Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

III liiga PÕHI

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Algselt postitas marcello Vaata postitust
    Kes skooris meil ja kas kaarte tuli? Liiga palju oleks tahta, et liidus protokoll juba üleval oleks
    Meil sai kollase Ilja.

Kommentaar

Aivar Pohlaku kommentaar Õhtulehes mängus Saaremaa JK aameraaS - Nõmme JK Kalju (http://ohtuleht.ee/index.aspx?id=389358)

Alajuht on esimeste mängudega teinud ühe tähelepaneku: mängijate veaootus on äärmiselt suur. "Olen iga mängu eel meeskondadele rääkinud, et soosin pigem kõrget tempot ja lasen mängida," tutvustas ta käekirja.

Tumedalt välja toodud ütlus meeldib mulle väga ning samas ka peab paika, vähemalt eilses III Põhi liidrite duellis.

Kommentaar

Algselt postitas kristjan27 Vaata postitust
        Aivar Pohlaku kommentaar Õhtulehes mängus Saaremaa JK aameraaS - Nõmme JK Kalju (http://ohtuleht.ee/index.aspx?id=389358)

Alajuht on esimeste mängudega teinud ühe tähelepaneku: mängijate veaootus on äärmiselt suur. "Olen iga mängu eel meeskondadele rääkinud, et soosin pigem kõrget tempot ja lasen mängida," tutvustas ta käekirja.

Tumedalt välja toodud ütlus meeldib mulle väga ning samas ka peab paika, vähemalt eilses III Põhi liidrite duellis.
        Mitte ainult III põhja liidrite duellis. See on vägagi lajalt levinud tendents.
        Halenaljakad on situatsioonid, kus mängija saab kerge kossi vastu jalga ja lihtsalt kukutakse pärast situatsiooni pikali, et viga saada. Kehamängust ei tasu rääkidagi. Enamustes mängudes on tunne,et kui kaks mängijat üksteist kehaga puutuvad, siis raudselt on viga.

Kommentaar

Algselt postitas Raivo19 Vaata postitust
          Budu, kas Raudsepa Pavka ka vahel higiseks ajate? Kupatage mängima, muidu läheb paksuks.

p.s. Ja lgp. noorem abitreener Hans, kohtunikku kõnetatakse jõuliselt ja mürinaga: "härra kohtunik", mitte kriiti söönud piitspeene pedehüüdega: "Pille!"
          Pavo oli 94-ndal Kalevi ÜJP koosseisus hull loom, vajakajäämise mänguoskustes tegi kiirusega tasa. Hea oli sinna ette palli riputada

Pillel peaks kogemusi küll olema, nii et see eilne liidrite heitlus talle raske küll ei oleks tohtinud olla.

Algselt postitas Janek Vaata postitust
          Meil sai kollase Ilja.
          Ilja 7-s põhiskoosseisu mängija kellel kaks kaarti all
          INTER ARMA CARITAS

Kommentaar

Liidrite heitlus oli tõepoolest väärikas - hea kiire tempoga, parajalt võimalusterohke, võitluslik, tehniline ja närviline. Kohtunikebrigaad sai väga viksilt mu meelest hakkama(nägin vaid teist poolaega). Silma hakkas, et jõulist kehamängu lasti viimase piirini mängida. Tulemuski tundus õiglane ja mõlemaid pooli rahuldav.

Budu, kas Raudsepa Pavka ka vahel higiseks ajate? Kupatage mängima, muidu läheb paksuks.

p.s. Ja lgp. noorem abitreener Hans, kohtunikku kõnetatakse jõuliselt ja mürinaga: "härra kohtunik", mitte kriiti söönud piitspeene pedehüüdega: "Pille!"
            Kle Pafka ikka käib mängudel aga ma ei tea miks ta eile ei tulnud?no eks õlle on tema puhul oma töö teinud aga saab ikka hakkama.
            kus pool sa raivo seda mängu vaatasid?
            ok kohtunik kohtunikuks aga see joonekohtunik kes oli tribüüni poolel oli küll rohkem kohatäiteks.
            Mis on ühist Tallinna jõulukuusel ja Cristiano Ronaldol? Mõlemad kipuvad ümber kukkuma, aga süüdi on alati teised!
            Ott Järvela

