Algselt postitas sosku
Vaata postitust
Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Esiliiga 2012
Collapse
X
-
Algselt postitas budulojus Vaata postitustSelliseid apse kahjuks juhtub juba liiga tihti! Krt ikkagi ma arvan,et süüdi on mõlemad osapooled,ehk siis EJL ja ka klubid!The path of the righteous man is beset on all sides by the inequities of the selfish and the tyranny of evil men. Blessed is he who, in the name of charity and good will, shepherds the weak through the valley of the darkness, for he is truly his brother's keeper and the finder of lost children. And I will strike down upon thee with great vengeance and furious anger those who attempt to poison and destroy My brothers. And you will know I am the Lord when I lay My vengeance upon you.
Kommentaar
-
Algselt postitas maamesilane Vaata postitustEsiliiga pritsib iga voor üllatusi,kõigil on vist rahad otsas,aus inimene ei saagi enam ennustada!
Kommentaar
-
Ma arvan natuke...
Eile ei olnud mängud bookitud ühegi sellise saidi poolt, kus oleks mõtet bettimisega tegelda "salaja" või "pettuse" läbiviimiseks, seega usun, et mõnes mõttes oli eile üks ausamaid voorusid. Mina ennustasin eile võitu Kiviõlile, SK10-le, Florale ja isegi FC Puumale (olenemata koefitsendist, mis näiteks Trios oli pisut üle 4).
Ilmselgetel põhjustel ma FC Infoneti mängude tulemuste ennustamisega ei tegele (ma ei käinud eile Tartus aga uurisin ühelt mängijalt, et mis värk oli. Ütles, et see polnud see Tammeka, kellega varem mängiti. Olid end hästi kokku võtnud. Lisaks oli väljak jällegi pärismurune ja vihmast libe. No ei õnnestunud.)
Kui keegi ausõna usub, siis muide pole Infonet olnud meeskondade hulgas, keda oleks kihlveopettustes kahtlustatud. Selline tegevus käiks räigelt au pihta. Ja siis mina isiklikult veel olen ääretult nördinud, et meie liigades nii palju probleeme pettustega on. Olen alati tahtnud näha tõsiselt ausat võitlust, et oleks tunne, et oled tõsiselt välja teeninud selle, mille oled saanud.“I don’t know whose brilliant idea that was, but it wasn’t mine, that’s for sure.” ― Ozzy Osbourne
Kommentaar
-
Algselt postitas Sarvik Vaata postitustTammeka on jah sammu edasi teinud. Välja kujunenud kindlad põhimehed ja paljud suht noored kutid ka neil. Loodan, et näitavad stabiilselt sellist mängu.
Statistika kinnitab:
Kodus: 15 mängu, 5 võitu, 5 viiki, 5 kaotust, väravatevahe 20:24
Võõrsil: 14 mängu, 3 võitu, 2 viiki, 9 kaotust, väravatevahe 22:39
Kommentaar
-
Algselt postitas mazz Vaata postitustÜhtegi mängu nägemata on jäänud selline mulje, et Tammeka II kodus ja võõrsil on täiesti erinevad asjad. Kodus on koosseis korralik ja antakse kõigile lahing, võõrsile saadakse tihtipeale napilt 11 meest kokku.
Statistika kinnitab:
Kodus: 15 mängu, 5 võitu, 5 viiki, 5 kaotust, väravatevahe 20:24
Võõrsil: 14 mängu, 3 võitu, 2 viiki, 9 kaotust, väravatevahe 22:39I don't write erotica but I do write. Don't get paid for it though. My writing is a little more high profile than erotica generally. I stay anonymous though so I can never be compensated for my work.
Kommentaar
-
Tartu Tammeka
Rakvere Tarvas
Puuma
Tartu SK 10
Kiviõli Tamme Auto
Pärnu LM
Viljandi Tulevik
FC Elva
Flora II
Levadia II
Selline kooslus astuks publikumenult tõsiselt Meistriliiga kandadele.
Saaks Levadia ja Flora duublid asendada Vändra Vapruse ning Keilaga, oleks Esiliiga vaata, et atraktiivsemgi kui Meistriliiga.
Kommentaar
-
Algselt postitas kesa Vaata postitustTartu Tammeka
Rakvere Tarvas
Puuma
Tartu SK 10
Kiviõli Tamme Auto
Pärnu LM
Viljandi Tulevik
FC Elva
Flora II
Levadia II
Saaks Levadia ja Flora duublid asendada Vändra Vapruse ning Keilaga, oleks Esiliiga vaata, et atraktiivsemgi kui Meistriliiga.FCF Forever
Kommentaar
-
Algselt postitas kesa Vaata postitustTartu Tammeka
Rakvere Tarvas
Puuma
Tartu SK 10
Kiviõli Tamme Auto
Pärnu LM
Viljandi Tulevik
FC Elva
Flora II
Levadia II
Saaks Levadia ja Flora duublid asendada Vändra Vapruse ning Keilaga, oleks Esiliiga vaata, et atraktiivsemgi kui Meistriliiga.
Kle meil on ka rahvast !Mis on ühist Tallinna jõulukuusel ja Cristiano Ronaldol? Mõlemad kipuvad ümber kukkuma, aga süüdi on alati teised!
Ott Järvela
Kommentaar
-
Algselt postitas budulojus Vaata postitustKle meil on ka rahvast !
Oleks päris huvitav ja ma ei imestaks kui väike Koeru suurele Paidele populaarsuselt ja publikuarvult ära teeks.
Kommentaar
-
Algselt postitas Sarvik Vaata postitustEsiliigaklubidele võiks nõudeks seada ka fännibaasi olemasoluFC Flora
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Kommentaar