Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

II liiga W/S 2011

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Kui tartlased lõpus 2:2 lõid, siis juba mõtlesin, et oleks samas viigigagi ehk rahul, aga sedasi kaotada punkt(e) - kui veel hooaja lõpus peaks tänu sellele mängule midagi otsustavaks saama tabelis, siis see oleks küll äärmiselt kurb, kuna Kumake mängis üsnagi soliidselt. Lõpus paraku vajuti ära ja teise värava puhul oleks oodanud kaitselt kindlat tegutsemist. Viimane värav tuli nagu välk selgest taevast. Arula pani just enne seda ohtliku pealelöögi napilt mööda ja siis see kolmas tuligi poolkiirest...

Mäng ise meenutas mängu Sörvega. Kaks üsnagi võrdset (väike erand oli see, et Sörves oli mäng võrdsem, eile oli Kumake väheke rohkem domineerivam) meeskonda ja siis oma veast lastakse üks värav lüüa. Individuaalselt tehti lõpus paaril korral meie omadele otsustavalt ära.

Ei pea üle dramatiseerima siin, et "jajaa, kohtunik on alati kaotuses süüdi" vms. Võiks ju tõesti ka HaServi fännina tunnistada, et Bogdanovi tegutsemine jättis eile kõvasti soovida

Aga tabeliseis on sellegipoolest väga põnev. Praegune viimane trio suure tõenäosusega jääbki samadele kohtadele pusima, aga tipus ja tabeli keskel on veelgi suurem konkurents. Pool hooaega saab praeguse nädalavahetusega läbi ja teine veelgi põnevam pool on kohe-kohe algamas.

Kommentaar

krt loed kogu aeg , siiuke tunne, et paide on barselona)) ja vastased kogu aeg löövad pallist mööda=))) naljanumber
      Üks-kaks-kolm : ONOPKO POWER!

Kommentaar

Nagu öeldud, siis eilne mäng oli küllaltki võrdne. Kui mõtlesid Luunja mängu ülevaadet, siis paratamatult oli see mäng lihtsalt ühte aukku ainult.

Kui Pehka oleks meil löönud senise hooaja peale oma löömata jäetud võimalustest pooledki ära, oleks ta kindel liider resultatiivsustabelis. Ei, mul pole midagi isiklikku ta vastu, absoluutselt muhe on vaadata, kuidas ta ees müristab ja tegutseb, aga tal on lihtsalt lugematuid kordi heast kohast olnud võimalik lüüa koll, kuid lööb näiteks napilt üle

Mööda löövad kõik ja Paide ongi ju Barcelona. Linnameeskonna fännide Eliit peab vist mängule tulema ja laulu üles võtma, et sa siis aru saaks, et on ainult üks Barcelona

Kommentaar

Kuuldavasti polnud Bogdanovil litsentsigi olnud.

Kommentaar

Algselt postitas kaitz Vaata postitust
            Kurjad keeled räägivad,et JK Viljandi Kotkad jätavad hooaja pooleli
            Kaitz, räägi lähemalt, kas tegemist on õllesaali jutuga või juba kindla plaaniga? Emmaste vastu nad veel mängisid.

Kommentaar

HÜJK Emmaste - Viljandi JK Kotka 6:0 (3:0)
              www.emmaste.eu

Kommentaar

Algselt postitas Roll Vaata postitust
                Kaitz, räägi lähemalt, kas tegemist on õllesaali jutuga või juba kindla plaaniga? Emmaste vastu nad veel mängisid.
                Mängisid jah... aga ainult 8 mehega, neistki pooled olid noored SK Tääksi (duubel) kutid. Nii ei saa ikka rallit sõita!

