Algselt postitas Rein
Vaata postitust
Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
IV Põhi 2009
Collapse
X
-
Algselt postitas Qips Vaata postitustmäng homme (kolmap) hoopisminu viga...
Pole vast saladus et hn oli raskusi meeskonna kokkusaamisega ja saku mehed tahtsid ikka mängu saada - 26.08 sobis mõlemale poolele.
Hansanet peaks koduväljakuks saku kunsti võtma, seekord mäng täitsa teistmoodi
Kommentaar
-
Kuigi ilmselt see suurt kedagi ei koti, aga siiski
Vastavalt võistkondade omavahelisele kokkuleppele on Eesti jalgpalli 2009.a. meistrivõistluste IV Liiga Põhja piirkonna mängukalendrisse sisse viidud alljärgnev muudatus: XIX voor Neljapäeval, 24.septembril kell 20.15 Tallinna FC Ahtamar - FC Hell Hunt,Kalevi Keskstaadioni kunstmuruväljakul (oli 06.09. kell 12.00 Wismari staadionil)Minu nimi on jyriöö, aga sõbrad kutsuvad mind tavaliselt külla.
Kommentaar
-
Algselt postitas elx Vaata postitustKristiine - Hansaneti mängust - ühe suluseisu võtmine oli ülim - kaitsja oli nimelt kohtuniku selja taga ning ainult see päästiski Hansaneti järjekordsest üks-ühele väravavahiga olukorrast. Ja siis oli veel üks pall väravas, mille kohtunik arvestamata jättis, eks ta oli hämar ka ning keskväljalt vaadates ei saa ju aru enne kui pall tugevalt võrgus on. Siinkohal oli aps ka Kristiine ründajas, kes värava tähistamiseks käed liiga vara õhku tõstis ning mängimise katkestas.
Samas ma ei näe enda poolt erilist apsu käte ülestõstmise koha pealt,nähes et pall ületas väravajoone juba. ...aga igaljuhul edu teile ja pidage hooaja lõpuni vastu,järgmine võib tulla palju parem.R9
Kommentaar
-
Algselt postitas elx Vaata postitustmeile? ma pole hansaneti mängija
Aitähh parandamast.R9
Kommentaar
-
Väike märge EJL lehe andmesisestajale: 4. liiga põhja piirkonna 17. vooru mängus FC Toompea 1994 - FC Hell Hunt on Huntide mängija Aivo Averin protokolli järgi hakkama saanud trikiga a la David Blaine. Nimelt 59. minutil lahkub hr. Averin mängust.... selleks, et naasta ning 90. minutil penalti sisse lüüa. Respekt, aiFo!
Kui peaks huvitama, siis tegelik väravalööja oli mängija nr 5.Minu nimi on jyriöö, aga sõbrad kutsuvad mind tavaliselt külla.
Kommentaar
-
Algselt postitas jyriöö Vaata postitustVäike märge EJL lehe andmesisestajale: 4. liiga põhja piirkonna 17. vooru mängus FC Toompea 1994 - FC Hell Hunt on Huntide mängija Aivo Averin protokolli järgi hakkama saanud trikiga a la David Blaine. Nimelt 59. minutil lahkub hr. Averin mängust.... selleks, et naasta ning 90. minutil penalti sisse lüüa. Respekt, aiFo!
Kui peaks huvitama, siis tegelik väravalööja oli mängija nr 5.
Kommentaar
-
Hellad Hundid 1 - 4 SoccernetDELFI: FC Levadia võitis 24:0 (vs. FC Soccernet)
Ljohha: "See number 14 oli soccernetil ainuke mees kes midagi jagas"
AD e. Andekas Disainer...
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Kommentaar