Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

IV liiga ida 2011

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Algselt postitas Inward Vaata postitust
    jõudu ja jaksu teile 3ndas liigas.
    Väga vara veel selleks. Kaks väga rasket mängu veel ees ja eeldades, et Igiliikuri protest läbi läheb, siis võime veel lõpetada kohtadel 1.-4.

Kommentaar

Twisteri ja Anzi mängul mängis kah sama depoo tüüp. Meie vist ei saa enam protesti esitada.

Kommentaar

Algselt postitas Kozey Vaata postitust
        Twisteri ja Anzi mängul mängis kah sama depoo tüüp. Meie vist ei saa enam protesti esitada.
        ei saa, kuna aeg on möödas selleks kahjuks. aga muidu täiesti usun, et see sats iga mäng huiamisega tegeleb. kõige parem edaspidi on iga kord mängu alguses võtta enne meeskondade väljakule minekut suur pilt kogu meeskonnast, kus kõik näod näha.

hetkel olen veendunud, et
        1) väravas seisis mängukeelu all olev nikolajev (protokollis kolupajev)
        2) paremal äärel mängis depoode nimekirjas olev endine anzi mängija ali-gussein kerimov (protokollis vend? aidõn kerimov)
        3) keskväljal mängis ja lõi ka värava strommi nimekirjas olev samuti endine anzi mängija boronenkov (protokollis igor sobol)

vaadates netist leitud anzi-ambla (3-6) pilte ja protokolli olen kindel et ka seal mingi huiamine aset leidis, aga kuna ambla võitis, siis vahet vast pole.

täiesti uskumatu kamp pätte....

Kommentaar

Kui selline süstemaatiline petmine kuidagi ka faktilised kinnitused saaks, siis mina pooltaksin kindlasti võistkonna ja antud mängijate eemaldamist meistrivõistlustelt vähemalt 2012 hooaja lõpuni.
          "Parim kättemaks on mitte muutuda oma vastase sarnaseks" - Marcus Aurelius
          www.facebook.com/jkkalju

Kommentaar

Kui samasugused asjad juhtuvad E klassi poistega ja Eesti meeskondades, siis millest me üldse räägime?
            Inimesed, olge valvsad! Ma armastan teid ikka veel! Minu armastus – see on jube ja õudne, seepärast te peategi olema valvsad.

Kommentaar

Algselt postitas Rein Vaata postitust
              Kui samasugused asjad juhtuvad E klassi poistega ja Eesti meeskondades, siis millest me üldse räägime?
              Usutavasti pole Anzi ainuke ja ei jää ka viimaseks.

Kommentaar

Kas mitte mõni aasta tagasi siin ei jagatud mängijatele 4 aastaseid karistusi selliste asjade eest??
                Meeskonna esindajad ning treenerid said minu mäletamist mööda eluaegseid keelde.
                Tegemist vist oli tookord noorteliigades toimunuga.

Kommentaar

Algselt postitas rauulo Vaata postitust
                  Kahjuks mitte.
                  eelmise aasta teie ja anzi mängu pildid siiski leidsin.. tolles mängus mängisid selle pühapäeva patustest nikolajev ja kerimov. samuti sergei kolesnikov kelle nime all eile mängis nikolajev ja sobol, kelle nime all eile mängis boronenkov.

Kommentaar

Väga hea, just tahtsin neid pilte siia postitada. Siis on meie piltidest ehk kasu! Kui vaja, saan pilte saata ka, mul need arvutis alles.
                    Barcelona.

Kommentaar

Ambla viimases mängus kaks punast saanud (ühe neist küll kahe kollase summana)...mis värk sellega oli?

Kommentaar

Kaks kollast saadi ka 1-2 minutilise vahega.

Kommentaar

11 röövlit Twisteri nimelisest võistkonnast röövisid meilt (JK Loolt) avalikus kohas järjekordse võidu! 1 - 1 viik Käis kõva andmine, surusime nii, et vihmasajus piisad väljakule ei jõudnudki, aga julgen öelda, et Twisteri tugev ja distsiplineeritud kaitse tõi neile hooaja võidu ära. Palju õnne ja kordaminekuid 3 liigas! Röövi kohta avaldust ei esita, oli äge mäng!

Kommentaar

jah, nagu öeldakse, võitjate üle kohut ei mõisteta

palju õnne, twisterile !!!

Kommentaar

Kui Twister Igiliikurile kaotab ja Levadia kaks mängu võidab, siis on Levadia ees

Kommentaar

ei ole sellist valemit olemas, jurikarl.

Kommentaar

Working...
                                X