Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Rahvaliiga

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

• Tofoa
    replied
    Algselt postitas kaiiz Vaata postitust
    Jalkaliidus ei vaata ilmselt keegi midagi,kui allkirjad all,siis see asi ühelpool.Jalkaliit ei pane ka kõike protokolle nähtavaks tabelites,kuigi saadetud.Reeglid selleks ongi,et neid rikkuda D
    Ma kahtlen ka selles, kas nad allkirju vaatavad

Leave a comment:

• kaiiz
    replied
    Jalkaliidus ei vaata ilmselt keegi midagi,kui allkirjad all,siis see asi ühelpool.Jalkaliit ei pane ka kõike protokolle nähtavaks tabelites,kuigi saadetud.Reeglid selleks ongi,et neid rikkuda D

Leave a comment:

• mg
    replied
    Vedelikul juhtus ka nii, et teise tiimi(sama alagrupp ka) mees mängis, aga siis ma ei teadnud seda
    või arvati et poogen on.
    peab vist reeglid läbi lugema...

p.s. huvitav kui tõsiselt jalkaliidus üldse neid protokolle vaadatakse, et on juhtund näpukaid sisse, õnneks ainult enda poolt ja tulemust pole mõjutand.

pluss see 1997 ja vanemad, meil mängis ükskord 14. aastane tütarlaps

Leave a comment:

• Martin112
    replied
    Algselt postitas in-the-stone Vaata postitust
    Kas pole mitte nii et kui võisktonnad edasi saavad siis võib aind yhe eest olal alagruppis peaks pohhui olema?
    Ei ole nii

Leave a comment:

• kaiiz
    replied
    vot,vot.p 4 pidasingi silmas,samuti nägin,kuida memmekad kasutasid 1 liiga meest tartu vastu.aga suht pohh see rahvalliga tundub

Leave a comment:

• Armo
    replied
    Lõik Rahvajalgpalli liiga juhendist. Link

Artikkel 13 – Mängijate nimeline registreerimine ja õigus osaleda mängus
    1. Võistkondade mängijate nimelist registreerimist ei toimu ning võistkonna
    mängijate arv ei ole piiratud.
    2. Ühes võistkonnas võivad mängida mehed, naised ja noored, kes on sündinud
    1997.a ja varem ning kes ei ole registreeritud käesoleva aasta Eesti
    meistrivõistlustele.
    3. Erandina võivad iga võistkonna igas mängus mängida kaasa kuni kaks Eesti
    meistrivõistlustele registreeritud mängijat (väljaarvatud Meistri- ja Esiliigas
    osalevad mängijad) ja kuni kaks mängijat, kes on sündinud hiljem kui 1997.a.
    4. Mängija võib võistlustel mängida ainult ühes võistkonnas.
    5. Mängijatel on soovitav kehtiva jalgpalluri litsentsi olemasolu.

Leave a comment:

• in-the-stone
    replied
    Algselt postitas kaiiz Vaata postitust
    Mida ütlevad reeglid selle kohta,et 1 mees esindab mitut klubi ja veel samas alagrupis(Tartu 2)nt on selline alagrupp.Olen käinude erinevaid mänge vaatamas ja näinud selliseid asju,kord ühes mängus ühe eest,siis teises teise klubi eest...
    Kas pole mitte nii et kui võisktonnad edasi saavad siis võib aind yhe eest olal alagruppis peaks pohhui olema?

Leave a comment:

• kaiiz
    replied
    Mida ütlevad reeglid selle kohta,et 1 mees esindab mitut klubi ja veel samas alagrupis(Tartu 2)nt on selline alagrupp.Olen käinude erinevaid mänge vaatamas ja näinud selliseid asju,kord ühes mängus ühe eest,siis teises teise klubi eest...

Leave a comment:

• Tofoa
    replied
    JK Nirvaana 8-0 Nõmme Õllekas

Leave a comment:

• Kenny's Heroes
    replied
    Inter Drink 4:3 Vutihoolikud - väga põnev oli, veel esimene poolaeg oli seis 0:1, tundus, et ei tulegi hokiskoori. Külalised juhtisid enne lisaminuteid veel 2:3, kuid siis lõpusurve ja mängu viimane löök oli hoopis 4:3.

Leave a comment:

• Rein
    replied
    Kas 4 liigas või meistriliigas mängitaks mäng uuesti, kui keegi kasutab keelatud mängijat? Ei. Miks peaks seda siis tehtama rahvaliigas?

