Olen sellest turniirist võistkonnakaaslasi informeerinud. Ei oska hetkel öelda, kas paneme võistkonna välja.
Rääkides ainult enda eest, siis suvel plaanis küllaltki palju pokkerit mängida (töö mõttes) ja ei ole väga vaheldusrikas puhata pokkerist pokkerit mängides
Ei tea kuidas teistega, aga usun, et meil paljud arvavad sama moodi. Samuti tegime ise sarnase ürituse millalgi talve lõpus, vähemalt minu jaoks puudub seega üritusel uudsus.
Veel üks segav faktor on see, et meil endal on samal ajal trenn ja ma väga ei soovi mängijate puudumist freerolli tõttu ja trenni me kindlasti ära ei jäta.
Igatahes, kui teil peaks olema loodetust väiksem huvi ürituse vastu, siis me saame alati foorumist võtta mängijaid juurde ja ikkagi Pokkeriprode esinduse kohale saata. Mitte küll FC esinduse, aga .com esinduse
Edu,
muruntau
Rääkides ainult enda eest, siis suvel plaanis küllaltki palju pokkerit mängida (töö mõttes) ja ei ole väga vaheldusrikas puhata pokkerist pokkerit mängides
Ei tea kuidas teistega, aga usun, et meil paljud arvavad sama moodi. Samuti tegime ise sarnase ürituse millalgi talve lõpus, vähemalt minu jaoks puudub seega üritusel uudsus. Veel üks segav faktor on see, et meil endal on samal ajal trenn ja ma väga ei soovi mängijate puudumist freerolli tõttu ja trenni me kindlasti ära ei jäta.
Igatahes, kui teil peaks olema loodetust väiksem huvi ürituse vastu, siis me saame alati foorumist võtta mängijaid juurde ja ikkagi Pokkeriprode esinduse kohale saata. Mitte küll FC esinduse, aga .com esinduse

Edu,
muruntau

Kommentaar