Saue Laagri JK - Concordia 3:0
Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
III liiga PÕHI
Collapse
X
-
Piraaja vs Kaitseliit Kalev II 3:1 (0:1)
I pa jäime kaotusseisu ja mängupilt polnud ka kiita. Pingilt olid võtta väga head mehed, saime vurri käima ja viimase 10 min 3 väravat ning võit kodus. 1.värav penaltist (käega mäng), 2.värav nurgalöögist peaga, 3 värav - Pets cillis karistusalas.
Aitäh vastastele hea mängu eest.Piraajadel on teravate kolmnurksete hammastega võimsad lõuad, tema hambaread meenutavad saagi. Ohvrit otsivad piraajad lõhna järgi ja tungivad talle kallale. Nad võivad looma või inimese ära süüa või tekitada eluohtlikke vigastusi.
http://www.jkpiraaja.ee/
Kommentaar
-
Kobistamist ei ole olemas, on vaid ülim meisterlikkus.Algselt postitas Alfonso Vaata postitustKobin mis kobin.Kapten Trumm
Kommentaar
-
Krt õnnetu mäng oli teiega. Meil 2 mängijat kipsis, mina kaasaarvatudAlgselt postitas marcello Vaata postitustRaskeim mäng sel hooajal siiani. Hunnik luhtamisi mõlemalt poolt ja siis sellisest segadusest selline koll, küljelt oli hea vaadata kuidas pall ennast risti keris. Nüüd samamoodi edasi ja vältida ebaõnnestumisi tabeli sabas sörkivate meeskondade vastu a la Hansa Utd eelmise hooaaja kodumäng.
No offense!
Eraldi märkimist väärib tänane kohtunik, ka Daniel pani paar eht Saraplikku kildu sel suunal.
Kommentaar
-
Keegi lahkus, jah, longates. Hüppeliiges? Aga kust see teine laks siis saadi? Midagi tahtlikku küll ei olnud, pigem kahe hea mansa vaheline võitluslik mängAlgselt postitas viki77 Vaata postitustKrt õnnetu mäng oli teiega. Meil 2 mängijat kipsis, mina kaasaarvatud
INTER ARMA CARITAS
Kommentaar
-
Hüppekas läks jah peale sissesõitu mille eest ka kollase sai, aga minul jah võitluslik olukord ja maandusin halvasti randmele. Tahtlikku polnud, aga lihtsalt õnnetult. Küll järgmiseks derbyks ära paranemeAlgselt postitas marcello Vaata postitustKeegi lahkus, jah, longates. Hüppeliiges? Aga kust see teine laks siis saadi? Midagi tahtlikku küll ei olnud, pigem kahe hea mansa vaheline võitluslik mäng
Kommentaar
-
Saku tõi meid maa peale tagasi taevalt, kuhu lendasime Saku Originaali abiga.Algselt postitas marcello Vaata postitustOlympic- Saku 4-3
Jube keeruliseks tehti see mäng enda jaoks aga võit on võit!
Kommentaar
-
Kuradima kahju, et õnne polnud Sakul... Olympicul enamus väravad värava esisest saginast, Saku ei suutnud palli puhtaks lüüa peale nurgalööke.Algselt postitas dedmoroz Vaata postitustSaku tõi meid maa peale tagasi taevalt, kuhu lendasime Saku Originaali abiga.
Pole veel kõiki vastaseid näinud aga tundub, et meie liiga meeskondade tase suhteliselt üks ja sama.
Edu Olympicule ja Sakus näeme!
Kommentaar
-
Andri ei saa enam öelda, et Kalevi staadion on kehv kodustaadion, võidud muudkui tulevad. Aga eks me remontisime talvel ka väravaidAlgselt postitas marcello Vaata postitustOlympic- Saku 4-3
Jube keeruliseks tehti see mäng enda jaoks aga võit on võit!
Kommentaar
-
Andri ütles peale mängu, et mõtlemisainet on küll. Ei tea, mis ta sellega mõtles, äkki kipub juba peaväljakule?!Algselt postitas Raimo Vaata postitustAndri ei saa enam öelda, et Kalevi staadion on kehv kodustaadion, võidud muudkui tulevad. Aga eks me remontisime talvel ka väravaid
Aga kakao oli hea, sebi seda mustikajooki ka.
Kapten Trumm
Kommentaar
-
Värava võrkudele võiks ka pilgu heita .. kohati juba väga räbalad!Algselt postitas Raimo Vaata postitust... remontisime talvel ka väravaid
Kommentaar
-
Minu teada on võrkude kontrollimine kohtuniku töö, mitte mängijate omaAlgselt postitas arli Vaata postitustVärava võrkudele võiks ka pilgu heita .. kohati juba väga räbalad!
!
Inimesed, olge valvsad! Ma armastan teid ikka veel! Minu armastus – see on jube ja õudne, seepärast te peategi olema valvsad.
Kommentaar
-
Sellepärast ma nende olukorraga kursis olengiAlgselt postitas Rein Vaata postitustMinu teada on võrkude kontrollimine kohtuniku töö, mitte mängijate oma
!
Parandamise jätaks ikka haldajale
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Kommentaar