Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

III liiga Ida 2010

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Algselt postitas #11 Vaata postitust
    SK Tapa - Kohtla-Järve FC Lootus II 4:0(2:0)

3x Šatalov,Demidjuk.
    Tapa esimene võit,äkki nüüd hakkab asjad paremuse poole minema.
    Lõpuks. Lausa ei usu oma silmi. bläääät

Kommentaar

Algselt postitas balticsky Vaata postitust
      kahjuks oli ainult üks äärekohtunik kohal keegi täpselt ei oska öelda kas oli või ei olnud...selge see et üksi peakohtunik ei saa hakkama.
      oli selle väravaga kuidas oli, kui ära ei loetud siis ei loetud, selge on aga see, et Maardu surus oma mängu viimased 15 min peale ja sai võidu teenitult. Mis puudutab kohtunikku siis tema tegi oma tööd nii nagu peab ja pretensioone ei ole ma arvan kummalgi poolel, väga ok vile oli. Samas ei saa ma väga nõustuda, et üksi peakohtunik hakkama ei saa sest ennem seda hooaega mängiti ilma äärekohtuniketa ja pold hullu midagi. Mis puudutab olukordadesse täpsema selguse toomisesse siis kindlasti on äärekohtunikest selles osas väga palju kasu.
      JK LOO aka FC A&A Kinnisvara aka FC Muuga

Kommentaar

Algselt postitas lihalemb munapauk Vaata postitust
        oli selle väravaga kuidas oli, kui ära ei loetud siis ei loetud, selge on aga see, et Maardu surus oma mängu viimased 15 min peale ja sai võidu teenitult. Mis puudutab kohtunikku siis tema tegi oma tööd nii nagu peab ja pretensioone ei ole ma arvan kummalgi poolel, väga ok vile oli. Samas ei saa ma väga nõustuda, et üksi peakohtunik hakkama ei saa sest ennem seda hooaega mängiti ilma äärekohtuniketa ja pold hullu midagi. Mis puudutab olukordadesse täpsema selguse toomisesse siis kindlasti on äärekohtunikest selles osas väga palju kasu.
        ma mõtlesin et üks kohtunik ei saa sama hästi hakkama kui kolm kohtunikud. samas ei esitanud mina pretensioone. ise mängisime väga halvasti.

Kommentaar

Tapa - Sillamäe Kalev II 1:4(0:2)

noo kurat
          Kui Tapa ründajad oskaksid natukenegi realiseerida oma võimalusi siis oleks seis teistsugune.
          4-st 100% võimalusest 1 lüüakse ära,see ongi 3 liiga
          Arvasin,et Sillamäe on ikka jubedalt Tapast üle,sest seal vist pool võistkonda nagu kuulsin meistrliiga mängijad,aga ei,teiselpoolajal Tapa surus isegi.

Kommentaar

Tapa - Sillamäe Kalev II 1:4(0:2)

noo kurat
            Kui Tapa ründajad oskaksid natukenegi realiseerida oma võimalusi siis oleks seis teistsugune.
            4-st 100% võimalusest 1 lüüakse ära,see ongi 3 liiga
            Arvasin,et Sillamäe on ikka jubedalt Tapast üle,sest seal vist pool võistkonda nagu kuulsin meistrliiga mängijad,aga ei,teiselpoolajal Tapa surus isegi.
            Teise poolaja 35minti oli meie oma, Sillamäel 2 võimalust oli. Viigi või võidu võimalus oli täitsa olemas. Esimesene värav oli meie mängija viga, kes liialt palli vedama hakkas ja ära kaotas ja siis teise värava ajal mängis Sillamäe oma käega palli, aga kohtunik oli selja taga ja ei näinud. Anh mis teha, selline see jalgpall on

Kommentaar

Kuusalu JK Rada 5:0 A&A Kinnisvara (1:0 poolaeg)

Mõlemal meeskonnal oli probleeme koosseisuga , A&A mängis 10 mehega ning Kuusalul oli 1 vahetus . A&A ei osutanud erilist vastpanu ning seis võinuks olla veelgi suurem , kuid meie realiseerimisprotsent andis soovida . Teenisime ka penalti , kuid meie väravavaht ei suutnud seda realiseerida . A&A muidu sümpaatne sats , mölinat ei olnud ning meile kindlad kolm punkti .

Kommentaar

Tapa - Keskerakond 2:1(0:0)

Ütleks,nii,et Tapal vedas,et viimaste sekunditel penaltit ei antud.

Väravad Tapa poolt:A.Frolov,S.Mitin.

Kommentaar

Tapa - Štrommi 1:3(0:3)

Kommentaar

Tapa - Štrommi 1:3(0:3)
                    Esimene poolaeg oli suht võrdne. Strommi läks kiirelt juhtima, teine värav oli täiesti minu aps. Katkise ninaga puutsad rikkusid väljalöögi ära ja vastane sai kohe palli ja lõi ära. Kolmanda võib ka minu kapsaaeda väheke panna. Teine poolaeg oli täiesti meie. Surusime koguaeg, aga jälle ei suutnud väravani jõuda. Pennu lõime ka mööda ja ega nii võita ei saa. Mäng oli suht närviline, tundus et pooled Strommi omad olid mõnusa promilliga

Kommentaar

Kuusalu JK Rada - Kohtla-Järve Lootus II 7:2 (2:2)
                      Teine poolaeg vastased väsisid ja võtsime füüsisega oma...

Kommentaar

Tallinna JK Kotkad 9:0 FC A&A Kinnisvara (6:0)

Kommentaar

Kuusalu JK Rada 7:2 Kohtla-Järve Lootus II (2:2)

Jah , läksime esimese poolaja keskel teenitult 1:0 juhtima , olles ennem raisanud paar head momenti , kuid seejärel kasutasid vastased oma kaks reaalset väravavõimalust , mis jäidki nende poolt mängu ainsateks ja asusid 1:2 juhtima. Poolaja lõpu poole suutsime siiski ühe tagasi lüüa. Teine poolaeg kulges aga Rada taktikepi all ja vastane purustati täielikult. Olid üle igas elemendis , vastane väsis ja 2. poolaja 5:0 räägib enda eest. Radale kindlad 3p.

Kommentaar

FC Balteco - JK Kotkad

Unustamatu lahing homme õhtul 19.00 Laagri kunstmuruväljakul
                            Pavel, ära seikle nüüd!

Kommentaar

Fc Balteco 0:1 Tallinna JK Kotkad (0:0)

Ise kohal ei käinud, aga Kotkad olevat mängu domineerinud ja oli lihtsalt realiseerimisega probleeme. Õnneks siiski see 1 tuli!

Kommentaar

Tapa - Eesti koondis 1:5

Kommentaar

Working...
                                X