320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

III liiga Lääs 2010

Collapse
X
 
  • Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

    no vaidleks hr Vintsile nüüd vastu natuke just esimese poolaja suhtes......ei olnud te seal üle midagi, ise arvasin ka enne mängu et olete rohkem üle Kärdlast,aga esimene poolaeg võrdne võrdsega...alguses ehk 10 minutit domineerisite , aga siis oli ka kõik.....ja Kärdlal võimalusi ka rohkem võite ka õnnejumalat tänada!:-)),ei näinud teie ülekaalu kusagil.....aga II -poolaeg oli masendav tõesti Kärdla poolelt vaadates, seda valitsesite täielikult...ja peab ütlema et õige meeskond võitis.
    Aga nüüd võtan sinu mängukommentaare natuke teise nurga alt:-))) Lihtsalt hea teada nüüd!!
    Jah see lõõk millest rääkisisd oli ikka super ja Kärdlal kõvasti õnne, et see pall sealt sisse ei läinud või joont ei ületanud!!
    Edu!

    Algselt postitas Vints Vaata postitust
    Kärdla LM - FCF Kehtna 0:1(0:0)

    põhimõtteliselt oli palliveeretajaks mõlemal poolajal enamasti kehtna. viimastelt ka mitu head võimalust mõlemal poolajal, kuid kahjuks realiseerimsiega oli jällegi probleeme. oli olukordi, kus juba ka kärdla vv mööda mängiti ja ikka küljevõrku suudeti lüüa jne. teise poolaja keskel suutsime lõpuks ühe äärelt tsenderduse väravasse suunata.
    samas ei saa kärdla võimalusi ka mainimata jätta. esimesel poolajal mängiti kontratega väga hästi kehtna kaitse auklikuks. mängu parim võimalus jäi ausalt öeldes kärdlale, kui söödeti karistusalas ilusti oma kiirele tipurründajale, kes 5m pealt seekord kehtna vv paremust tunnistama pidi - poisil täna küll und ei tule
    kodumeeskonnal oli paar head võimalust veel, aga siiski üldiselt kehtna surve oli seekord taseme võrra üle. oleks võinud vabalt ka teistsugune tulemus tulla, aga mängupildi järgi väärisime võitu.
    meelde jäi ka üks ilus hetk, kui kehtna vasakkaitse ~45m pealt karistuslöögi pommiga ristnurga posti keevitas, põrge küll läks vv ja värava joone vahelt läbi, aga napilt väravast mööda.
    veteran:-)

    Kommentaar


      Algselt postitas gaius Vaata postitust
      Hea emotsioon on peale mängu. Ajaloost niipalju: Kohila ei le kunagi varem kogu klubi ajaloos(alates 1921) võitnud Kernu Kadakat. Seega oli ka mäng üsna emotsinaalne võit Kohilale. Mäng ise oli super (mitte tehniliselt aga emotsionaalselt). Kohila läks esimesel poolajal 2:0 juhtime kui teise poolaja alguses luhtas püsivus mitmeid olukordi ning sellest tulenevalt hakkas kehtima vana, kõigile jalgplluritele tuttav reegel. Minutiga löödi Püsivuse seljataha 2 väravat (esimene nurgalöögist peaga latipõrkest ja teine läbijooksust). Seisuks 2:2 . Seepeale vastas Püsivus taas ühe väravaga 3:2 mispeale pani Kadakas peale väga asjaliku pressi 3:3( ja tunne oli, et Kernu püssist tuleb kohe rohkem pauke). Tegime pisut vahetusi ja lükkasime ääremängija (Matu- kes teab see teab) ründesse, see kandis vilja-kaitse/väravavahi eksimusest 4:3 Kohilale. Viimase naela kirsti lõi Matu, purjetas kaitsjatest ja väravavahist effektselt mööda ja lõi tühja väravasse seisu 5:3. Nii mäng ka lõppes.

