Vahepeal poisikene kadus ära ja ei taha meiega mängida...trollol...
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Rahvaliiga
Collapse
X
-
Kas Sa rumori ei leia, et Rahvaliiga B-s mägides on ülekohtune kohtunikke kriitikaga üle külvata? Ma pole kordagi isegi tulnud selle pealegi, et Rahvaliiga B-s süüdistada kohtunikku kaotuses. Selles liigas mängitakse sõbralikult ka ilma kohtunikuta. Kui kohtunik ka natuke vilistada oskab, on boonuseks. Või pead Sa alati igal juhul tüli üles puhuma, oled pepuvend vms?
Kommentaar
-
Algselt postitas Rumori di Spogliatoio Vaata postitust'Pizza'ga näo asemel' läks sulle valesti kurki all?
Mis sa täpselt tahad? Et ma ütlen et Eesti kohtunikud on paremad maailmas? Ei ole, isegi Eestis nad pole ilma konkurentsita. Ma ei ole ainuke kes seda mõtles, ole kindel.
On väga lihtne alati provotseerima ja pärast meile kõik sitt suunatama.
Nüüd, voodisse, puudel juba tühi.
Kaotasite kuna olite poseidoni puujalgadest sitemad ja kõik. Milleks vinguda kohtunike teemal ja siis ka sellel,et nendel kodukal sinu nägemusega samamoodi pole kirjutatud.
Kohtunikud on igalpool sitad. Aga miks need eesti kohtunikud sul nii ette jäävad ma aru ei saa.
Filmige ja tõestage neid meeletuid eskimusi selle asemel,et ML videoid varastada ja siis võimelda, et see on PR ja normaalne värk.
Ja lõpetuseks Scherepini push on ikka halenaljakas. See mes ei jaga vilistamisest absull midagi. Kui ta nii hea oleks siis oleks ta vähemalt III liiga tasemel kohtunik vabalt ju või mitte.
Ja usu mind see ülbus mida sa siin etendad maksab sulle õigepea kätte. Ja mitte sellega, et mõni siin lugev kohtunik sellise pasa pärast teie vastu vilistab, vaid hoopis rängem on reaalsus.
Kommentaar
-
Tegelt, ei pean siin kõik teie küsimused vastata.
Me oleme mis oleme, võtta või jatta.
Kui tahate meie vastu mängida, siis hea. Võtame vastaste vastu ja mängime jalgpalli: info@rumoricalcio.eu
Kommentaar
-
Algselt postitas Jalkalihas Vaata postitustKas Sa rumori ei leia, et Rahvaliiga B-s mägides on ülekohtune kohtunikke kriitikaga üle külvata? Ma pole kordagi isegi tulnud selle pealegi, et Rahvaliiga B-s süüdistada kohtunikku kaotuses. Selles liigas mängitakse sõbralikult ka ilma kohtunikuta. Kui kohtunik ka natuke vilistada oskab, on boonuseks. Või pead Sa alati igal juhul tüli üles puhuma, oled pepuvend vms?
SEB ei mänginud sõbralikult, mängis et võita, isegi kui nad sukeldas (kiidan nendele mentaliteeti pärast). See teeb liiga põnev.
Kommentaar
-
Rumori, keegi ei viitsi lugeda Su negatiivseid postitusi Rahvaliiga teemal. Rahvaliiga on positiivsete elamuste saamiseks. Kui olete kõvad mehed, mängige kõrgemas liigas ja kritiseerige siis kohtunikke jne. Sa oled reklaaminud oma meeskonda kõige halvemal viisil, olles mudaliiga kõige halvem meeskond, kes möliseb kõigiga. Ma põhimõtteliselt ei teeks sõpruskohtumist nii negatiivse meeskonnaga!
Kommentaar
-
Algselt postitas PraS Vaata postitustSu ülbusel pole piire.
Kaotasite kuna olite poseidoni puujalgadest sitemad ja kõik. Milleks vinguda kohtunike teemal ja siis ka sellel,et nendel kodukal sinu nägemusega samamoodi pole kirjutatud.
Kohtunikud on igalpool sitad. Aga miks need eesti kohtunikud sul nii ette jäävad ma aru ei saa.
Filmige ja tõestage neid meeletuid eskimusi selle asemel,et ML videoid varastada ja siis võimelda, et see on PR ja normaalne värk.
