Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

IV Põhi 2009

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Algselt postitas Raivo19 Vaata postitust
    see asi on nii,et kui mees saab viga,peab ta j22ma platsi piiridesse tolgendama,n2iteks kyljejoone juurde s6braga 6lut jooma...2ra ei tohi v2ljakult minna,siis kohtunik katkestab m2ngu(ise on kogetud)...
    ysna nyri seis muidugi,kui 6+1 on allesj22nuid,me m2ngisime tookord skeemi 3-3,ja t66tas h2sti,eston villa v6itis vaid 1-0
    Hansanetil oli 9meest alles ja keegi neist viga küll ei saanud,

Kommentaar

Algselt postitas ÄSS17 Vaata postitust
      Hansanetil oli 9meest alles ja keegi neist viga küll ei saanud,
      kui alla seitsme venna platsil, siis peab ära lõpetama mängu. Jutu järgi ,kus 1 sai viga ja 1 punase, jääks 9 venda veel, st sealt said 3 venda viga äkki?

Kommentaar

Algselt postitas z3ro Vaata postitust
        kui alla seitsme venna platsil, siis peab ära lõpetama mängu. Jutu järgi ,kus 1 sai viga ja 1 punase, jääks 9 venda veel, st sealt said 3 venda viga äkki?
        täpselt nii

Kommentaar

Milline see vaatepilt siis välja nägi? Päris huvitav oleks teada..

Kommentaar

Algselt postitas Silver Vaata postitust
            Tegelikult ei saand seal vict rohkem keegi vigastadaˇ, tüdrukud ei viitcind enam

Kommentaar

Algselt postitas sopu Vaata postitust
              fc reaal : hansanet 9:-

alguses kui 11 meest 11 mehe vastu mängisime siis oli seis umbes 4-1 aga mingil hetkel sai hansanetil üks mees vigastada ja nad jäid vähemusse ning teise poolaja keskel umbes sai üks vend punase kaardi ka veel ja siis hansanet enam mängida ei tahtnud. Aga 9 tükki jõudsime ära lüüa vähemalt, väravate vahe paranes!

üks hansa mees arvas et see oli nende viimane mäng sellel hooajal... kas vastab tõele?
              No minu mäletamist mööda tegi Reaal eelmisel aastal Soccerneti vastu sama triki. Kui nägid, et vähemuses enam eriti vastu ei saa ja FCS hakkas väravaid lööma, siis oli hopsti kohe mõned vigastused ja kohtunik lõpetas mängu enneaegselt.
              Samuti ei olnud see mu arust ainuke kord kui nad nii tegid.
              Parandage kui eksin.
              Mina kutsun sellist käitumist- Reaali tegemiseks
              Inimesed, olge valvsad! Ma armastan teid ikka veel! Minu armastus – see on jube ja õudne, seepärast te peategi olema valvsad.

Kommentaar

Algselt postitas Rein Vaata postitust
                No minu mäletamist mööda tegi Reaal eelmisel aastal Soccerneti vastu sama triki. Kui nägid, et vähemuses enam eriti vastu ei saa ja FCS hakkas väravaid lööma, siis oli hopsti kohe mõned vigastused ja kohtunik lõpetas mängu enneaegselt.
                Parandage kui eksin.
                ega me absoluutselt ei pahandanudki vastastega. kui keegi peaks sellist käitumist mõistma, siis oleme need just meie hoiame pöialt, et hansanetki saaks mehi juurde ja et nad ikka jätkaksid!

meil ei olnud muidugi hopsti ainult see, et mõned mehed vigastatud, sest tegelikkuses tulidki vigased mehed kokku, et me saaksime mängu alustatud ja hoiduksime trahvist. üle kivide ja kändude läheb vahel see jalkaklubi ajamine

Kommentaar

Algselt postitas Rein Vaata postitust
                  Parandage kui eksin.
                  sa ära unusta üht kohtumist kino kaja juures asuval staadion-kapsamaal.

Kommentaar

Algselt postitas eston maravilha Vaata postitust
                    sa ära unusta üht kohtumist kino kaja juures asuval staadion-kapsamaal.
                    Värskenda vana inimese mälu. Mulle küll ei meenu, et seal oleksin mänginud.
                    Inimesed, olge valvsad! Ma armastan teid ikka veel! Minu armastus – see on jube ja õudne, seepärast te peategi olema valvsad.

Kommentaar

oled tõesti vana, kui ei mäleta, et samal staadionil kunagi oma sünnipäeva tähistasid. igastahes 3-4 aastat tagasi mingite mägede poegade vastu sai vähemuses alustatud ning pärast paarikümne minutist mängu saime mõned vigastused. sa ei pruukinud muidugi mängida, vaid jaurasid väljaku kõrval.

Kommentaar

Algselt postitas eston maravilha Vaata postitust
                        oled tõesti vana, kui ei mäleta, et samal staadionil kunagi oma sünnipäeva tähistasid. igastahes 3-4 aastat tagasi mingite mägede poegade vastu sai vähemuses alustatud ning pärast paarikümne minutist mängu saime mõned vigastused. sa ei pruukinud muidugi mängida, vaid jaurasid väljaku kõrval.

Minu mälu tõesti seda ei mäleta. Võimalik, et olin maal ja aitasin vanaemal puid lõhkuda või katust parandada.

Kommentaar

vabalt. kui järele mõelda, siis vist tõesti sind polnud. aga asja mõte oli hoopis selles, et tehti soccernetti. kuigi ilmselt on seda ka veel enne meid tehtud.

Kommentaar

Algselt postitas Silver Vaata postitust
                            Ilmselt mehed ühel hetkel lihtsalt kukkusid pikali, nagu tänapäeva jalgpallis sageli juhtub...

Kommentaar

Algselt postitas tanielo Vaata postitust
                              Ilmselt mehed ühel hetkel lihtsalt kukkusid pikali, nagu tänapäeva jalgpallis sageli juhtub...
                              tegelikult kurtsid 3 meest kohtunikule seljavalu üle.

Kommentaar

hansanetile abiks.

Joga Bonito!!!

Kommentaar

Working...
                                X