      Matu-kübaratrikk.
      Järgmine mäng siis samuti kohaliku rivaali Kehtna vastu.
      Mullegi jäi Kohila mängust meelde just üks ainus mees-Matu! Vahepeal tundus, et ainuke mees kes mängida tahtis ja lõi meile ka värava!

      Kommentaar


        Algselt postitas Volume Vaata postitust
        Mis seal ikka rääkida on, noh põhiline põhjus ikka selles, et 6-7põhimeest puudu ja kahjuks ei ole pingipealt tulijad sama tasemega, sellest ka siis selline skoor.
        Ja ikka ja jälle on jutt põhimeeste puudumises! See on Eesti III liiga, mis põhimeeste puudumises siin jutt olla saab...mida halatakse koguaeg oma põhimeeste üle...mängi nende meestega mis Sul on ja ole rahul sellega, mis selle koosseisuga Sul praegu võimalik on...

        Kommentaar


          Algselt postitas Gepard Vaata postitust
          Ja ikka ja jälle on jutt põhimeeste puudumises! See on Eesti III liiga, mis põhimeeste puudumises siin jutt olla saab...mida halatakse koguaeg oma põhimeeste üle...mängi nende meestega mis Sul on ja ole rahul sellega, mis selle koosseisuga Sul praegu võimalik on...
          Täiesti seosetu jutt ju, küsiti kommentaare miks selline seis ja põhjus oli just nimelt selles.Mis see III liiga siia puutub, igas meeskonnas on põhimängijad.

          Kommentaar


            Algselt postitas KJK Vaata postitust
            Täiesti seosetu jutt ju, küsiti kommentaare miks selline seis ja põhjus oli just nimelt selles.Mis see III liiga siia puutub, igas meeskonnas on põhimängijad.
            usun, et Gepard pidas silmas seda, et meeskond on just niisama tugev kui tema nõrgim lüli.

            Kommentaar


              Algselt postitas näx Vaata postitust
              no vaidleks hr Vintsile nüüd vastu natuke just esimese poolaja suhtes......ei olnud te seal üle midagi, ise arvasin ka enne mängu et olete rohkem üle Kärdlast,aga esimene poolaeg võrdne võrdsega...alguses ehk 10 minutit domineerisite , aga siis oli ka kõik
              no pallivaldamine oli kehtna kätes ka esimesel poolajal. või tahad väita, et kärdla hoidis rohkem palli? kahtlen.
              te pigem mängisite oma kiirele nr 15'le, keda aeg-ajal abistasid hästi 22 ja 10(kui mälu ei peta), aga kõik siiski põhimõtteliselt kontrad, lisandusid veel mõned standardolukorrad. sellist üldist palliveeretamist kehtna väljakupoolel oli ikka vähem.
              kuid ei vaidle vastu võimaluste suhtes esimene poolaeg, need olid teil tõesti väga head.

              ma pidasin üldiselt silmas, et kahe poolaja kokkuvõttes suutis kehtna ennast paremini maksma panna kui kärdla, sest teine poolaeg kustusite kuidagi väga ära. pigem arvasin, et meil saab teine poolaeg raske olema, sest varumeestepink oli väga hõre, sest suur osa koolijutse on meil horvaatias lõpupeol

              Kommentaar


                Algselt postitas drago Vaata postitust
                9. voor
                FC Haiba - FC Kose 03.06.10 19:00
                Kose on selles mängus favoriidiks. 0:2 .

                Rapla JK Atli - PSK Alexela 04.06.10 19:00
                Rapla juhib tabelit, ometi arvan, et PSK'l on hea võimalus oma kontot suurendada. Rapla väljak on ilmselt nüüdseks ka pisut kulunud juba ja kõike võib juhtuda. 1:1.

                Paide Kumake - Keila JK 06.06.10 12:00
                Paide on suurfavoriidiks ning Keila ei saanud oodatud enesekindlusepommi Kohila vastu. Panuseid ei tee.