Kommentaar

Algselt postitas budulojus Vaata postitust
              Kle Pafka ikka käib mängudel aga ma ei tea miks ta eile ei tulnud?no eks õlle on tema puhul oma töö teinud aga saab ikka hakkama.
              kus pool sa raivo seda mängu vaatasid?
              ok kohtunik kohtunikuks aga see joonekohtunik kes oli tribüüni poolel oli küll rohkem kohatäiteks.
              Ole nüüd, see joonekohtunik on tubli poiss. Meil paar aastat tagasi tuli temaga koos Olympicu rivistuses häid partiisid välja, tema väravas, mina keskkaitses. Eile pakkusin talle kohvi vahepeal, kui märkasid, muidu olin Olympicu omadega varumeestepingi juures. Tervitused Koeru fännidele, laske rohkem huumoril vabalt voolata.

/Pavo oli 94-ndal Kalevi ÜJP koosseisus hull loom, vajakajäämise mänguoskustes tegi kiirusega tasa./ Olympicu duubli Raul on samasugune-ühed suusasprinterid mõlemad.
              Kapten Trumm

Kommentaar

aga see joonekohtunik kes oli tribüüni poolel oli küll rohkem kohatäiteks.
                Näe Sherlock oled Saidki lõpuks teada selle inimese, kes eespool Koeru fännide suuvärki kritiseeris natuke.

Aga mind huvitaks kohe jalgpalli spetsialisti välja toodud olukorrad, mis jäid sellel kohatäiteks kohtunikul nägemata jne!!?? Kui sa midagi väidad siis palun põhjenda ka!
                Eeldan, et ise vaatasid mängu tribüünilt?

Päikest

Kommentaar

Ole nüüd, see joonekohtunik on tubli poiss. Meil paar aastat tagasi tuli temaga koos Olympicu rivistuses häid partiisid välja, tema väravas, mina keskkaitses. Eile pakkusin talle kohvi vahepeal, kui märkasid, muidu olin Olympicu omadega varumeestepingi juures. Tervitused Koeru fännidele, laske rohkem huumoril vabalt voolata.

/Pavo oli 94-ndal Kalevi ÜJP koosseisus hull loom, vajakajäämise mänguoskustes tegi kiirusega tasa./ Olympicu duubli Raul on samasugune-ühed suusasprinterid mõlemad.
                  No sina siis olidki see kes joonekohtunikule "altkäe kohvi" pakkus.no kas huumorit oli vähe?
                  kahju,et teil see hooaeg ei õnnestunud koerus mängida,oleks näinud suurt publikut koerule kaasa elamas.
                  Mis on ühist Tallinna jõulukuusel ja Cristiano Ronaldol? Mõlemad kipuvad ümber kukkuma, aga süüdi on alati teised!
                  Ott Järvela

Kommentaar

Algselt postitas kristjan27 Vaata postitust
                    Näe Sherlock oled Saidki lõpuks teada selle inimese, kes eespool Koeru fännide suuvärki kritiseeris natuke.

Aga mind huvitaks kohe jalgpalli spetsialisti välja toodud olukorrad, mis jäid sellel kohatäiteks kohtunikul nägemata jne!!?? Kui sa midagi väidad siis palun põhjenda ka!
                    Eeldan, et ise vaatasid mängu tribüünilt?

Päikest
                    Tunnistan,et me mänguhoos sattusime hoogu kohtuniku kritiseerimisega aga eks seal oli ikka möödapanekuid.päris mitu korda oleksid võinud lippu lehvitada vea märgiks aga sinu kontosse jäi vaid mõned audid ja üks olympicu suluseisu määramine.
                    Kas kõrvakuulmine ikka ok?mõtlen,et vahepeal sai seda vuvuzelat päris pikalt puhuda
                    aga oli tore mäng ja võiks uuel hooajal jälle kohtuda
                    Ott Järvela

