320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Rassism ja muud probleemid Meistriliigas!

Collapse
X
 
  • Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

    Kiidaks optiumsi postitust.

    Ülejäänud, kes kõik siin halavad, minge putsi.

    Kommentaar


      Algselt postitas billybob Vaata postitust
      Kiidaks optiumsi postitust.

      Ülejäänud, kes kõik siin halavad, minge putsi.
      Laena kompassi, mul kohver pakitud Uute ja ejl-le ning dk-le alluvate fännisektorite loomine( vähemalt flora puhul) ei tundu varsti enam väga ulmeline või mis
      ROHE-VALGE SURMANI

      Kommentaar


        Miks mõni peab päevast päeva ja aastast aastasse tõestama, et ta on nii loll?
        Inimesed, olge valvsad! Ma armastan teid ikka veel! Minu armastus – see on jube ja õudne, seepärast te peategi olema valvsad.

        Kommentaar


          Paari aasta taguselt koosolekult meenub, et isegi SÄRAKÜÜNALT ei tohi kasutada millele oli nelja jalaga vastu...huvitav, et toas kuuse küljes võib olla

          Kes siin raketipatareist rääkis...seda ei hakata kasutama...lendavaid asju me ei kasuta.

          Kommentaar


            Kogu selle kisa peale tekkis sportlik huvi, kes sinna kurikuulsasse distsiplinaarkomisjoni kuulusid. Selline kirju seltskond siis:

            Uno Tutk
            jalgpalliametnik


            Madis Eskusson
            inkassofirma Lindorf jurist


            Kädi Raud
            võrkpallur


            Tõnu Sirel
            jalgpallifuntsionäär


            ---

            Puudus Mihkel Uiboleht, kes ei vaja siinsele seltskonnale ilmselt tutvustamist..

            Kommentaar


              Algselt postitas -RoMaRiO- Vaata postitust
              Eelmisel aastal õnnestus mul Lillekülas tekitada jalga nii sügav haav, mis oleks vajanud õmblemist (kuhu ma muidugi ei jõudnud, sest kuidas ma mängu ajal õmblema peaks veel minema), sest mingid poldid vmt olid betooni peal lahtiselt. Seetõttu on arm selline, mis jääb eluks ajaks ilmestama turvariski ja ohtlikkust meie vutiliigas. Kus te sel hetkel olite, kui staadionil kordi tervist kahjustavam kui väike tossumürgel?!
              Hehe, huvitav, et sa selle välja tõid - ma suutsin täpselt sama teha oma jalaga U21 Hispaania mängu ajal. Need poldid, mis raudreelingut tribüüni ääres kinnit hoiavad, on haigelt pikalt välja jäetud. Üks pisiplika jooksis pea laiali otsas seal ringi, astusin tal eest ära, sest eelnevalt olin just näinud, kuidas üks tema sõbranna vahekäigutrepist mööda astus ja tõhusalt end ära lõi. Noh, see pliks jooksis minu poole ja ma pidin mingi hetk suhteliselt käbedalt kõrvale tõmbama, et ta haiget ei saaks - ja kõrvale tõmmates käis põlv raksuga sellesinase poldi otsa. Herr Sikk oli sealsamas ligi ja tunnistas, et on isegi nende poltidega tutvust teinud ja näitas lisaks üht kohta sealsamas ligidal, kus need kuradi poldid reelingukinnitusest sootuks puudu olid... U19 EM finaalturniiri põhistaadion - loodan, et neile pisiasjadele on ka tähelepanu pööratud, suhteliselt plass oleks, kui mõni väliskülaline end vigaseks kukuks-lööks meie kodustaadionil.

              Algselt postitas billybob Vaata postitust
              Kiidaks optiumsi postitust. Ülejäänud, kes kõik siin halavad, minge putsi.
              Tark teab, mida räägib; loll räägib, mida teab. Core-intelligents mu eesel. Eks alati ole kõige lihtsam ebamugavaile teemadele tähelepanu kiskuv kontingent idiootideks / lollideks / huligaanideks / kriminaalideks tembeldada, seeläbi oma imaginaarset aktsiat kergitada ja üleüldist autoerotitsismi harrastada. Praegu lõi see sinu kiidetud kodanik Optiums ühe lauaga lammasteks kogu klubivuti aktiivse fänkonna ja väitis täiesti siiralt, et neid poleks staadionile üldse vaja. Braavo, maestro!
              Last edited by Marek_T; 25.06.12, 13:54. Põhjus: Öösel töölt tulles kipuvad tunded üle keema. Pole vaja.