                Saaremaa JK aameraaS - Saaremaa JK 06.06.10 13:00
                Saaremaade duell. Kindlasti on see mäng põhimõttelise tähtsusega. Pisukese koduväljaku eelise annaksin aameraaSile. 3:1.

                Kärdla LM - Kehtna FC Flora 06.06.10 14:00
                Kui kehtna korraliku satsi kokku saab ja ilusti realiseerib, ei tohiks neil kärdla alistamisega probleeme tulla. Kärdla paistis oma teravusi loovat hoopis teisel poolajal, niiet mida kauem 0:0, seda paremad on Kärdla väljavaated. 1:4

                Kohila JK Püsivus - JK Kernu Kadakas 06.06.10 17:00
                Usun, et kohila sai Keila vastu hea positiivsuse süsti. Ehk haukavad nad Kernult ka punkti või mitu. 2:2.
                Kokkuvõte
                FC Haiba - FC Kose 1 : 3
                Võitja õige, skoor vale. Kose pani etteaimatavalt oma tugevuse maksma ja tüürib endiselt liigatabeli esiotsas. Tundub, et ka igati õigustatult.

                Rapla JK Atli - PSK Alexela 2 : 0*
                võitja vale, skoor vale. Alexelal olevat koosseisu probleemid olnud. Seis ei olegi kõige hullem. Loodetavasti saavad kodus revanši.

                Paide Kumake - Keila JK 8 : 0*
                mängukäigust pole mõtet rääkida. see nii ühepoolne kui olla sai. keila suutis ca 10min kaitses vastu pidada. esimene poolaeg 3:0 ning päris ei lagunetud. teine poolaeg oli läbisõidu hoov.
                kuna teisi huvitas pisut tagamaad siis annan väikese ülevaate seisust enne mängu: 1 laste mängul, 1 haige, 3 vigastatud, 2 ekskursioonil, 2 õppisid eksamiks, 4 vigast olude sunnil väljakul (sh mängiv treener). st ca 10 kaasvõitlejat olid omadel põhjustel puudu, eks see ikka oma pitseri jätab. au nendele, kes suutsid üldse ka vigasena kohale tulla!
                Nõrgimaks lüliks oli murdumine, kuid ka see poleks kaotusest päästnud. siiski oleks viisakas olnud lõpuni mitte murduda.
                Paide kiituseks tuleb öelda, et väga hästi realiseeriti ! Me (Keila) oleme samasuguse üleolekuga mänge osanud ka kaotada.

                Saaremaa JK aameraaS - Saaremaa JK 1 : 2*
                võitja vale, skoor vale. Arvasin, et kodumeeskond võtab tahtejõuga võrdsete mängus võidu ära, paraku sel korral mitte. sügisel on hea võimalus kohalike derbys vastulöök anda.

                Kärdla LM - Kehtna FC Flora 0 : 1*
                võitja õige, skoor vale. liigatabel hakkab pärast seda vooru nüüd paika loksuma. flora ehk tõuseb enne viimaseid kevadvoore veel kohakese ja esinelik tundub mulle selgelt teisest klassist olevat.

                Kohila JK Püsivus - JK Kernu Kadakas 5 : 3*
                võitja vale, skoor vale. arvasin, et kohila suudab paar väravat lüüa ja tugevalt vastu hakata. aga kostitada kernut viie väravaga on tõeline supertulemus!

                PS! Ütlen, et võib rääkida küll põhituumikust ja põhimängijatest ka 3.liigas. ja just madalamates liigades ongi enamus meeskondades paar liidermängijat mängu otsustajateks.
                Keila JK nr 9

                Kommentaar


                  Algselt postitas Gepard Vaata postitust
                  Ja ikka ja jälle on jutt põhimeeste puudumises! See on Eesti III liiga, mis põhimeeste puudumises siin jutt olla saab...mida halatakse koguaeg oma põhimeeste üle...mängi nende meestega mis Sul on ja ole rahul sellega, mis selle koosseisuga Sul praegu võimalik on...
                  No ütleme nii et ikka väga suur osakaal on kolmandas liigas just põhimeestel, sest sul ei ole duublit kust võtta saaks enamvähem sama tasemega mees. Ja nagu KJK ütles, siis küsiti millest selline seis ja vastasin, mitte ei halanud, nii et rahune maha ja naudi jalgpalli.