Leave a comment:

• Niko
    replied
    Fair enough. Nagu ennist mainisin, olime selliseks asjade käiguks valmis.

Leave a comment:

• HenriP
    replied
    Algselt postitas Niko Vaata postitust
    Tere!

Kirjutan siis JK Villiger Puhja nimelt. Arvasin, et meie ametlik esindaja on siin juba sõna võtnud, kuid paistab, et tema teemat kommenteerinud veel pole. Kuulsin täna meeskonnakaaslaselt, et siin käib selle teema ümber tuline arutelu ja otsustasin siis mõned mõtted siia lisada.
    Kõigepealt sellest "intsidendist":
    Jah, tõepoolest kasutasime nimetet kohtumises "keelatud" mängijat. Kõnealune mängija oli meil abis käinud ka eelmisel Rahvaliiga hooajal (siis mängis ta veel tõepoolest II liigas) ning vana harjumuse kohaselt kutsusime ta siis JK Villiger Puhja - FC Õieke kohtumise ajaks meiega liituma. Hiljem selgus, et see mängija on tänavu registreeritud Esiliigas, kuid kuna kohaleilmunud meest tagasi koju saata olnuks nõme, siis otsustasime, et laseme tal koos teiste meestega väljakule joosta, saagu, mis saab. Hiljem tekkis küsimus mängu tulemuse saatuse kohta ka meie endi seas, kuid otsustasime jääda äraootavale positsioonile ja lasta Jalgpalliliidul otsus langetada. Põhimõtteliselt olime valmis selleks, et Jalgpalliliidust võivad järgneda karistussanktsioonid, mille tulemusena peame kohtumise ümber mängima või leppima hoopiski kaotusega.
    Ma pole väga kursis, kui palju meie esindaja Jalgpalliliiduga selles küsimuses suhelnud on, kuid kui õigesti mäletan, siis soovitati meile sealt kõnealune kohtumine uuesti pidada. Meie meeskonna kontaktisik oskaks teid selles küsimuses vast rohkem valgustada. Imelik on see, et te pole sealt oma küsimusele kommentaare saanud.
    Samas on minu jaoks kummaline ka asjaolu, et olite käinud meie Facebooki lehel küll mängu protokollide laekumise kohta aru pärimas, kuid seda teemat te seal ei puudutanud...
    Igatahes pika jutu lõpetuseks:
    Meestega arutades arvati, et võiksime selle kohtumise ümber mängida ja oleksime valmis ka mingi konkreetse aja kokku leppima. Selle küsimusega võiksite samuti meie meeskonna esindaja poole pöörduda. Kui soovite asjale teistsugust lahendust, siis oleks ilmselt targem suhelda Jalgpalliliiduga.
    Nagu ma ütlesin, siis "keelatud" mängija kasutamine polnud mingi hoolikalt planeeritud kuritegelik plaan (vastasele juhul oleksime hoolitsenud tema nime varjamise eest jms.), seega leian, et meie meeskonna "petturiteks" tembeldamine on ka ülekohtune.
    Probleemi lahendamiseks proovige siis edaspidi suhelda meie esindajaga või Jalgpalliliidu ametnikega.

Päikest.
    FC Õiekese alt tõesti küsisime Facebookis, kas te olete protokolli esitanud, sest meil tekkis kahtlus, et te pole seda teinud ning kogu asjaajamine ongi selle taha takerdunud. Me ei saanud ju Jalgpalliliidult meiliteel mittemingisugust tagasisidet.

Tahtsime esmalt kindlad olla, kas see kvalifitseerub rikkumisena või mis värk üldse on. Ka teie ei tulnud meie juurde jutuga, et tõesti kasutasime sellist mängijat, et tegelikult rikkusime reegleid, võiks asja näiteks omavahel lahendada. Ootasite, kas me paneme seda tähele või ei ning kas me tegeleme selle probleemiga. See annab täielikult aimu teie kavatsustest, sest kui te nii aumehed olete, oleksite võinud seda meile juba mängu alguses mainida. Te ju siis teadsite juba, et rikute reegleid.

Lisaks pole teie esindaja minuga siiani ühendust võtnud. Nüüdseks olete siiski lootusetult hiljaks jäänud, sest olin sunnitud pöörduma Ants Juhvelti ning ka Soccerneti rahva poole. Seda kõike oleks saanud vältida kiire tegutsemisega, mitte mahavaikimsega.

