No nii...hakkb pihta!!!Sama mis eelmine aasta.8 meeskonda ja 2 alagruppi.
Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Lääne-viru 2009. Aasta Meistrivõistlused Jalgpalli
Collapse
X
-
ALAGRUPITURNIIR
A – SK Vinni Tammed, SK Tapa I, Kadrina, RLV Massive
B – FC Tamsalu Los Toros, SK Tapa II, Haljala/SK Aaspere, Väike-Maarja
I VOOR
K 17.06 (kell 19 Vinnis) SK Vinni Tammed – RLV Massive
K 17.06 (kell 19 Tapal) SK Tapa I – Kadrina
N 18.06 (kell 19 Tapal) SK Tapa II – Väike-Maarja
P 21.06 (kell 18 Tamsalus) FC Tamsalu Los Toros – Haljala/SK Aaspere
Kommentaar
-
Algselt postitas Warren Vaata postitustKas vajalik on ka eelregistreerimine või lihtsalt lähed kohale ja a´la tõmbad vormi selga ning nimi kirja?
Kommentaar
-
Algselt postitas -dzR- Vaata postitustVinni võidab suurema skooriga
Tapa I võidab suurema skooriga
Tapa II võidab !
Tamsalu kaotab ... mina arvan nii
Võimalik,et vinni võidab suuremalt.
Kes teab,väike-maarjas oli meil raskusi nendega,nad rsk surusid kõvasti .
Tapal jällegi võitsime,ei tea loodame,et tuleb võit .
Haljalal on ainult venad tasad või on seal üks ainult,ma ei tea,need ei tee midagi,Tamsalu mängib jõuga üle .
Kommentaar
-
Tapa 2 - V-Maarja mängud olid eelmine aasta Tapal 5-2 (V-Maarja esimene mäng Virumaa meistrikatel üldse) ja V-Maarjas 4-4 (eduseisust ära kingitud). Ei julgeks Tapale kindlat võitu lubada. Kuna spordikeskuse kodukal veel koosseise peale Tamsalu väljas ei ole, siis küsiks siseinfot, et kas Tapa 2 tuleb ka see aasta nn "maadlejate" satsiga või on ka vutimehi hulgas.
Kommentaar
-
Algselt postitas Kasepats-Pidur Vaata postitustTapa 2 - V-Maarja mängud olid eelmine aasta Tapal 5-2 (V-Maarja esimene mäng Virumaa meistrikatel üldse) ja V-Maarjas 4-4 (eduseisust ära kingitud). Ei julgeks Tapale kindlat võitu lubada. Kuna spordikeskuse kodukal veel koosseise peale Tamsalu väljas ei ole, siis küsiks siseinfot, et kas Tapa 2 tuleb ka see aasta nn "maadlejate" satsiga või on ka vutimehi hulgas.
Räägingi,et Väike-Maarjas oligi meil teiega(saan aru,et oled Maarja võistkonnast) raskusi,küll esimese lõime nurgalöögist,kui ma tsenderdasin,pärast läksite veel ette mäletan,ja lõpuks lõime 4-nda meie ja nii jäigi,esimesed minutid mäletan olid teie omad,ainult surusitegi.
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Kommentaar