              Kommentaar


                Algselt postitas billybob Vaata postitust
                Ülejäänud, kes kõik siin halavad, minge putsi.
                Kiidame intelligentse postituse eest.

                Kommentaar


                  Noh, mul on siis au vist olla esimene, kes tänase päeva osas otsa lahti teeb.

                  Esmalt lühikokkuvõte, peale mida teen suitsu ja korgin õlle lahti ja siis pikemalt.

                  Flora-Sillamäe mängul lendas turvameeskond tühjast kohast peale, peale mida läks kähmluseks ja püro loopimiseks. Asi tipnes kerge kaklusega ja sellega, et Maamesilasele lasi soniga turvajunn kümne sentimeetri pealt pool ballooni pipragaasi näkku, oma osa sai kogu tribüün. Politsei saabus kohale, asi lõppes suhteliselt rahumeelse laialiminekuga.

                  Pool tundi hiljem Kalju-Levadia mängul: kümmetkond Flora fänni ei lasta staadionile, põhjendusega, et Hohlov-Simson on selle ära keelanud. Hohlov-Simson on argpüks ja ütleb, et need on turvareeglid, mille on paika pannud turvamehed ja tema ei saa midagi teha. Sisse ei lasta ka mind, täiesti "erariietes", ilma ühegi Flora tunnusmärgita. Pilet kästakse tagasi müüa ja teistkordne katse inimlikult küsida ja staadionile sisse saada tipneb turvamehe küsimusega "Kas sa oled Flora poolt?" Vastus on loomulikult jaatav, sest nii see ju on. Turva teatab:"Siis sisse ei saa."

                  Fuck. My. Life.

                  Kohe pikemalt, ja mitte ilmselt ainult minu sulest.

                  Kommentaar


                    Alustame sellest, et ma ei ole ultra. Kaugeltki mitte. Olen end Flora fännitribüünile sättinud viimase aasta-poolteise jooksul, tasakesi ja ise mitte tutvusi otsides, kõik on tulnud iseeneslikult. Enne seda istusin küljetribüünil, jälgisin mängu ja poole silmaga fännisektori tegemisi. Ja siis otsustasin ka nende hulka sulanduda. Tänaseni olen pigem vaiksemapoolne fänn, naudin melu ja tribüünil toimuvat, kuuldavat ja nähtavat, aga ise palju kaasa ei löö.

                    Seda enam ajas täna toimuv sita keema. Täielikult ja põhjalikult ja nii, et mõtlen, kas Flora mänge edaspidi mitte telekast või Soccerneti laivist vaadata.

                    Juba esimese poolaja teises pooles ujutasid kollavestid tribüüni üle - kusjuures mitte midagi ei olnud toimunud. Seisin ise eemal, ega saanud algul aru, millest paanika. Sen viidi minema, siis toodi tagasi, siis viidi järgmised mehed kõrvale, toodi tagasi. Pinge sektoris kasvas tuntavalt, õhk oli ärritusest nii paks, et lõika või noaga. Siis lendas esimene flare - just nimelt lendas, mitte ei pandud teibiga korralikult reelingu külge, nagu tavaliselt, sest turvamehed lihtsalt omavolitsesid täielikult sektoris. Ja noh, siis läks trall lahti. Järgnes uus flare, siis teine, turvad läksid järjest närvilisemaks, fännid selle juures olid endiselt täielikult rahumeelsed. Märkuseks: kogu otsatribüüni peale oli maksimaalselt kolmkümmend inimest. Jah, 30, nende mitmesaja koha peale. Ja turvamehi? Kolme-nelja-viie fänni kohta üks. Absurd.

                    Ühel hetkel räägin rahulikult Raunoga juttu ja järsku suitseb kisma üles - Maamesilane on vastakuti turvaga, kes oli väidetavalt Mesilase hoitud lipuvarda otsaga selga tonksu saanud (sama sain ise enne Diftongi hoitud lipult, sellist sitta lihtsalt juhtub!) ja võtnud seda isikliku rünnakuna, mille tagajärjel läks vastasseisuks. Mina nägin konflikti hetkest, kus turval oli juba gaasiballoon ühes käes ja teise käega üritas Mesilaselt lippu ära rebida, Mesilane viskas lipu kõrvale ja sel hetkel käis susin ja hea kolm-neli sekundit pipragaasijuga lendas Mesilasele KÜMNE SENTIMEETRI pealt OTSE SILMA. Gaasipilv hajus üle kogu fännisektori, Ballack oksendas, Brandonil olid silmad märjad ja pärast väljaspool staadionit nägin üht naisterahvast, näost valge, aia ääres märgade silmadega öökimas. Läkastajaid oli teisigi. Koos Mesilasega sai tõhusa pilve otse näkku ka Puuk (kogu pasa juures, kuradi hästi kõlab, mis, Mesilane ja Puuk?! )

                    Tribüünil. Rahva keskel. Otse näkku. Fucking pipragaasi. Ja mis olukorrast? Mitte mingist, lihtsalt turva olematust väljaõppest, chickenshit iseloomust ja absurdsest ülereageerimisest. Üsna kiirelt oli kohal ka politsei, kellele minu poolt staadionil näidatud käitumise eest respekt - rahulikud, konkreetsed, ei mingit agressiivsust ega rambondust.