Enne teie vastuse lugemist siin foorumis ja enda postituse koostamist jõudsin helistada ka Ants Juhveltile ja aru pärida, mis teema siis sellega on. Minu üllatuseks teadis mees väga hästi, et reeglite rikkumine oli ning nagu teiegi väitsite polnud see tema arust pahatahtlik. Ta ütles, et helistas teie esindajale ja andis teile võimaluse minuga ühendust võtta ja kohtumine ümber mängida või leppida tulemusega. Paraku pole mina teie esindajalt ühtegi kõnet või kirja saanud. Seega te siis leppisite, et rikkusite reegleid ning selle mängu tulemus tühistatakse.

Kui kahe nädalaga on tõesti nii raske telefonitoru tõsta ning ühendust võtta, siis millest me räägime. Ma ütlen teile otse ära, et sellise käitumise peale ei ole FC Õieke kindlasti nõus uut jalgpallilahingut andma.

Tore, et asi siiski lõpuks ka lahenema hakkas, sest tõesti on näha, et meie tiim oli tegelikult infosulus ning ka vastased polnud huvitatud ühenduse võtmisest, kuigi nendega oli Jalgpalliliit juba tegelenud. Ehk siis ka meile ning teistele õpetuseks, et kiireim viis on siiski asju ajada telefoniteel ning kohene tagasiside on võti lahenduseks.

Edu teile! Viha ei pea, olge mureta.

Leave a comment:

• Niko
    replied
    Tere!

Kirjutan siis JK Villiger Puhja nimelt. Arvasin, et meie ametlik esindaja on siin juba sõna võtnud, kuid paistab, et tema teemat kommenteerinud veel pole. Kuulsin täna meeskonnakaaslaselt, et siin käib selle teema ümber tuline arutelu ja otsustasin siis mõned mõtted siia lisada.
    Kõigepealt sellest "intsidendist":
    Jah, tõepoolest kasutasime nimetet kohtumises "keelatud" mängijat. Kõnealune mängija oli meil abis käinud ka eelmisel Rahvaliiga hooajal (siis mängis ta veel tõepoolest II liigas) ning vana harjumuse kohaselt kutsusime ta siis JK Villiger Puhja - FC Õieke kohtumise ajaks meiega liituma. Hiljem selgus, et see mängija on tänavu registreeritud Esiliigas, kuid kuna kohaleilmunud meest tagasi koju saata olnuks nõme, siis otsustasime, et laseme tal koos teiste meestega väljakule joosta, saagu, mis saab. Hiljem tekkis küsimus mängu tulemuse saatuse kohta ka meie endi seas, kuid otsustasime jääda äraootavale positsioonile ja lasta Jalgpalliliidul otsus langetada. Põhimõtteliselt olime valmis selleks, et Jalgpalliliidust võivad järgneda karistussanktsioonid, mille tulemusena peame kohtumise ümber mängima või leppima hoopiski kaotusega.
    Ma pole väga kursis, kui palju meie esindaja Jalgpalliliiduga selles küsimuses suhelnud on, kuid kui õigesti mäletan, siis soovitati meile sealt kõnealune kohtumine uuesti pidada. Meie meeskonna kontaktisik oskaks teid selles küsimuses vast rohkem valgustada. Imelik on see, et te pole sealt oma küsimusele kommentaare saanud.
    Samas on minu jaoks kummaline ka asjaolu, et olite käinud meie Facebooki lehel küll mängu protokollide laekumise kohta aru pärimas, kuid seda teemat te seal ei puudutanud...
    Igatahes pika jutu lõpetuseks:
    Meestega arutades arvati, et võiksime selle kohtumise ümber mängida ja oleksime valmis ka mingi konkreetse aja kokku leppima. Selle küsimusega võiksite samuti meie meeskonna esindaja poole pöörduda. Kui soovite asjale teistsugust lahendust, siis oleks ilmselt targem suhelda Jalgpalliliiduga.
    Nagu ma ütlesin, siis "keelatud" mängija kasutamine polnud mingi hoolikalt planeeritud kuritegelik plaan (vastasele juhul oleksime hoolitsenud tema nime varjamise eest jms.), seega leian, et meie meeskonna "petturiteks" tembeldamine on ka ülekohtune.
    Probleemi lahendamiseks proovige siis edaspidi suhelda meie esindajaga või Jalgpalliliidu ametnikega.

Päikest.

Leave a comment:

• HenriP
    replied
    Edasi peaksid saama minuteada kaks esimest.

Leave a comment:

Working...
X