                  Kommentaar


                    Algselt postitas PSK Alexela Vaata postitust
                    Atli tõesti vääris võitu aga alexelal oli ka 2 kaitseliini meest puudu(sellest ka sitt kaitsem2ng)keskv2ljalt 1 punasega väljas ja 1 vigastatud ja 1 ründaja vigastatud! ühesõnaga alexela tund ennem mängule sõitmist oli 8 meest koos...ja siis sebiti kiirelt mõned vennad juurde kes on meeskonnas kirjas aga on k2inud trennis ainult 1-2 korda!! nii et mingit kokkumängu neil polnud:S ja sellest ka halb tulemus raplast! aga loodame et vigastatud saavad vasrti terveks ja hakkame kõigile peavalu tekitama tänud atlile igaljuhul
                    Kiitus teile selle mängu eest. Võimalusi pall väravasse toimetada oli teil isegi rohkem. Teie kahjuks oli oli Tital väravas jälle üks supper päev. Pall veeres küll rohkem Atli käes aga , aga võimalused seda võrku lüüa olid Alexelal paremad.

                    Edu teile.

                    Kommentaar


                      Algselt postitas gaius Vaata postitust
                      usun, et Gepard pidas silmas seda, et meeskond on just niisama tugev kui tema nõrgim lüli.
                      Pigem pidasin jah seda silmas...väljendasin ehk natukene valesti ennast!

                      Kommentaar


                        Ma pidasin silmas seda, et esimese poolaja alguses vaatsin et ongi Kehtna omas headuses, umbes 10 olite domineerivad, aga siis muutus mäng võrdseks, see et tehniliselt paremad olite , ei vaidle vastu ,aga täiesti selline võrdne võrdsega mäng oli, enamuses esimesel poolajal. Muus ma olen sinuga täiesti nõus ja teisel poolajal vajus Kärdla totaalselt ära. No lükkaiste palli küll, aga .....muide enne väravat jõudsin veel öelda seltskonnale kellega vaatasin mängu, et nii jätkates tuleb värav, oli mitmeid võimalusi järjest teil- Kärdla keskkaitsest kuidagi lihtsalt sööt läbi( tundus et Kärdla poolik väsis, hakaksite äkki keskelt vabalt tulema-eks tegijad ise teavad) ja.....õnneks oli mõnel mehel teil sihik täiesti "kosmose suunal"-Kärdla õnneks tõesti! Pean silmas momente just enne teie väravat, sest 3-4 korda olite kõik ära teinud ,ainult lüüa vaja!
                        Olgu, eks see asi on nüüd selge, suuri möödarääkivusi ju ei ole!:-))
                        Vabandused juhatasin teid alguses valesse kohta pesema, sest siiamaani pesti teises kohas, õnneks sain teile kaasa staadionilt mehe kes asjaga kursis oli!:-)))
                        Edu !
                        ps. mina olen ka nõus nendega kes siin räägivad, et on vahe õhimeestel ja varumeestel. Just meistriliiga ja nt esiliigas sellist suurt tasemevahe ei ole pingimeeste ja põhimeestel. Väiksemates kohtades ei ole ikka nii et mängjate valik suur jne.....aga see taas vaieldav kui keegi tahab ,sest alati on erandeid ka. Muide Kärdla duubli mehed ...olite väga tublid, huvitav miks "Kanraas" kohe poolajal vahetuse tegi, mängis väga tublisti, oleks võinud 15 min II-poolaega ka veel pingutada, võib olla...??!!


