Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

HÜJK EMMASTE

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Replying to Topic \'HÜJK EMMASTE\'

ja kui su kehalisi eeldusi vaadata sobixid sa vist kõige paremini ehk ründaja taha.kuid su tehnikast ma eriti midagi ei tea.kuid soovin ikke edu, aga pange siis Valgale ära emmastes(karikamängus).

Kommentaar

Originally posted by märt

ja kui su kehalisi eeldusi vaadata sobixid sa vist kõige paremini ehk ründaja taha.kuid su tehnikast ma eriti midagi ei tea.kuid soovin ikke edu, aga pange siis Valgale ära emmastes(karikamängus).
      IRW...@ valgale... eni taim... ei no t2na..v6i oli see siis juba eile, m2ngitati mind taas kord 22rel...kuid sain ka tormaja olla... muidu nagu oldud see ryndaja tagune... kuid ex treener siis teab meil paremini...
      õnn soosib nõrgemaid

Kommentaar

Vaadake, et Valga käest 20 väravat sisse ei saa......... 10 peaks igal-juhuk vast tulema.
        Go Gunners!!

Kommentaar

tegelikult peax isenesest valgal raske olema kuna juu mõlemad meesk. mängivad ühesugust joonist.aga ma arvan, et klassivahe on ikka liiga suur sellex.ma pakun mingit 6:0 ei teglt 6:1.ja ma vaatasin et tervis ei võtnudki enam valga vendi ja pole ju ka enam vaja.......

Kommentaar

saime siis nüüd 6-1 pähe... jäime praamist maha... bussi mootor läx katki... ja kõige hullem - mu vanaonu suri... pole midagi öelda, et jahh 28.sept. ei tohi ikka midagi teha...
            õnn soosib nõrgemaid

Kommentaar

mind huvitab üx asi:

kes on see kutt heleda peaga.esimestes mängis ta paremasääreründes ja nüüd on keskele liikuma.hallide lotto butsadega?

Kommentaar

kes on see kutt heleda peaga.esimestes mängis ta paremasääreründes ja nüüd on keskele liikuma.hallide lotto butsadega?
                See on ilmselt Marto Kiisk, keda mõtled. Eesti U-19 koondise mängija.

Kommentaar

mind huvitab üx asi:

hmz... ta on noorte koondises... kui ästi otsid saad nime ise teada... ise ei räägi nimedest
                  õnn soosib nõrgemaid

Kommentaar

Originally posted by Brasco

mind huvitab üx asi:

hmz... ta on noorte koondises... kui ästi otsid saad nime ise teada... ise ei räägi nimedest
                    Häbened, väää?
                    “The state of our pitch wouldn’t have affected Liverpool — with their game the ball is in the air most of the time.”
                    The Special One

Kommentaar

Originally posted by Jaan

Häbened, väää?
                      mida ma peaxin häbenema?? nimedest rääkida?? asi on selles, et igal inimesel on õigus oma privaatsusele, sellepärast siin nagu existeerivadki NICKNAME\'id... nii et jahh Kaarelile soovitan teiste privaatsust austada... kuigi jahh... nüüd on hilja siukeseid soovitusi teha.. vähemalt edaspidisex teadmisex siis..
                      õnn soosib nõrgemaid

Kommentaar

Ega siis nickname mingit privaatsust loo, niikuinii siin ju paljud teavad teisi inimesi. Ja üleüldse on meil vist privaatsusest erinevad arusaamad, ma pakun.
                        “The state of our pitch wouldn’t have affected Liverpool — with their game the ball is in the air most of the time.”
                        The Special One

Kommentaar

nojah priivatsus priivatsisex, aga tema on teie võistkonna kõige kasulikem mängija.ja ma arvan, et see kutt on aastaga teist vist kõige enam arenenud ka.......?

Kommentaar

nojah priivatsus priivatsisex, aga tema on teie võistkonna kõige kasulikem mängija.ja ma arvan, et see kutt on aastaga teist vist kõige enam arenenud ka.......?
                            Üx arenenumaist...
                            õnn soosib nõrgemaid

Kommentaar

ehk valgustafd mindki kes need teised on?olen väga tänulik kui seda teexid.

Kommentaar

Brasco ..ma tahaksin väga teada..mida sa privaatsuse all silmas pidasid..et kuhu sa nagu selle piiri tõmbad...ma arvan juba et ainuüksi see, et sa kohati HÜJK topicu all kergelt lolli juttu ajad, on kõikide selle mansa mängijate privaatsuse rikkumine..
                                Sunderland forever

Kommentaar

Working...
                                X