Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Lääne-viru 2009. Aasta Meistrivõistlused Jalgpalli

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Algselt postitas Põld90 Vaata postitust
    Tapa 1 koosneb SK Tapa kuttidest ?
    Just nii!

Kommentaar

Kus see mees on kes ütles et Kadrina finaalis mängib?
      Kadrina diskvalifitseeriti Lääne-Viru meistrivõistlustelt ja veerandfinaali ei pääsenud, sest
      võistkond andis põhiturniiril kaks loobumiskaotust.

Kommentaar

mulle üks kadrina mängija ütles, et nad peavad täna rlv-ga selle mängu ära, ja mingit disklafi siis ei ole.

Kommentaar

minu arust selline süsteem on nadi kus on 2 alagrupii ja kõik saavad edasi ..
          kui peaks uuesti olema millalgi 4-sed alagrupid siis edasisaamine võiks olla selline, et mõlema alagrupi esimesed saavad otse poolfinaali (mõlemad eraldi poolfnaalidesse ) ning ühe alagrupi 2 mängib teise alagrupi 3-daga ning vastupidi ning 4-s langeb kohe turniirist välja ...
          sest see tõesti absurnde et alguses mängitakse 6 mängu mis tegelikult midagi ei tähenda.. olulised järgmised 3 mängu ainult

Kommentaar

Süsteem on hea,tuleb lihtsalt mängida(mis on peamine).Loomulikult kui selliseid kalasid pannakse siis mina olen küll selle poolt et otse disklaff ja asi vaskjärgmine aasta siis äkki võetakse mõistus pähe.

Kommentaar

L-Viru kossuliigas on vist nii, et esimene loobumiskaotus annab mingi trahvi ja teisega kaasneb disklahv. Suht mõistlik.

Kommentaar

Kadrinal on jah täna RLV-ga mäng.

Kommentaar

Tamsalu - Tapa II 2:3(1:1)
                  Väravad:
                  1.Sahno.(1:0)
                  2.Okatov(vist,aga ei ole kindel)(1:1)
                  3.Rohtla(2:1)
                  4.Kraav(3:1)
                  5.A.Vassiljev pen. (3:2)

Esimene värav tuli tegelikult suluseisust,aga kohtunik andis meile andeks ja luges ära.
                  Teine värav sündis Tapa kaitsejate veast,ei löönud palli ära ja Tamsalu lõi ära.
                  Siis andis kohtunik Tapale penalti,mida Rohtla(mina) läksin sooritama,pall käis värvas,aga seda nägi ainult Tamsalu vv ja mina,aga muidu vv ei öelnud,et tegelikult käis ära sees.
                  Minut peale penaltit heastasin oma eksimuse ja lõi oma võimaluse ära.
                  Kolmas Tapa värav sündis nii,et vahetusest tulnud mees sai kastis palli ja lõi vasaku jalaga postist sisse.
                  ja Tamsalu teine koll sassi poolt tuli pennust,mida tegelikult ei olnud,aga noh,mis oli see oli..

Aitäh Tamsalule ilusa ja võitlusliku mängu eest.

Kommentaar

suht üllatuslik tulemus.

Kommentaar

Algselt postitas martki Vaata postitust
                      suht üllatuslik tulemus.
                      Noh,eks Tamsalul oli 12 mees ja mõned polnud kaa põhist,kes täna põhis alustasid ja vv-d ka neil polnud,oli väljaku mängija.
                      Noh ja eks meil ka suht noor kooseis,paar põhimeest puudus kaa.
                      aga noh,eks tamsalu tuli käega lööma ka ma arva ,aga meil oli vaja ikka võita,et mitte täitsa häbisse jääda .

Kommentaar

Kadrina mängis täna meie vastu RLV ja seega tühistati neil see loobumiskaotus.

seega kõik tiimid ikka osalevad veerandfinaalis

Kommentaar

Aga seis mis jäi?

Kommentaar

veerandfinaalid siis:

poolfinaali pääsevad vinni, v-maarja, rlv, haljala

V-Maarja sai kergelt poolfinaali, kuna Kadrina sai disklaf.
                            Mängu tegid nad järgi rlv-ga aga samas said ikka disklaf.
                            Eks rakv omad ütlesid,et v-maarja mees ka korraldab villuga- siis määrati karistus ära!
                            Kardeti kadrinat vist

Kommentaar

no siis on jama küll, kui kadrina väljas ikkagi.

Kommentaar

tore et Haljala poolfinaali saamist ennustad

Kommentaar

Working...
                                X