kommentaar

Hansaweb - Pirita 4-3
                  Hansakad olid olulisemalt tublimad, kui viimasele kohale vääriline, kuid sellelt kohtunikult tuleks vile rutttttu ära võtta. Kui kastis sõidetakse jalad alt ära palli löömise asemel, siis pooleks palli ei anta. Ei jaksagi kohe pikemalt rääkida, tuju läks ruttu ära.

Kommentaar

Jalgpallihaigla alistas Ahatamari 1-0

Kommentaar

soccernet 2 - 1 toompea (0-1)

fcsi ja toompea poolelt 2 omaväravat ja lõpuks liiga top skooreri silver leetma löök kindlustas 2:1 võidu meile.
                      forever fooling, free and using, sliding down the slide that breaks a will

Kommentaar

Algselt postitas Evu Vaata postitust
                        soccernet 2 - 1 toompea (0-1)

fcsi ja toompea poolelt 2 omaväravat ja lõpuks liiga top skooreri silver leetma löök kindlustas 2:1 võidu meile.
                        Vedas teil võiduväravaga, ründaja oli päris korralikult suluseisus palli saamisel. Samas realiseerimata võimalusi jäi teil juba minu nähtud poole tunni sisse vägagi korralik ports.

FC Hell Hunt - FC Reaal 2:0 (1:0)

Üsna kindel võit, teine väga kena kasti nurgast risti keerutatud värav rahustas ka närvid. Reaali poisid mängivad kenasti, paraku võimalusi eriti luua ei suudetud. Teisel poolajal ei meenu ühtki normaalset lööki meie värava suunas. Kohtunik oli vägagi korralik, paar kahtlast suluseisu/audi vilistamist ning võib-olla liigne agarus jutustamisele reageerimisel.
                        Minu nimi on jyriöö, aga sõbrad kutsuvad mind tavaliselt külla.

Kommentaar

Algselt postitas Bobik Vaata postitust
                          Hansanet - Pirita 4-3
                          Hansakad olid olulisemalt tublimad, kui viimasele kohale vääriline, kuid sellelt kohtunikult tuleks vile rutttttu ära võtta. Kui kastis sõidetakse jalad alt ära palli löömise asemel, siis pooleks palli ei anta. Ei jaksagi kohe pikemalt rääkida, tuju läks ruttu ära.
                          Ei tahax nüüd kedagi nutma ajada aga reliikvia omad olid küll nagu väiksed lapsed
                          väljakul.Ei möödunud ühtegi kohtuniku vilet millele neil protesti ei olnud. Päris jube oli vaadata Kohtunikul soovitax kaardid igaks juhux ikka kaasa võtta. See saadeti seal normaalselt kõikidesse aukudesse aga tema laiutas ainult käsi.
                          Ja reliikvia poisid kui õllekatega veteranid teile kastis lihtslt koti pähe tõmbavad siis olgu see kohtunik niii loll kui tahes süüdi olete ikka ise.

SEDA pooleks palli kastis ta ei vilistanud veaks (Kuigi olex pidand tõesti ) vaid peatas mängu lihtsalt vilega, mida ta tegi seal veel paar korda väga arusaamatutel põhjustel

Kommentaar

Algselt postitas jyriöö Vaata postitust
                            Vedas teil võiduväravaga, ründaja oli päris korralikult suluseisus palli saamisel. Samas realiseerimata võimalusi jäi teil juba minu nähtud poole tunni sisse vägagi korralik ports.

FC Hell Hunt - FC Reaal 2:0 (1:0)

Üsna kindel võit, teine väga kena kasti nurgast risti keerutatud värav rahustas ka närvid. Reaali poisid mängivad kenasti, paraku võimalusi eriti luua ei suudetud. Teisel poolajal ei meenu ühtki normaalset lööki meie värava suunas. Kohtunik oli vägagi korralik, paar kahtlast suluseisu/audi vilistamist ning võib-olla liigne agarus jutustamisele reageerimisel.
                            tõsi. suluseis oli, ja veel milline. ma pakuks mingi 3-4 meetrit lausa.
                            forever fooling, free and using, sliding down the slide that breaks a will

Kommentaar

Algselt postitas Evu Vaata postitust
                              tõsi. suluseis oli, ja veel milline. ma pakuks mingi 3-4 meetrit lausa.
                              natuke vähem pakuks 1-2m, ent olgem ausad 2 pennalt jäi meile andmata! kui ikka müür, kes karistuslöögi ajal kastis asub, hüppe ajal käe pea kohale tõstab ja sellega palli liikumist takistab, võiks ikka pendla ju anda!

Kommentaar

Algselt postitas z3ro Vaata postitust
                                natuke vähem pakuks 1-2m, ent olgem ausad 2 pennalt jäi meile andmata! kui ikka müür, kes karistuslöögi ajal kastis asub, hüppe ajal käe pea kohale tõstab ja sellega palli liikumist takistab, võiks ikka pendla ju anda!
                                Minu arvates oli see käsi pigem näo ees, aga mõistagi pole minu arvamus kuidagi objektiivsem kui Sinu oma ja seetõttu las jäädagi sellised asjad kohtuniku otsustada.
                                Mis puutub seda suluseisust värvat, siis eks üksi vilistaval kohtunikul ole raske ja selliseid eksimusi võib täitsa mõista. Ainult kohtuniku põhjenduse tõttu ("Teil oli varem korra käsi") jäi vilets mekk mann.
                                Rääkides mängust, oleks Soccernet pidanud muidugi varem selle värava ära lööma, aga rünne ei olnud piisavalt terav. Ma võin eksida, aga vist võitsime esimese poolaja löömata kordagi peale.

Kommentaar

Working...
                                X