Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

IV Põhi 2009

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Algselt postitas Rein Vaata postitust
    Ei usu, et Hansanet hooaja lõpuni vastu peab. Küllap visatakse varsti püss põõsasse.
    Loodame ikka, et teevad Reaali ja tõusevad tuhast, mehi on neil nimekirjas rohkem kui enamusel meist
    Kristiine JK

Kommentaar

Algselt postitas Qips Vaata postitust
      mäng homme (kolmap) hoopis minu viga...

Pole vast saladus et hn oli raskusi meeskonna kokkusaamisega ja saku mehed tahtsid ikka mängu saada - 26.08 sobis mõlemale poolele.
      Saku - Hansanet 5:1 (3:0).

Hansanet peaks koduväljakuks saku kunsti võtma, seekord mäng täitsa teistmoodi

Kommentaar

Kuigi ilmselt see suurt kedagi ei koti, aga siiski

Vastavalt võistkondade omavahelisele kokkuleppele on Eesti jalgpalli 2009.a. meistrivõistluste IV Liiga Põhja piirkonna mängukalendrisse sisse viidud alljärgnev muudatus: XIX voor Neljapäeval, 24.septembril kell 20.15 Tallinna FC Ahtamar - FC Hell Hunt,Kalevi Keskstaadioni kunstmuruväljakul (oli 06.09. kell 12.00 Wismari staadionil)
        Minu nimi on jyriöö, aga sõbrad kutsuvad mind tavaliselt külla.

Kommentaar

see on huvitav,et ahtamar andis nõusoleku oma kodumängu ära muuta,tavaliselt hoiavad nad sellest kümne küünega kinni
          Kapten Trumm

Kommentaar

Algselt postitas elx Vaata postitust
            Kristiine - Hansaneti mängust - ühe suluseisu võtmine oli ülim - kaitsja oli nimelt kohtuniku selja taga ning ainult see päästiski Hansaneti järjekordsest üks-ühele väravavahiga olukorrast. Ja siis oli veel üks pall väravas, mille kohtunik arvestamata jättis, eks ta oli hämar ka ning keskväljalt vaadates ei saa ju aru enne kui pall tugevalt võrgus on. Siinkohal oli aps ka Kristiine ründajas, kes värava tähistamiseks käed liiga vara õhku tõstis ning mängimise katkestas.
            Tänud ausa kommentaari eest,et rääkisid asjadest täpselt nii nagu nad olid.
            Samas ma ei näe enda poolt erilist apsu käte ülestõstmise koha pealt,nähes et pall ületas väravajoone juba. ...aga igaljuhul edu teile ja pidage hooaja lõpuni vastu,järgmine võib tulla palju parem.
            R9

Kommentaar

meile? ma pole hansaneti mängija
              BVB - Vaprus

Kommentaar

Sa oled Korvpallur

Kommentaar

Algselt postitas elx Vaata postitust
                  meile? ma pole hansaneti mängija
                  Sorry,et nats puusse panin. Ma ise hakkasin ka hiljem selle peale mõtlema.
                  Aitähh parandamast.
                  R9

Kommentaar

Väike märge EJL lehe andmesisestajale: 4. liiga põhja piirkonna 17. vooru mängus FC Toompea 1994 - FC Hell Hunt on Huntide mängija Aivo Averin protokolli järgi hakkama saanud trikiga a la David Blaine. Nimelt 59. minutil lahkub hr. Averin mängust.... selleks, et naasta ning 90. minutil penalti sisse lüüa. Respekt, aiFo!

Kui peaks huvitama, siis tegelik väravalööja oli mängija nr 5.
                    Minu nimi on jyriöö, aga sõbrad kutsuvad mind tavaliselt külla.

Kommentaar

siuksi apse on suht palju seal...pole hullu
                      ZIMBABWE IS A BEAUTIFUL COUNTRY...

Kommentaar

Tallinna SK Mercury vs Kristiine JK - 3:1 (1:0)
                        Kristiine JK

Kommentaar

Algselt postitas jyriöö Vaata postitust
                          Väike märge EJL lehe andmesisestajale: 4. liiga põhja piirkonna 17. vooru mängus FC Toompea 1994 - FC Hell Hunt on Huntide mängija Aivo Averin protokolli järgi hakkama saanud trikiga a la David Blaine. Nimelt 59. minutil lahkub hr. Averin mängust.... selleks, et naasta ning 90. minutil penalti sisse lüüa. Respekt, aiFo!

Kui peaks huvitama, siis tegelik väravalööja oli mängija nr 5.
                          Selliste apsude leidmise korral saatke õiendus võistluste osakonda, kui huvi on. Mina neid enam muuta ei saa.

Kommentaar

Hellad Hundid 1 - 4 Soccernet
                            DELFI: FC Levadia võitis 24:0 (vs. FC Soccernet)
                            Ljohha: "See number 14 oli soccernetil ainuke mees kes midagi jagas"

AD e. Andekas Disainer...

Kommentaar

mitte üldse halvaga, aga soccernet on oma mootori tõsiselt hästi tööle saanud, hunte oleks pidanud kostitama 7-8 väravaga, 100% väärisime võitu ja vormistasime selle kenasti.

Kommentaar

soccernet LIHTSALT murdis hundi ära !!!!

Kommentaar

Working...
                                X