Algselt postitas Raivo19
Vaata postitust
Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
IV Põhi 2009
Collapse
X
-
Algselt postitas ÄSS17 Vaata postitustHansanetil oli 9meest alles ja keegi neist viga küll ei saanud,
Kommentaar
-
Algselt postitas z3ro Vaata postitustkui alla seitsme venna platsil, siis peab ära lõpetama mängu. Jutu järgi ,kus 1 sai viga ja 1 punase, jääks 9 venda veel, st sealt said 3 venda viga äkki?
Kommentaar
-
Algselt postitas Silver Vaata postitustMilline see vaatepilt siis välja nägi? Päris huvitav oleks teada..
Kommentaar
-
Algselt postitas sopu Vaata postitustfc reaal : hansanet 9:-
alguses kui 11 meest 11 mehe vastu mängisime siis oli seis umbes 4-1 aga mingil hetkel sai hansanetil üks mees vigastada ja nad jäid vähemusse ning teise poolaja keskel umbes sai üks vend punase kaardi ka veel ja siis hansanet enam mängida ei tahtnud. Aga 9 tükki jõudsime ära lüüa vähemalt, väravate vahe paranes!
üks hansa mees arvas et see oli nende viimane mäng sellel hooajal... kas vastab tõele?
Samuti ei olnud see mu arust ainuke kord kui nad nii tegid.
Parandage kui eksin.
Mina kutsun sellist käitumist- Reaali tegemiseksInimesed, olge valvsad! Ma armastan teid ikka veel! Minu armastus – see on jube ja õudne, seepärast te peategi olema valvsad.
Kommentaar
-
Algselt postitas Rein Vaata postitustNo minu mäletamist mööda tegi Reaal eelmisel aastal Soccerneti vastu sama triki. Kui nägid, et vähemuses enam eriti vastu ei saa ja FCS hakkas väravaid lööma, siis oli hopsti kohe mõned vigastused ja kohtunik lõpetas mängu enneaegselt.
Parandage kui eksin.
Mina kutsun sellist käitumist- Reaali tegemisekshoiame pöialt, et hansanetki saaks mehi juurde ja et nad ikka jätkaksid!
meil ei olnud muidugi hopsti ainult see, et mõned mehed vigastatud, sest tegelikkuses tulidki vigased mehed kokku, et me saaksime mängu alustatud ja hoiduksime trahvist. üle kivide ja kändude läheb vahel see jalkaklubi ajamine
Kommentaar
-
Algselt postitas Rein Vaata postitustNo minu mäletamist mööda tegi Reaal eelmisel aastal Soccerneti vastu sama triki. Kui nägid, et vähemuses enam eriti vastu ei saa ja FCS hakkas väravaid lööma, siis oli hopsti kohe mõned vigastused ja kohtunik lõpetas mängu enneaegselt.
Parandage kui eksin.
Mina kutsun sellist käitumist- Reaali tegemiseks
Kommentaar
-
Algselt postitas eston maravilha Vaata postitustsa ära unusta üht kohtumist kino kaja juures asuval staadion-kapsamaal.Inimesed, olge valvsad! Ma armastan teid ikka veel! Minu armastus – see on jube ja õudne, seepärast te peategi olema valvsad.
Kommentaar
-
oled tõesti vana, kui ei mäleta, et samal staadionil kunagi oma sünnipäeva tähistasid. igastahes 3-4 aastat tagasi mingite mägede poegade vastu sai vähemuses alustatud ning pärast paarikümne minutist mängu saime mõned vigastused. sa ei pruukinud muidugi mängida, vaid jaurasid väljaku kõrval.
Kommentaar
-
Algselt postitas eston maravilha Vaata postitustoled tõesti vana, kui ei mäleta, et samal staadionil kunagi oma sünnipäeva tähistasid. igastahes 3-4 aastat tagasi mingite mägede poegade vastu sai vähemuses alustatud ning pärast paarikümne minutist mängu saime mõned vigastused. sa ei pruukinud muidugi mängida, vaid jaurasid väljaku kõrval.
Minu mälu tõesti seda ei mäleta. Võimalik, et olin maal ja aitasin vanaemal puid lõhkuda või katust parandada.Inimesed, olge valvsad! Ma armastan teid ikka veel! Minu armastus – see on jube ja õudne, seepärast te peategi olema valvsad.
Kommentaar
-
Algselt postitas Silver Vaata postitustMilline see vaatepilt siis välja nägi? Päris huvitav oleks teada..
Kommentaar
-
Algselt postitas tanielo Vaata postitustIlmselt mehed ühel hetkel lihtsalt kukkusid pikali, nagu tänapäeva jalgpallis sageli juhtub...
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Kommentaar