Maks parene kiiremini! Äkki lühidalt kirjeldate olukorda
Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
III liiga Lõuna 2011
Collapse
X
-
-
Video põhjal ütleks, et Tabivere mängija jooksis konkreetselt otsa, polnud mingit ootamatut suunamuutust.I don't write erotica but I do write. Don't get paid for it though. My writing is a little more high profile than erotica generally. I stay anonymous though so I can never be compensated for my work.
Kommentaar
-
Ja jooksin talle meelega sisse! uskumatu see video ei ole nii selgegi et sealt midagi aru saada, sest sealt ei saa munnigi aru! ta hakaks selg ees tagasi tulema ja ma ei jäänud enam seisma või ei saanud aru( ei mäleta konkreetset olukorda) pilt kottis! kindlasti ma jooksen meelega tyybile sisse et hakkata hambaid ravima tuhandetes eurodes! Tule taevas appi,. See oli puhas õnnetus mitte meelega!Algselt postitas dareth Vaata postitustVideo põhjal ütleks, et Tabivere mängija jooksis konkreetselt otsa, polnud mingit ootamatut suunamuutust.
Kommentaar
-
Ee, wtf pole aru saada?
Video on hea kvaliteediga. Visatakse lahti aut, Maksim annab söödu tagasi audi lahti viskajale ning järgmine hetk ripud sa oma hammastega tal seljas. Puhtalt sinu süü ju.
Arvad, et mängija peaks enda seljataha nägema söödu andmise hetkel?
Võta seda parem nii, et kui sa poleks "peale lennanud", oleksid sul hambad ka terved. Tarkusetera sulle terveks eluks.
Kommentaar
-
4 ja 5 novembril toimuvad Tartu Linna Meistrivõistlused jalgpallis Tamme staadioni kunstmuruväljakul!
Info: http://www.jktammeka.ee/-juunior-cup/tartu-linna-mv/
Martin Hurt
kontakt: martin@jktammeka.ee
tel: 58227316
Kommentaar
-
Kuule TÜRA mis hammastega? mida sa lits seletad kui sa ei näe videot? tahad toon kaks viinapoudelit et saaksid prillid teha? kidnlasti ma jooksin maksimile meelega sisse ja veel hammustad peast! kuradi tyra kui sul midagi paremat öeld apole siis hoia oma kuradi jebalnik kinni! ja ma lendasin talle alalõuaga sisse! ja ma pole väitnudgi et see pole minu süü! tõestio minu syy juba oli see et mängima läksin ise vastutan tagajärgede eest, aga sina tyra hoia suu kinni ahv!Algselt postitas Inhouse Vaata postitustEe, wtf pole aru saada?
Video on hea kvaliteediga. Visatakse lahti aut, Maksim annab söödu tagasi audi lahti viskajale ning järgmine hetk ripud sa oma hammastega tal seljas. Puhtalt sinu süü ju.
Arvad, et mängija peaks enda seljataha nägema söödu andmise hetkel?
Võta seda parem nii, et kui sa poleks "peale lennanud", oleksid sul hambad ka terved. Tarkusetera sulle terveks eluks.
Kommentaar
-
Tervitusi lääne tsoonistAlgselt postitas in-the-stone Vaata postitustKuule TÜRA mis hammastega? mida sa lits seletad kui sa ei näe videot? tahad toon kaks viinapoudelit et saaksid prillid teha? kidnlasti ma jooksin maksimile meelega sisse ja veel hammustad peast! kuradi tyra kui sul midagi paremat öeld apole siis hoia oma kuradi jebalnik kinni! ja ma lendasin talle alalõuaga sisse! ja ma pole väitnudgi et see pole minu süü! tõestio minu syy juba oli see et mängima läksin ise vastutan tagajärgede eest, aga sina tyra hoia suu kinni ahv!
. jõle põnevad sündmused Teil siin vähemalt
Keila JK nr 9
Kommentaar
-
kõva mees kaotama?Algselt postitas partizan Vaata postitustVot täpselt selliste sõnavõttude pärast kaotatakse samuti hambaid.
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse

Kommentaar