Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

III liiga Lõuna 2011

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Maks parene kiiremini! Äkki lühidalt kirjeldate olukorda
    Üks-kaks-kolm : ONOPKO POWER!

Kommentaar

tema jooksis ees mina tagant järgi audi juurde mängis palli tagasi siis hakkas tagurpidi järsku jooksma ja ma ei jõudnud seisma j22da enam ja siis lõua alumine kohaga vastu pead talle!temal pea lõhki minul hambad ja lõua alune! süütu olukord aga palju kahju!

Kommentaar

fauna tabivere video tuleb ka kunagi?

Kommentaar

Navi treener võtab aasta kokku

Kommentaar

Ja veidi ka Võru JKst

Kommentaar

Algselt postitas in-the-stone Vaata postitust
              fauna tabivere video tuleb ka kunagi?

Kommentaar

Video põhjal ütleks, et Tabivere mängija jooksis konkreetselt otsa, polnud mingit ootamatut suunamuutust.
                I don't write erotica but I do write. Don't get paid for it though. My writing is a little more high profile than erotica generally. I stay anonymous though so I can never be compensated for my work.

Kommentaar

Algselt postitas dareth Vaata postitust
                  Video põhjal ütleks, et Tabivere mängija jooksis konkreetselt otsa, polnud mingit ootamatut suunamuutust.
                  Ja jooksin talle meelega sisse! uskumatu see video ei ole nii selgegi et sealt midagi aru saada, sest sealt ei saa munnigi aru! ta hakaks selg ees tagasi tulema ja ma ei jäänud enam seisma või ei saanud aru( ei mäleta konkreetset olukorda) pilt kottis! kindlasti ma jooksen meelega tyybile sisse et hakkata hambaid ravima tuhandetes eurodes! Tule taevas appi,. See oli puhas õnnetus mitte meelega!

Kommentaar

Ee, wtf pole aru saada?
                    Video on hea kvaliteediga. Visatakse lahti aut, Maksim annab söödu tagasi audi lahti viskajale ning järgmine hetk ripud sa oma hammastega tal seljas. Puhtalt sinu süü ju.
                    Arvad, et mängija peaks enda seljataha nägema söödu andmise hetkel?
                    Võta seda parem nii, et kui sa poleks "peale lennanud", oleksid sul hambad ka terved. Tarkusetera sulle terveks eluks.

Kommentaar

4 ja 5 novembril toimuvad Tartu Linna Meistrivõistlused jalgpallis Tamme staadioni kunstmuruväljakul!

Info: http://www.jktammeka.ee/-juunior-cup/tartu-linna-mv/

Martin Hurt

kontakt: martin@jktammeka.ee
                      tel: 58227316

Kommentaar

Algselt postitas Inhouse Vaata postitust
                        Ee, wtf pole aru saada?
                        Video on hea kvaliteediga. Visatakse lahti aut, Maksim annab söödu tagasi audi lahti viskajale ning järgmine hetk ripud sa oma hammastega tal seljas. Puhtalt sinu süü ju.
                        Arvad, et mängija peaks enda seljataha nägema söödu andmise hetkel?
                        Võta seda parem nii, et kui sa poleks "peale lennanud", oleksid sul hambad ka terved. Tarkusetera sulle terveks eluks.
                        Kuule TÜRA mis hammastega? mida sa lits seletad kui sa ei näe videot? tahad toon kaks viinapoudelit et saaksid prillid teha? kidnlasti ma jooksin maksimile meelega sisse ja veel hammustad peast! kuradi tyra kui sul midagi paremat öeld apole siis hoia oma kuradi jebalnik kinni! ja ma lendasin talle alalõuaga sisse! ja ma pole väitnudgi et see pole minu süü! tõestio minu syy juba oli see et mängima läksin ise vastutan tagajärgede eest, aga sina tyra hoia suu kinni ahv!

Kommentaar

Vot täpselt selliste sõnavõttude pärast kaotatakse samuti hambaid.
                          Football is a simple game, but it`s difficult to play simple.

Kommentaar

Algselt postitas in-the-stone Vaata postitust
                            Kuule TÜRA mis hammastega? mida sa lits seletad kui sa ei näe videot? tahad toon kaks viinapoudelit et saaksid prillid teha? kidnlasti ma jooksin maksimile meelega sisse ja veel hammustad peast! kuradi tyra kui sul midagi paremat öeld apole siis hoia oma kuradi jebalnik kinni! ja ma lendasin talle alalõuaga sisse! ja ma pole väitnudgi et see pole minu süü! tõestio minu syy juba oli see et mängima läksin ise vastutan tagajärgede eest, aga sina tyra hoia suu kinni ahv!
                            Tervitusi lääne tsoonist . jõle põnevad sündmused Teil siin vähemalt
                            Keila JK nr 9

Kommentaar

Algselt postitas partizan Vaata postitust
                              Vot täpselt selliste sõnavõttude pärast kaotatakse samuti hambaid.
                              kõva mees kaotama?

Kommentaar

in-the-stone kui vana sa oled, et sellist juttu suust välja ajad ei aga keep it up, mulle meeldib, killuke päikest hallis argipäevas

Kommentaar

Working...
                                X