Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

FC Pokkeriprod

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Olen sellest turniirist võistkonnakaaslasi informeerinud. Ei oska hetkel öelda, kas paneme võistkonna välja.

Rääkides ainult enda eest, siis suvel plaanis küllaltki palju pokkerit mängida (töö mõttes) ja ei ole väga vaheldusrikas puhata pokkerist pokkerit mängides Ei tea kuidas teistega, aga usun, et meil paljud arvavad sama moodi. Samuti tegime ise sarnase ürituse millalgi talve lõpus, vähemalt minu jaoks puudub seega üritusel uudsus.

Veel üks segav faktor on see, et meil endal on samal ajal trenn ja ma väga ei soovi mängijate puudumist freerolli tõttu ja trenni me kindlasti ära ei jäta.

Igatahes, kui teil peaks olema loodetust väiksem huvi ürituse vastu, siis me saame alati foorumist võtta mängijaid juurde ja ikkagi Pokkeriprode esinduse kohale saata. Mitte küll FC esinduse, aga .com esinduse

Edu,

muruntau

Kommentaar

Karikas kohtume Tartu JK Tammekaga. Mäng toimub 03.08. kell 18.45. Kalevi Keskstaadionil. Mängu FB event on siin

Kommentaar

Kas ennustada ka võib/saab/tohib?

Kommentaar

Ikka võib. Me oleme Tammeka teemas käinud juba mõnda aega trollimas, et meie oleme selles mängus favoriidid Vbla päris nii just ei ole, aga tahaks ka teiste arvamusi kuulda.

Kommentaar

no kui vaadata, et JH lasi Floral 17 lüüa, siis usun, et kui te alla 20 taha saate siis olete hea mängu teinud. reaalselt võttes aga peaks rohkem tulema. ehk minu pakkumine oleks 0-24.

Kommentaar

Algselt postitas ertz Vaata postitust
              no kui vaadata, et JH lasi Floral 17 lüüa, siis usun, et kui te alla 20 taha saate siis olete hea mängu teinud. reaalselt võttes aga peaks rohkem tulema. ehk minu pakkumine oleks 0-24.
              Soccernet kaotas kunagi Levadiale (kui nad veel tegijad olid) 0- 24.
              Pakun, et see "rekord" purustatakse.
              Inimesed, olge valvsad! Ma armastan teid ikka veel! Minu armastus – see on jube ja õudne, seepärast te peategi olema valvsad.

Kommentaar

Kõik kes siis kritiseerivad,minge mängige ise oma IV liiga meeskonnaga(kus möla on rohkem kui jalkat) ML klubi vastu.olge õnnelikud et teie need mehed pole kes 24 välja võtavad oma võrgust! Hale tõesti

Kommentaar

meelis, võta kokku ennast!
                  kes siin kritiseerinud on? tegin lihtsalt subjektiivse ennustuse. kas läheb täppi või mitte, selgub hiljem.

Kommentaar

lasen aupaistel särada, tänan

Kommentaar

...radar tulipunane
                      299195

Kommentaar

Duubelda,mis jääb Fc Pokkeriprod vs Jk Piraaja skoor??

Kommentaar

No ma ei saa nagu aru, miks oli enne karikamängu vaja üldse tulla Tammeka foorumisse ülbitsema?
                          Selleks, et saad veelgi suurem kaotus?
                          Arusaamatu, jääge parem oma liistude juurde ning mängige...pokkerit!

Kommentaar

Algselt postitas Heix33 Vaata postitust
                            No ma ei saa nagu aru, miks oli enne karikamängu vaja üldse tulla Tammeka foorumisse ülbitsema?
                            Selleks, et saad veelgi suurem kaotus?
                            Arusaamatu, jääge parem oma liistude juurde ning mängige...pokkerit!
                            hallooo, bluff pole kummalgi alal ju keelatud, iseasi jah, et vbla jalgpallis tekitab hoopis lisamotivatsiooni vastasele eksole

aga meelis, pühapäevast mängu on juba raskem ennustada.. eelmine kord suutsid nad ainult kaks teile lüüa. minu loogika ütleb et võib tulla seekord rohkem väravaid mõlemale poole.. pakun siiski teie kaotust 2-3.

ja INCE... pssssstttt!

Kommentaar

hallooo, bluff pole kummalgi alal ju keelatud, iseasi jah, et vbla jalgpallis tekitab hoopis lisamotivatsiooni vastasele eksole

aga meelis, pühapäevast mängu on juba raskem ennustada.. eelmine kord suutsid nad ainult kaks teile lüüa. minu loogika ütleb et võib tulla seekord rohkem väravaid mõlemale poole.. pakun siiski teie kaotust 2-3.

ja INCE... pssssstttt!
                              Tammekas võlus Kuningliku mastirea lihtsalt Pokkeripoiste Deuce pair`i bluffi piale välja
                              trey says:

ära klikkide pärast muretse rahuldamatu roju

Kommentaar

Ma tõsiselt loodan, et te mängite pokkerit paremini kui jalgpalli. 24 on ikka tsipa liiast.

Kommentaar

Working...
                                X