Kommentaar

Mis Luunjaga juhtunud,suurepärane algus on nagu lõppenud?
                  Olen see kes olen

Kommentaar

Nii kui vanasti V.Mets muud kui nuutis et kogu aeg on suudi kohtunikud, ja nuud ta annab estafetti oma poistele, muidugi kibe kaotada viimasel minutil, aga varav oli oige, sest ise koik nagin, ja ise viilistan mangud, ma ei ksitse Z. Bogdanovit, aga tal oli oigus, ise seisin tema tagant, 8 number oli apsaitis, aga ta ei puutunud palli, aga number 10 loi puhas varav. Nagu mina tean see mees viilistab uba 11 aastat. Aga Paide meeskonnale ma utlen seda, et mangida on vaja loppus ka.

Kommentaar

ei siin on selged pildid, vaja tõlki!!!

Kommentaar

Algselt postitas Roman10 Vaata postitust
                        ei siin on selged pildid, vaja tõlki!!!
                        Imelik, ma sain küll kõigest aru, a ju ma siis olen niivõrd hea arusaaja
                        FC Otepää II

Kommentaar

Liiga meeskondade keskmine pealtvaatajate arv: (Esimestes sulgudes madalaim ja kõrgeim pealtvaatajate arv ühes mängus. Teistes [kandilistes] sulgudes kodumängude arv ja pealtvaatajate arv kokku).

1. Viljandi JK Tulevik - 129 (50/220) [7 - 900]
                          2. Paide Kumake - 78 (40/150) [7 - 545]
                          3. FC Tarvastu - 55 (34/80) [7 - 385]
                          4. Pärnu Linnameeskond II - 53 (25/100) [6 - 315]
                          5. Tartu FC HaServ - 51 (27/80) [5 - 257]
                          6. Viljandi JK Kotkad - 47 (26/60) [7 - 331]
                          7. Tartu JK Tammeka II - 39 (10/71) [7 - 275]
                          8. Türi Ganvix JK - 29 (15/45) [7 - 200]
                          9. JK Luunja - 25 (7/53) [7 - 174]
                          10. Rummu Dünamo - 20 (13/35) [6 - 121]
                          11. HÜJK Emmaste - 19 (15/25) [6 - 116]
                          12. FC Nõmme United - 18 (12/25) [8 - 140]
                          13. Sörve JK - 17 (5/30) [5 - 85]
                          14. Tartu SK 10 Premium - 11 (8/15) [4 - 43]

Enamus arvudest tulid muidugi komadega arvud, aga kasutasin matemaatikas tuntud "valemit", et kui koma taga oli viis või suurem arv, siis andsin ühe võrra suurema ühiku ja kui oli neli või väiksem peale koma, siis jäi see sama arv, mis enne koma oli. Näide: Kui arvutuse käigus selgus, et keskmine arv oli 17,5 siis kirjutasin 18. Kui keskmine arv oli aga 51,4 siis kirjutasin 51.

Märkusi: *11. vooru Emmaste - Sörve mängu ankeedil on kirjutamata jäänud pealtvaatajate arv.
                          *11. vooru SK 10 Premium - Viljandi Kotkad mäng jäi pidamata, kuna kuuldavasti polnud külalismeeskonnal piisavalt mängijaid olnud ja sedasi loobutigi mängust.

Hooaeg on täpselt poole peal ja eks klubidel on erinevad põhjused miks numbrid soliidsed on või miks väheke kehvad. Kellel staadion asub tsivilisatsioonist liialt kaugel, kellel mängupilt ei meelita paljusid vaatama jne jne.

Kommentaar

hea ülevaade ja mingi ettekujutuse saab ikka, kuigi need protokollid on vahel täidetud nii ja naa. Näiteks tuleviku ja kotkaste mängul oli publikut kindlasti üle 300 ja on ka enne väga selle arvuga liiga tehtud.

Kommentaar

Tulevik Türi 11 : 0

Kommentaar

siin on kõik tänase (30.07.2011) Viljandi Tulevik - Türi Ganvix mängu 11 väravat:

Kommentaar

Working...
                                X