Algselt postitas Rein
Vaata postitust
Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Rassism ja muud probleemid Meistriliigas!
Collapse
X
-
-
Milles küsimus. Need olid tondid, kes vahepeal "ära käisid". Tuvastage pildi järgi kellega tegu, avaldus politseisse ja ka DK teda anda. Vägivald õrnema soo vastu peaks igal juhul püro üle kaaluma. Ootaks karistavat otsust Levadia suhtes.
See "you are next" on ikka huumor kuubis. Huvitav kus need kuked olid kui kogu Kalju sektor korraga väravast välja tuli? Olles võõrkeelt rääkivate kaasmaalastega õlg õla kõrval Tallinnas üles kasvanud, võin kinnitada, et nende jaoks kaklus, kus ei ole tülinorijate ülekaalu, pole mingi kaklus.
Kui mõni aeg-ajalt "ära väsiv" tegelane välja arvata, siis ei ole vist rahumeelsemat fänniseltskonda kui Pantrid. Tulla mingeid katteta ähvardusi pilduma, on üsna madalalaubaline tegevus. Võibolla mul puudub antud küsimuses empaatiavõime, aga mul on väga keeruline selliseid tölle mõista. Elada riigis sellise vihaga selle riigi kodanike ja kaasfännide vastu, võib olla ikka väga raske koorem kanda..
Palavad tervitused kahele bussitäiele politseinikele, kes kenasti valvasid, kuniks me parklas oma õlled ja tähtsad jutud lõpetasimeKastitäis mädasi maasikaid umbvenelasest kassiirile, kes ei teadnud misasi on Facebook, rääkimata "attending"-guga kaasnevast soodustusest.. Võib seda vabalt Levadia korterivarastest "fännidega" jagada!
Kommentaar
-
Algselt postitas Myrgel Vaata postitustKastitäis mädasi maasikaid umbvenelasest kassiirile, kes ei teadnud misasi on Facebook, rääkimata "attending"-guga kaasnevast soodustusest..Inimesed, olge valvsad! Ma armastan teid ikka veel! Minu armastus – see on jube ja õudne, seepärast te peategi olema valvsad.
Kommentaar
-
Levadikutel pole printerit ega paberit. Levadia - TKalev mängul mingi kuu aega tagasi olime Pitsuga kahekesi piletikassas. FB-märguande peale kehitati piinlikult õlgu ja lasti kahe euroga sisse - kontrollida neil küll kusagilt polnud.I don't write erotica but I do write. Don't get paid for it though. My writing is a little more high profile than erotica generally. I stay anonymous though so I can never be compensated for my work.
Kommentaar
-
Algselt postitas dareth Vaata postitustFB-märguande peale kehitati piinlikult õlgu ja lasti kahe euroga sisse - kontrollida neil küll kusagilt polnud.
Ja ega seda attendingut printida välja ei saaks enivei. Käsitöö värk.
Algselt postitas elx Vaata postitustsel korral oli tegemist ju Kalju mänguga.. või polnud?Inimesed, olge valvsad! Ma armastan teid ikka veel! Minu armastus – see on jube ja õudne, seepärast te peategi olema valvsad.
Kommentaar
-
Algselt postitas elx Vaata postitustsel korral oli tegemist ju Kalju mänguga.. või polnud?
Kommentaar
-
Algselt postitas HolaYea Vaata postitustSee mäng tõstetigi ainult vutipeo raames Kadriorgu, kuid ma ei mõista miks. Eelmine aasta sai küll Maarjamäel korraldatud Levadia Starmani Vutipidu.
Kommentaar
-
Algselt postitas Rein Vaata postitustMul on jäänud samuti sama mulje.
Ja ega seda attendingut printida välja ei saaks enivei. Käsitöö värk.
Kommentaar
-
Algselt postitas ericbana Vaata postitustsest Kadriorg on nii mängijatele kui pealtvaatajatele oluliselt mugavam. Ilmselt oodati paremat ilma ka ja tänu sellele ka rohkem rahvast. Maarjamäel läheb aga isegi selle 500 pealtvaatajaga, kes seekord kohal olid, kitsaks.
Kommentaar
-
Algselt postitas Defa Vaata postitustEks copy/paste FB, ja notepadist excelisse, tähestikujärjekorda ja printima ehk kui tahtmist on siis saab kyll
Käsitöö ikkagi.Inimesed, olge valvsad! Ma armastan teid ikka veel! Minu armastus – see on jube ja õudne, seepärast te peategi olema valvsad.
Kommentaar
-
Algselt postitas HolaYea Vaata postitustSee mäng tõstetigi ainult vutipeo raames Kadriorgu, kuid ma ei mõista miks. Eelmine aasta sai küll Maarjamäel korraldatud Levadia Starmani Vutipidu.
Kommentaar
-
Maarjamäe staadion ei ole staadion, see on treeningväljak, enam halvemini pealtvaatajatele pole võimalik ühtegi staadionit rajada.
Maarjamäel on kõik vead, mida tuleks pealtvaatajatele mõeldes staadionit rajades vältida.
Ja seda kinnitavad ka nigelad publikunumbrid alates Meistriliigast kuni madalamate liigadeni välja.
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Kommentaar