Kommentaar

Tunnistan,et me mänguhoos sattusime hoogu kohtuniku kritiseerimisega aga eks seal oli ikka möödapanekuid.päris mitu korda oleksid võinud lippu lehvitada vea märgiks aga sinu kontosse jäi vaid mõned audid ja üks olympicu suluseisu määramine.
                      Kas kõrvakuulmine ikka ok?mõtlen,et vahepeal sai seda vuvuzelat päris pikalt puhuda
                      aga oli tore mäng ja võiks uuel hooajal jälle kohtuda
                      Selles suhtes, et ma isegi tean(arvan) mis olukorda sa mõtled. Kui teie mehele tehti suht keskvälja juures, natuke minu poole niisugust kaks viga kuid (jala peale koputamist kui nii võib nimetada) täiesti tasakaalu ta ei kaotanud ja mängi edasi. Pall jäi Teie mehele edasi, kes suundus rünnaku poole ja oli need kaks vea tegijat juba maha raputanud siis ei ole mõtet ju enam viga võtta seal. Kui ta oleks palli ära kaotanud enda kontrolli alt siis oleks ka viga võetud sealt. Audid jäävad alati joonekohtuniku kontosse olenevalt palju neid tema ees tuleb või ei. Jah jätsin andmata paar asja,kui nr 19 minu arvates paar korda täiesti uskumatult simuleeris. Neid asju ei ole võimalik veaks vilistada. Aga noh eks iga kohtunik vaatab asju enda mõttelaadi järgi, et kas oli viga või ei. Ja kui aus olla siis minu poolel oligi üks suluseis, mille ma ära võtsin. Need ei ole suluseisud kui ükskõik kelle kaitseliin kisab, et suluseis ja käed püsti juba enne, kui ollakse veendunud kas tema enda seljataga pole kedagi sulgu ära katmas. Aga see käib mängu juurde!

Aga eks mäng oli ka juba nii närviline, et iga asja eest taheti ka viga kui aus olla!

Võin sulle nii palju ütelda, et see vuvuzela puhumine mind absoluutselt ei häirinud ega mõjutanud fännid on fännid ja tore kui nad kaasa elavad ja pasunaid puhuvad jne jne. Minu arust keegi Teie omadest seal pingil ütles, et sellele kohtunikule see ei mõju üldse, kui ma õigesti mäletan.

Kuna olen ise ka III-s väljakul siis vb kohtume juba isegi sellel hooajal, kes teab

Kommentaar

Algselt postitas marcello Vaata postitust
                        Pillel peaks kogemusi küll olema, nii et see eilne liidrite heitlus talle raske küll ei oleks tohtinud olla.
                        Selles suhtes Sul täiesti õigus, kogemusi peaks Pillel olema ikka palju kogunenud

Kommentaar

Algselt postitas zigull182 Vaata postitust
                          Panen siia ka ühe huvitava karikamängu tulemuse

SAUE JK LAAGRI* (III) - TALLINNA JK LEGION (EL) 3:0 (1:0)
                          Väravad: 45. Roland Tammela, 75. Janar Pajo, 89. Carl Sõlg
                          Hoiatus: 52. Juri Brõtkin
                          Pv: 30

Legionil oli 2 reaalset võimalust, meil see vastu jäi löömata mingi 3-4.
                          Legionis ei olnud väravavahti... mängija oli väravas...

Kommentaar

Algselt postitas FC TVMK III Vaata postitust
                            Legionis ei olnud väravavahti... mängija oli väravas...
                            Mis vabandus see on!!! Esiliiga sats peaks mängima nii, et III liiga sats löögilegi ei pääseks. Mina küll ei usu, väravavaht kolm keskväljakult löödud palli sisse lasi.

Aga mis tegi siis ülejäänud meeskond?? Ja räägi lähemalt siis Teie väravavahist, kes terve mängu perse keeras!? Eeldan, et väravavaht oli Teil siis ründes, et ühtegi väravat ei suudetud lüüa

Keegi võiks mängust ka väikse kokkuvõtte teha!??

Kommentaar

see "vabandus" on seda idiootsem, et protokolli vaadates oli ka sauelaagril väljakumängija väravas, või vähemalt selline vend, kes eelmistel hooaegadel keskkaitset mänginud...

Kommentaar

Mihhail LAVRENTJEV: "Siiani ei ole veel karika mängudes mulle ühtegi väravat löödud. Annan oma parima, et teha järjekodne nullimäng."

Lavrentjev jätkas seeriat ning ka seekord ei pidanud palle puurist välja võtma

Kommentaar

Working...
                                X