Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Aastalõputurniir 2009

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Algselt postitas solskjaer Vaata postitust
    Ennustan IV liiga esimese turniiri tulemusteks
    1. Metropol
    2. Welko
    3. Mercury
    4. Ahtamar
    naljamees

Kommentaar

milliseid putsasid seal müüakse ?!
      noob

Kommentaar

mis võimalusi Viimsi Igiliikurile pakutakse???

3. hulgas koht on reaalne?

Kommentaar

Algselt postitas urmar Vaata postitust
          Nüüd on enamusel turniiridest ka väravalööjad kirjas, kui kedagi huvitab. Veteranide omal oli nimekiri üpris puudulik, seda ei ole.

http://jalgpall-ee.sn13.zone.eu/hobb...STALÕPUTURNIIR
          Urmar, äkki oleks võimalik turniiride esikolmikute koosseisud ka üles panna. Aitäh!

Kommentaar

Algselt postitas Despoot Vaata postitust
            Urmar, äkki oleks võimalik turniiride esikolmikute koosseisud ka üles panna. Aitäh!
            Nii palju, kui infot kätte saan, niipalju panengi. Seni on ainult U-17 koosseisud.

Kommentaar

Algselt postitas kaitz Vaata postitust
              Tore kui homme Welco poisid suudavad edasi jõuda,miks mitte ka Aspen,ühesõnaga 4liiga Lõunatsoon,edu igatahes, hoian pöijalt
              üldjuhul palju õnne võidu puhul, kuigi see mängu tempo ja tase oli ikka no no ikka väga kehvake a noh 4 liiga siiski
              i don t like u u don t like me

Kommentaar

vaprusele eliitliigas 3koht

Kommentaar

Kas kusagilt saab vaadata ka Uhlsporti C1 klassi turniiri alagruppe?

Kommentaar

Algselt postitas Calva Vaata postitust
                    vaprusele eliitliigas 3koht
                    Pole vist päris see mis soov oli,aga abiks ikka.
                    Olen see kes olen

Kommentaar

Mul ikka ennustus väga metsa läinud. Hea et Triobetis raha nende peale ei pannud Tapa jättis hea mulje ja Trummi ka
                      Trummi JK nr. 85
                      keskkaitsja

de gustibus non est disputandum

Kommentaar

Mul ikka ennustus väga metsa läinud. Hea et Triobetis raha nende peale ei pannud Tapa jättis hea mulje ja Trummi ka

Sama siin...
                        Olen see kes olen

Kommentaar

no mis sa ikka ennustad? kui ikka väljakumängijad väikesele platsile portede vahele panna, siis ongi tulemused etteaimamatud.
                          BVB - Vaprus

Kommentaar

Help!!!

Mul oleks pöördumine klubide esindajatele,kes täna 4 liiga turniiril mängisid.Mängisin ise õhtupoolsel turniiril ja unustasin jope riietusruumi ja tagasi minnes ei olnud seda enam seal.Äkki uurite oma meeste käest,kas keegi nägi seda seal rippumas või võttis keegi selle kaasa.Jope ise näeb välja selline http://www.dogfunk.com/snowboard/FSQ...ket-Mens.html# (Must jope sealt lehelt)
                            .Kui jope võtja seda loeb,siis võiks võtmed ja dokumendid kasvõi tagastada.Rahakotivahel on mu visiitkaart, kus on kontori aadress.
                            Igasugune info on teretulnud.
                            VAEVATASU GARANTEERITUD!!!!

Kommentaar

Algselt postitas Eugen Vaata postitust
                              Mul oleks pöördumine klubide esindajatele,kes täna 4 liiga turniiril mängisid.Mängisin ise õhtupoolsel turniiril ja unustasin jope riietusruumi ja tagasi minnes ei olnud seda enam seal.Äkki uurite oma meeste käest,kas keegi nägi seda seal rippumas või võttis keegi selle kaasa.Jope ise näeb välja selline http://www.dogfunk.com/snowboard/FSQ...ket-Mens.html# (Must jope sealt lehelt)
                              .Kui jope võtja seda loeb,siis võiks võtmed ja dokumendid kasvõi tagastada.Rahakotivahel on mu visiitkaart, kus on kontori aadress.
                              Igasugune info on teretulnud.
                              VAEVATASU GARANTEERITUD!!!!
                              Helista numbril 644 66 95, administraator oskab öelda, et ehk on jope ja asjad tema kätte toodud.

Kommentaar

Käisin mitu korda seal küsimas ja lasin teadvustajal kuulutada ka,aga ei midagi kahjuks

Kommentaar

Working...
                                X