                    Küll aga... Staadonilt väljas liginesin politsenikuneiule ja palusin oma andmed kirja panna, sest olin Mesilase ja turvakäki vahelise konfronatsiooni otseseks tunnistajaks ja tahtsin end asjaolude selgitamiseks üles anda. Turvameeste kontaktid korjas seesinane politseinikuineiu kõik viimaseni üles - ja kui mina lähenesin, viskas ta mulle paberilipaka pihku ja... "Helista sinna, minu vahetus on läbi!"

                    FUCK OFF!

                    Küsimusele, kas tema vahetus saab teinekord ka keset korteriröövi läbi, ta ei vaevunud vastama, pareeris seda vaid, et see "on teine asi". Mesilane viidi minema (muide, seda politseinike lubatud "esmaabi" ma ei näinud küll kusagil, miinusrespekt taas) ja rahvas vajus laiali.

                    ...

                    Pool tundi hiljem Kadrioru staadioni väravas - ja juba ülalpool kirjeldatud olukord. Vantsin Selveri juurde, tellin takso ja sõidan koju. Aitäh Hohlov-Simson, va argpüks, kes poeb endast peajagu lühema turvatüdruku selja taha. Nõrk!

                    Ainult Eestis, sõbrad, ainult Eestis. Ootan nüüd pikkade silmadega, mis edasi saab. Juhul, kui meid edaspidi ikka tribüünidele lubatakse, siis ma luban teile - vähemalt järgmisel mängul, kuhu meid sisse lastakse, on kogu Flora fännisektor minu poolt tasuta annetatud kollastes neoonvestides, seljal kiri "NKVD". Võib-olla ka edaspidi.

                    Tere tulemast staadionitele, sõbrad!

                    Kommentaar


                      Huvitav lugeda. Tekkis küsimus, et kellelt need turvad käsklusi saavad?

                      Kommentaar


                        Uskumatud asjad toimuvad teil seal. Jään järgnevaid uudiseid ootama.
                        Ilma vutita olla ei saa, vajan, kui õhku ma
                        Ei tohi koju küll jääda sa, kui mängib Tammeka

                        Kommentaar


                          Algselt postitas mjaasa Vaata postitust
                          Uskumatud asjad toimuvad teil seal. Jään järgnevaid uudiseid ootama.
                          AK spordiuudised teatasid igatahes kuivalt, et "Flora fännid panid jälle püro põlema ja kaklesid turvaga ja hiljem kohale saabunud politseiga."

                          Enne turva sekkumist ei olnud mingit püro, ei olnud mingit kismat ega mingit kaklust. Aitäh sulle, Tiisler, va vunts, asja "objektiivse" kajastamise eest.

                          Kommentaar


                            "Eesti jalgpall" oma parimas headuses, saksa külalised ainult ohhetasid ja šaissetasid kui seda turvapulli irvitades kõrvalt kaesid, 100 nägu 9000-sel statal ja turvatsirkust nabani, haigemaja.

                            Koom, koom ja tragikoom.

                            Teeme järgmise mängu tõesti tühjadele tribkadele, nagu Euroopa mudaliigale kohane, Jalkaliit, see teile meeldiks, Eesti vutiNokia.

                            Kas Jalkaliidul endal häbi pole, scheisse, või see ongi eesmärk... tühjad tribüünid.

                            Kommentaar


                              Täpselt Kesa ! 10+
                              Tuleb teha korralik boikott.
                              Luban, et mina enam staadionile ei tule kui sama turvameeskond jätkab! Persse rsk, sõpradele gaasi näkku lasta. KÕIK !
                              Ja kutsun ka teisi jalkafänne üles boikoteerima mänge !!!
                              Te kuradi DK võite türa imeda, andke staadionikeeld ! Proovige värdjad!
                              Koristage need värdjad meie mängudelt eesotsas turvaülema Markoga.

                              Kommentaar


                                Nkvd?
                                "Ajakirjaniku eelis on see, et tema saab oma arvamuse avaldamise eest raha, tavainimene aga peksa."

                                Kommentaar

                                Working...
                                X