Algselt postitas mg
Vaata postitust
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Rahvaliiga
Collapse
X
-
Algselt postitas mg Vaata postitustJK Vedelik ei diskrimineeri.
meil on ennegi tütarlapsi mänginud ja ta oli väljakul küll, kuna meeste tervised ei pidanud hästi vastu
Algselt postitas mg Vaata postitusthttp://jalgpall.ee/rj_lprotocol.php?game_id=10049
JK Karsklus - Enamasti PealekataKarsklus - Enamasti Pealekata
Kommentaar
-
Algselt postitas mg Vaata postitust
Kommentaar
-
Algselt postitas Rumori di Spogliatoio Vaata postitustMe ei diskrimineeri mitte ka, meie sponsorlus on www.lingerieworld.eu
Võtame JK Karsklus trennimänguks järgmiseks nädalaks!
FCPM reisib 3 punktiga pärast kindel võit Pantride vastu (3-0).
NB: tegu on kooli piirkonnaga, alkooli tarbita ei tohi!
Kommentaar
-
Algselt postitas Rumori di Spogliatoio Vaata postitustKarsklus madistanud 4-1 siis ootame FC Puhkus Mehhikos kodudebüütiks, tulge tsirkust vaatama: https://www.facebook.com/events/1673955886161429/
FCPM reisib 3 punktiga pärast kindel võit Pantride vastu (3-0).
NB: tegu on kooli piirkonnaga, alkooli tarbita ei tohi!Inimesed, olge valvsad! Ma armastan teid ikka veel! Minu armastus – see on jube ja õudne, seepärast te peategi olema valvsad.
Kommentaar
-
JK Küsimärk 6 - 1 FC Välkjalgsed Suusatajad
Siin ei ole küsimustki. Hooaega alustati täpselt nii nagu oli plaanitud ning Küsimärk tegi imelise mängu. Esmaklassiline esitus köikide meeste poolt kajastub tulemuses.
Mängu alustati väga hästi ning kiirelt haarati ohjad enda kätte. Kiire värav oli juba öhus mängu esimestel minutitel kuid kahjus niikiirelt see ei juhtunud nagu enne mängu paika pandi. Vaatamata sellele sahistas Jonathan Hovi (sünnipäevalaps) juba 8ndal minutil vörku ja viis Küsimärgi juhtima. Väravasöödu sai siit kirja endale Meelis Valdmann. Survet hoiti terve mängu ning keskväli oli täna kindlalt meie kontrolli all. Silvert Gutman lisas 27ndal minutil juba teise värava ning seisuks oli 2-0. Väravasööt siit Reigo Nõu-le. 35ndal minutil tegi Meelis Valdmann seda mida ta köige paremini teha oskab ehk siis sahistas vörku ja seisuks oli 3-0! Väravasööt taaskord Reigole. Mängitud oli 37 minutit kui Reigo taaskord andis väravasöödu ning Silvert lükkas palli vörku ja seisuga 4-0 mindi vaheajale puhkama. Teist poolaega alustasid veidikene rabedalt kuid löpuks saadi köik kontrolli alla ning Küsimärk jätkas domineerimist. Väsimusest tingitud vead suudeti kiiresti paigata. 57ndal minutil mängisid vastases karistusalas käega ja kohtunik määras penalti. Silvert ei eksind ja seis oli 5-0. Mängu 71ndal minutil söötis Sten Martin Sika palli Silvertile ja siis tegi Silvert midagi ilusat. Tema enda sönul ta ei plaanind seda aga läks nii. Poolelt väljakult lükkas ta palli väravavahi seljataha ja 6-0 oli tösiasi, väravasöödu sai kirja Sika. Kahjuks suutsid vastased Küsimärgi kaitse eksimuse 81ndal minutil ära kasutada ning Hagelberg tegi seisuks 6-1. Selle skooriga ka mäng löppes ning köik olid rahul.I am who I am: confident, arrogant, dominant, honest, hard-working and innovative.
Kommentaar
-
Algselt postitas Rein Vaata postitustKui alkooli ei tohi juua, siis ma ei tule. Mul oli juba Royal piiritus ja Mehukatti valmis ostetud.
Kommentaar
-
Algselt postitas Rein Vaata postitustKui alkooli ei tohi juua, siis ma ei tule. Mul oli juba Royal piiritus ja Mehukatti valmis ostetud.
Kommentaar
-
Algselt postitas Rumori di Spogliatoio Vaata postitustJK Poseidon Nirvaana vs. Rumori Calcio
Kommentaar
-
Algselt postitas Rumori di Spogliatoio Vaata postitustPärnusse!The path of the righteous man is beset on all sides by the inequities of the selfish and the tyranny of evil men. Blessed is he who, in the name of charity and good will, shepherds the weak through the valley of the darkness, for he is truly his brother's keeper and the finder of lost children. And I will strike down upon thee with great vengeance and furious anger those who attempt to poison and destroy My brothers. And you will know I am the Lord when I lay My vengeance upon you.
Kommentaar
-
Algselt postitas Tofoa Vaata postitustVõtke vihad kaasa, suvel võib Pärnus päris kuumaks minna.
Loodetavasti kohtunik pole kohalik, sooviksin neutraalne, näiteks Ida-Virumaalt.
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar