Algselt postitas Taavik
Vaata postitust
Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Aastalõputurniir 2009
Collapse
X
-
MIks ma ei või kysida talt neid.Kui ei anna siis ei anna nahhui see su asi?Algselt postitas Piaoviaopiuviao Vaata postitusttra kusige enda treeneri kaest, kui taa trenni lahete.
Kommentaar
-
kle , võta veitsa rahulikumalt , pole mõtet siin sõimama hakata ja maha tegemaAlgselt postitas DjalmaSantos Vaata postitustMis sind kotib?Said ju kolmanda liiga alagrupid teada...
või häirib,et saaksite B-klassi omade käest igast asendist
põske?
Kommentaar
-
mina ei ole midagi teada tahtnudki, türapea. aga võta minust esikuju, mine trenni ja küsi, ja kui trenni pole täna, siis helista ja ütleb kohe sulle, nagu oleks see jube raske.Algselt postitas DjalmaSantos Vaata postitustMis sind kotib?Said ju kolmanda liiga alagrupid teada...
või häirib,et saaksite B-klassi omade käest igast asendist
põske?i don t like u u don t like me
Kommentaar
-
ära minu mõttetust mölast nüüd üle erutuAlgselt postitas DjalmaSantos Vaata postitustkas pole hea jääda anonüümseks?
kui julged mind nii nimetada-siis ole mees
ja ütle,mis meeskonnas mängid...
astun turniirilt kindlasti läbi...
ajame kübeke spordijuttu...
i don t like u u don t like me
Kommentaar
-
Rollingutel suht karm gruppAlgselt postitas kuramusevaim Vaata postitustkus alagrupis Rollingud on?
Olen see kes olen
Kommentaar
-
anna B klassi oma ,muidu saan mina molliAlgselt postitas PSK Alexela Vaata postitustkui keegi tahab mingeid alagruppe teada..siis küsige..üritan teada anda
i don t like u u don t like me
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Kommentaar