Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

III liiga PÕHI

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Algselt postitas mihkli1 Vaata postitust
    Alfonso sa oled ikke haige jobu!!!
    Mis juhtus? Elad Sakus või nägu ei kannata jalapeksu?

Kommentaar

Algselt postitas Alfonso Vaata postitust
      Sa oled ikka nii võll vend, et ise ka ei usu ...

Kommentaar

Mõni moderaator võiks selle kahe isa poja debiilse lalina siit ära kustutada...

Kas leegion on mingeid muudatusi koosseisus teinud, et nüüd vaikselt ülespoole rühkima on hakanud?
        INTER ARMA CARITAS

Kommentaar

Legionile pandi ju ülevalt mehi juurde, kui nimekirja uurida ja paar uut venda ka olemas. Noored ei vedanud esimene pool välja.
          Ja siin see peksu jutt polnud ju halvasti mõeldud, mingi Kaidz hakkas paukuma panin korrektselt paika. Pealegi ma olen juba suht ultra mode staatuses ka nagunii.

Kommentaar

Ei ela Sakus aga süda läheb pahaks su juttu lugedes!!!

Kommentaar

härrased, kes veel ei tea siis pole vaja reageerida selle ... postitustele see on nagu bensu lõkkesse kallamine...

Kommentaar

Kuna mina olen selle teema mode, siis paluks korda ja vähem vigisemist. Mingi Mihkli siin 1x veel jalgpalliga mitteseonduvat pobiseb saab banni ja keelu Eesti liigades jalgpalli ka mängida.

Kommentaar

Kuna mina olen selle teema mode, siis paluks korda ja vähem vigisemist. Mingi Mihkli siin 1x veel jalgpalliga mitteseonduvat pobiseb saab banni ja keelu Eesti liigades jalgpalli ka mängida.
                  Sina tola pole küll mingi mees, et mulle banni panna, et ma ei saa Eesti liigades jalkat mängida!!! Sa haige vanemateta laps...!

Kommentaar

Koeru SK - FC Hansa United 9:1 (5:0)

Mängu kohta võib öelda, et üsna ühekülgne mäng - Koeru proovis erinevaid rünnakulahendusi ja vastased proovisid kontratega nõelata. Hansa lõi oma auvärava 7:0 seisu pealt. 15. minuti paiku sõitis viimane Hansa United'i kaitsja meie mehele kasti äärel tagant jalgadesse ja selle eest kohe punane. Mängu lõpetasid vastased 9kesi, sest oma teise kollase teenis vasak ründaja kohtuniku solvamise eest.

Pealtvaatajaid 128

Koeru väravalööjad: Egon Parve, Tarmo Saar, Alo Jürgen, Artur Müür, Karel Voolaid 2 väravat, Reimo Lutter, Madis Valdaru, Margo Lindermann

Kommentaar

Algselt postitas voodoos Vaata postitust
                      Koeru SK - FC Hansa United 9:1 (5:0)

Mängu kohta võib öelda, et üsna ühekülgne mäng - Koeru proovis erinevaid rünnakulahendusi ja vastased proovisid kontratega nõelata. Hansa lõi oma auvärava 7:0 seisu pealt. 15. minuti paiku sõitis viimane Hansa United'i kaitsja meie mehele kasti äärel tagant jalgadesse ja selle eest kohe punane. Mängu lõpetasid vastased 9kesi, sest oma teise kollase teenis vasak ründaja kohtuniku solvamise eest.

Pealtvaatajaid 128

Koeru väravalööjad: Egon Parve, Tarmo Saar, Alo Jürgen, Artur Müür, Karel Voolaid 2 väravat, Reimo Lutter, Madis Valdaru, Margo Lindermann
                      Tänase mängu pildid siis kahes albumis.http://www.facebook.com/album.php?ai...17501864965260

Mis on ühist Tallinna jõulukuusel ja Cristiano Ronaldol? Mõlemad kipuvad ümber kukkuma, aga süüdi on alati teised!
                      Ott Järvela

Kommentaar

Kuidagi abitu tiim tundub Koeru pildi peal ja hooaja alguses paari mängu nähes ei saa aru kuda te nüüd palli vastaste väravasse saate. Ja staadion pole ka nii hull karjamaa kui jutud rääkisid.

Kommentaar

Kuidagi abitu tiim tundub Koeru pildi peal ja hooaja alguses paari mängu nähes ei saa aru kuda te nüüd palli vastaste väravasse saate. Ja staadion pole ka nii hull karjamaa kui jutud rääkisid.
                          mis mõttes abitu?ehk selgitaksid lähemalt?
                          Mis on ühist Tallinna jõulukuusel ja Cristiano Ronaldol? Mõlemad kipuvad ümber kukkuma, aga süüdi on alati teised!
                          Ott Järvela

Kommentaar

Tead sellist ütlust: Vaga vesi - sügav põhi

Kommentaar

Algselt postitas voodoos Vaata postitust
                              Tead sellist ütlust: Vaga vesi - sügav põhi
                              või siis,et alguses ei saa vedama ja pärast ei saa pidama
                              Ott Järvela

Kommentaar

Hommikust, vaatasin, et Saku ja Hansa on kriipsud saanud eelmisest voorud, mis juhtus?

Kommentaar

Working...
                                X