Algselt postitas Inward
Vaata postitust
Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
IV liiga ida 2011
Collapse
X
-
ei saa, kuna aeg on möödas selleks kahjuks. aga muidu täiesti usun, et see sats iga mäng huiamisega tegeleb. kõige parem edaspidi on iga kord mängu alguses võtta enne meeskondade väljakule minekut suur pilt kogu meeskonnast, kus kõik näod näha.Algselt postitas Kozey Vaata postitustTwisteri ja Anzi mängul mängis kah sama depoo tüüp. Meie vist ei saa enam protesti esitada.
hetkel olen veendunud, et
1) väravas seisis mängukeelu all olev nikolajev (protokollis kolupajev)
2) paremal äärel mängis depoode nimekirjas olev endine anzi mängija ali-gussein kerimov (protokollis vend? aidõn kerimov)
3) keskväljal mängis ja lõi ka värava strommi nimekirjas olev samuti endine anzi mängija boronenkov (protokollis igor sobol)
vaadates netist leitud anzi-ambla (3-6) pilte ja protokolli olen kindel et ka seal mingi huiamine aset leidis, aga kuna ambla võitis, siis vahet vast pole.
täiesti uskumatu kamp pätte....
Kommentaar
-
Kui selline süstemaatiline petmine kuidagi ka faktilised kinnitused saaks, siis mina pooltaksin kindlasti võistkonna ja antud mängijate eemaldamist meistrivõistlustelt vähemalt 2012 hooaja lõpuni."Parim kättemaks on mitte muutuda oma vastase sarnaseks" - Marcus Aurelius
www.facebook.com/jkkalju
Kommentaar
-
Usutavasti pole Anzi ainuke ja ei jää ka viimaseks.Algselt postitas Rein Vaata postitustKui samasugused asjad juhtuvad E klassi poistega ja Eesti meeskondades, siis millest me üldse räägime?
Kommentaar
-
eelmise aasta teie ja anzi mängu pildid siiski leidsin.. tolles mängus mängisid selle pühapäeva patustest nikolajev ja kerimov. samuti sergei kolesnikov kelle nime all eile mängis nikolajev ja sobol, kelle nime all eile mängis boronenkov.Algselt postitas rauulo Vaata postitustKahjuks mitte.
Kommentaar
-
11 röövlit Twisteri nimelisest võistkonnast röövisid meilt (JK Loolt) avalikus kohas järjekordse võidu! 1 - 1 viik
Käis kõva andmine, surusime nii, et vihmasajus piisad väljakule ei jõudnudki, aga julgen öelda, et Twisteri tugev ja distsiplineeritud kaitse tõi neile hooaja võidu ära. Palju õnne ja kordaminekuid 3 liigas! Röövi kohta avaldust ei esita, oli äge mäng!
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse

Kommentaar