                        Algselt postitas Vints Vaata postitust
                        no pallivaldamine oli kehtna kätes ka esimesel poolajal. või tahad väita, et kärdla hoidis rohkem palli? kahtlen.
                        te pigem mängisite oma kiirele nr 15'le, keda aeg-ajal abistasid hästi 22 ja 10(kui mälu ei peta), aga kõik siiski põhimõtteliselt kontrad, lisandusid veel mõned standardolukorrad. sellist üldist palliveeretamist kehtna väljakupoolel oli ikka vähem.
                        kuid ei vaidle vastu võimaluste suhtes esimene poolaeg, need olid teil tõesti väga head.

                        ma pidasin üldiselt silmas, et kahe poolaja kokkuvõttes suutis kehtna ennast paremini maksma panna kui kärdla, sest teine poolaeg kustusite kuidagi väga ära. pigem arvasin, et meil saab teine poolaeg raske olema, sest varumeestepink oli väga hõre, sest suur osa koolijutse on meil horvaatias lõpupeol
                        veteran:-)

                        Kommentaar


                          10.voor

                          JK Kernu Kadakas - Paide Kumake 10.06.10 19:00
                          Kernu sai koleda kaotuse Kohila vastu ning lasti lüüa koguni 5 väravat. Paide sai ülikindla võidu Keila vastu. Paide püüab puhastustöö teha ka Kernus, kuigi ilmselt nii libedalt see neil ei õnnestu. Siiski 1:5 Paidele.

                          Rapla JK Atli - FC Haiba 11.06.10 19:00
                          Favoriidiks kindlalt Atli. Kardan, et reede õhtul ei ole Haibal suurt midagi vastu panna. 4:0

                          FC Kose - Kärdla LM 13.06.10 14:00
                          Kose teeb sel pühapäevasel pärastlõunal puhastustöö Kärdlaste vastu. Arvan, et MM ajal läheb kõigil satsidel välisõitudega keeruliseks. 6:1

                          PSK Alexela - Saaremaa JK 13.06.10 14:00
                          PSK pisut samas seisus nagu Keila. Võõrustatakse kodus samal staadionil Saarlasi. Ehk tuleb põnev mäng kuna Saaremaa on endale lasknud vähem väravaid lüüa kui nt 4ndal kohal asuv Kernu. 2:1

                          Kehtna FC Flora - Kohila JK Püsivus 13.06.10 16:00
                          Kehtnale tõotab pärast Kohila tuhast tõusmist tulla siiski kerge jalutuskäik ütleb sisetunne. 4:0

                          Keila JK - Saaremaa JK aameraaS 13.06.10 17:00
                          Ilmselt tuleb sellest teine võrdne kohtumine selles voorus. Seekord ei oska isegi favoriiti nimetada. Samal ajal kohtuvad Sebia - Ghana. Arvan, et Saarlastel sõltub palju koosseisust.
                          Keila JK nr 9

                          Kommentaar


                            JK Kernu Kadakas - Paide Kumake 0:0 , paidel vedas Abel ei mänginud mingil põhjusel
                            Loll võid olla,tark pead olema!

                            Kommentaar


                              Algselt postitas marxx35 Vaata postitust
                              JK Kernu Kadakas - Paide Kumake 0:0 , paidel vedas Abel ei mänginud mingil põhjusel
                              Selle hooaja esimene 0:0 on siis ära tehtud. Järjekordne üllatus.
                              Milline mäng välja nägi?

                              Kommentaar


                                Algselt postitas rooney07 Vaata postitust
                                Selle hooaja esimene 0:0 on siis ära tehtud. Järjekordne üllatus.
                                Milline mäng välja nägi?
                                Kernu oli kindlalt üle , valdas palli ja lõi võimalusi kogu aeg , paidelt väga mannetu mäng , Kernu oli kindlalt üle , aga ei suudetud väravale jõuda !

                                Kommentaar

                                Working...
                                X