Ja lõpetuseks Scherepini push on ikka halenaljakas. See mes ei jaga vilistamisest absull midagi. Kui ta nii hea oleks siis oleks ta vähemalt III liiga tasemel kohtunik vabalt ju või mitte.
Ja usu mind see ülbus mida sa siin etendad maksab sulle õigepea kätte. Ja mitte sellega, et mõni siin lugev kohtunik sellise pasa pärast teie vastu vilistab, vaid hoopis rängem on reaalsus.
Elame näeme.
P.S.: Mäng Pärnus ei näinud, tasa.
Kommentaar
-
Algselt postitas Jalkalihas Vaata postitustRumori, keegi ei viitsi lugeda Su negatiivseid postitusi Rahvaliiga teemal. Rahvaliiga on positiivsete elamuste saamiseks. Kui olete kõvad mehed, mängige kõrgemas liigas ja kritiseerige siis kohtunikke jne. Sa oled reklaaminud oma meeskonda kõige halvemal viisil, olles mudaliiga kõige halvem meeskond, kes möliseb kõigiga. Ma põhimõtteliselt ei teeks sõpruskohtumist nii negatiivse meeskonnaga!
Kommentaar
-
Algselt postitas Jalkalihas Vaata postitustMe oleme Tallinna meeskond. Võin teie kulud kinni maksta.
Ütlesin: kohtunik meie poolt; päev, plats ja pall teie. Ära ole tagasihoidlik.
Kommentaar
-
Algselt postitas Rumori di Spogliatoio Vaata postitustEi pole vaja, meil on korralik MTÜ ja klubi liikme ja trenni maksud, saame hakkata
Ütlesin: kohtunik meie poolt; päev, plats ja pall teie. Ära ole tagasihoidlik.
praegu konkreetselt mulje, et sa kas
a) ei saa aru mida sulle siin räägitakse
b) saad aru, et oled end nii plässiks siin teinud juba ja nüüd üritad iga hinna eest end välja õigustada
võid ema järgmine kord vilistama kutsuda, kui ta sind üldse kodust välja lubab
Üle 50 protsendi Itaalia meestest elab endiselt lapsepõlvekodus koos vanematega, selgub Itaalia riikliku statistikaagentuuri Istati andmetest. Naistest elab koos vanematega 35 protsenti.
...ja siis hädaldatakse, et eestlased on õelad ja mittetolerantsed. jumal tänatud, et sellistega ühte alagruppi ei sattunud!
Kommentaar
-
Külaline
Äkki lõpetate foorumipoksi ära?
Ühed ei oska vilistada, teised ei tunne reegleid - see pole ainult RL's vaid ka terves jalgpallis. .... Saage krt kord reaalajas kokku ning jooge kohvi /pekske 11 oimetuks/ seksige...
Mu ego tänab, et mind siin veits loputatud, aga ei vääri ma ei negatiivseid ega ülistavaid hinnanguid.
4 kuud polnud siia midagi kirjutanud, lõpuks närvid ei pidanud enam vastu. Ausalt öelda isegi turnale pole enam soovi minna....
Hakake juba elu elama.....
Kommentaar
-
Alex'il on õigus. Ausalt õelda, ma poleksin midagi kirjutanud sellist mängust ja kohtunikust siin kui Rein poleks provotseerinud.
Algselt postitas Rein Vaata postitustRumori olevat eile kaotanud ja JÄLLE oli süüdi kohtunik.
Ajakirjanik tegi isegi väikse kommentaari oma oma FB seinale kohtunike aadressil, mille ta kahjuks küll kustutanud on. Mis juhtus?
Kommentaar
-
Algselt postitas Rumori di Spogliatoio Vaata postitustAlex'il on õigus. Ausalt õelda, ma poleksin midagi kirjutanud sellist mängust ja kohtunikust siin kui Rein poleks provotseerinud.
Sa kakeld alati teistega. Teised on süüdi sest provotseerivad sind, mitte sina kes reageerib lampi igale sõnavõtule.
Ja sa üldse tajud ka mida sa teed, ise tahad olla jalgpalliajakirjanik ja siis tõmbled mingis suvalises foorumis kõigiga ja kõigega. Milleks? Sa peaks juba nii vana küll olema,et mis on sunnis ja mis pole.
Nendest sinu solvangutest ei maksa üldse rääkida. Nagu mingi ambaal Kohtla-Järve'lt.
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar