Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Esiliiga 2012

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Algselt postitas sosku Vaata postitust
    -:4

Ma nüüd jälle kordan ennast, sest järgneva sisuga postitusi olen ma vist igal hooajal teinud.
    Kuidas on võimalik, et ei suudeta arvutada kolme piires!? 1. kollane, 2. kollane, 3. kollane = järgmine mäng vahele. Lihtne ju!
    Absoluutselt IGAL esiliiga hooajal lendab mõni sats sellega orki ja nii aastast aastasse. Kas siis tõesti eii viitsita hoiatuskaartide üle arvet pidada, või on siis ikkagi nii po-barabanu, et selline porr ükskord otsa ei lõpe?
    Selliseid apse kahjuks juhtub juba liiga tihti! Krt ikkagi ma arvan,et süüdi on mõlemad osapooled,ehk siis EJL ja ka klubid!
    Mis on ühist Tallinna jõulukuusel ja Cristiano Ronaldol? Mõlemad kipuvad ümber kukkuma, aga süüdi on alati teised!
    Ott Järvela

Kommentaar

Algselt postitas budulojus Vaata postitust
      Selliseid apse kahjuks juhtub juba liiga tihti! Krt ikkagi ma arvan,et süüdi on mõlemad osapooled,ehk siis EJL ja ka klubid!
      Sa arvad üldse jube palju
      The path of the righteous man is beset on all sides by the inequities of the selfish and the tyranny of evil men. Blessed is he who, in the name of charity and good will, shepherds the weak through the valley of the darkness, for he is truly his brother's keeper and the finder of lost children. And I will strike down upon thee with great vengeance and furious anger those who attempt to poison and destroy My brothers. And you will know I am the Lord when I lay My vengeance upon you.

Kommentaar

Esiliiga pritsib iga voor üllatusi,kõigil on vist rahad otsas,aus inimene ei saagi enam ennustada!
        Invest In Africa

Kommentaar

Algselt postitas maamesilane Vaata postitust
          Esiliiga pritsib iga voor üllatusi,kõigil on vist rahad otsas,aus inimene ei saagi enam ennustada!
          Peavad ikka päris suured ja karvased kerad all olema kui üritad see hooaeg Esiliigast raha välja imeda.

Kommentaar

Ma arvan natuke...

Eile ei olnud mängud bookitud ühegi sellise saidi poolt, kus oleks mõtet bettimisega tegelda "salaja" või "pettuse" läbiviimiseks, seega usun, et mõnes mõttes oli eile üks ausamaid voorusid. Mina ennustasin eile võitu Kiviõlile, SK10-le, Florale ja isegi FC Puumale (olenemata koefitsendist, mis näiteks Trios oli pisut üle 4).
            Ilmselgetel põhjustel ma FC Infoneti mängude tulemuste ennustamisega ei tegele (ma ei käinud eile Tartus aga uurisin ühelt mängijalt, et mis värk oli. Ütles, et see polnud see Tammeka, kellega varem mängiti. Olid end hästi kokku võtnud. Lisaks oli väljak jällegi pärismurune ja vihmast libe. No ei õnnestunud.)

Kui keegi ausõna usub, siis muide pole Infonet olnud meeskondade hulgas, keda oleks kihlveopettustes kahtlustatud. Selline tegevus käiks räigelt au pihta. Ja siis mina isiklikult veel olen ääretult nördinud, et meie liigades nii palju probleeme pettustega on. Olen alati tahtnud näha tõsiselt ausat võitlust, et oleks tunne, et oled tõsiselt välja teeninud selle, mille oled saanud.
            “I don’t know whose brilliant idea that was, but it wasn’t mine, that’s for sure.” ― Ozzy Osbourne

Kommentaar

Tammeka on jah sammu edasi teinud. Välja kujunenud kindlad põhimehed ja paljud suht noored kutid ka neil. Loodan, et näitavad stabiilselt sellist mängu.

Kommentaar

Algselt postitas Sarvik Vaata postitust
                Tammeka on jah sammu edasi teinud. Välja kujunenud kindlad põhimehed ja paljud suht noored kutid ka neil. Loodan, et näitavad stabiilselt sellist mängu.
                Ühtegi mängu nägemata on jäänud selline mulje, et Tammeka II kodus ja võõrsil on täiesti erinevad asjad. Kodus on koosseis korralik ja antakse kõigile lahing, võõrsile saadakse tihtipeale napilt 11 meest kokku.

Statistika kinnitab:

Kodus: 15 mängu, 5 võitu, 5 viiki, 5 kaotust, väravatevahe 20:24
                Võõrsil: 14 mängu, 3 võitu, 2 viiki, 9 kaotust, väravatevahe 22:39

Kommentaar

Algselt postitas mazz Vaata postitust
                  Ühtegi mängu nägemata on jäänud selline mulje, et Tammeka II kodus ja võõrsil on täiesti erinevad asjad. Kodus on koosseis korralik ja antakse kõigile lahing, võõrsile saadakse tihtipeale napilt 11 meest kokku.

Statistika kinnitab:

Kodus: 15 mängu, 5 võitu, 5 viiki, 5 kaotust, väravatevahe 20:24
                  Võõrsil: 14 mängu, 3 võitu, 2 viiki, 9 kaotust, väravatevahe 22:39
                  Ma ei julgeks küll sellist järeldust teha. Ütleks, et suht tavaline kodus/võõrsil suhe.
                  I don't write erotica but I do write. Don't get paid for it though. My writing is a little more high profile than erotica generally. I stay anonymous though so I can never be compensated for my work.

Kommentaar

Tartu Tammeka
                    Rakvere Tarvas
                    Puuma
                    Tartu SK 10
                    Kiviõli Tamme Auto
                    Pärnu LM
                    Viljandi Tulevik
                    FC Elva

Flora II
                    Levadia II

Selline kooslus astuks publikumenult tõsiselt Meistriliiga kandadele.
                    Saaks Levadia ja Flora duublid asendada Vändra Vapruse ning Keilaga, oleks Esiliiga vaata, et atraktiivsemgi kui Meistriliiga.

Kommentaar

Algselt postitas kesa Vaata postitust
                      Tartu Tammeka
                      Rakvere Tarvas
                      Puuma
                      Tartu SK 10
                      Kiviõli Tamme Auto
                      Pärnu LM
                      Viljandi Tulevik
                      FC Elva

Flora II
                      Levadia II

Saaks Levadia ja Flora duublid asendada Vändra Vapruse ning Keilaga, oleks Esiliiga vaata, et atraktiivsemgi kui Meistriliiga.
                      Absoluutselt ja annaks jumal ,et Pärnu ennast ikka kuidagi Esiliigas suudaks säilitada. ja Tulevik sinna tõusta. Ja ükskord võiks ka Ida-Virumaalt mingi eestlaste sats tekkida -tulla.
                      FCF Forever

Kommentaar

Algselt postitas kesa Vaata postitust
                        Tartu Tammeka
                        Rakvere Tarvas
                        Puuma
                        Tartu SK 10
                        Kiviõli Tamme Auto
                        Pärnu LM
                        Viljandi Tulevik
                        FC Elva

Flora II
                        Levadia II

Kle meil on ka rahvast !
                        Mis on ühist Tallinna jõulukuusel ja Cristiano Ronaldol? Mõlemad kipuvad ümber kukkuma, aga süüdi on alati teised!
                        Ott Järvela

Kommentaar

Algselt postitas budulojus Vaata postitust
                          Kle meil on ka rahvast !
                          Tõuske algatuseks veidi kõrgemale.
                          Oleks päris huvitav ja ma ei imestaks kui väike Koeru suurele Paidele populaarsuselt ja publikuarvult ära teeks.

Kommentaar

päris masendv on näha publikunumbritena 11 ja 12...

Kommentaar

Esiliigaklubidele võiks nõudeks seada ka fännibaasi olemasolu

Kommentaar

Algselt postitas Sarvik Vaata postitust
                                Esiliigaklubidele võiks nõudeks seada ka fännibaasi olemasolu
                                Kõigepealt võiks Meistriliigas nii kaugele jõuda...
                                FC Flora

Kommentaar

Working...
                                X