Vivatbet
Collapse
Unconfigured Ad
Collapse
Viljandi JK Tulevik
Collapse
X
-
-
Vaatasin ametlikuks tehtud Tulev - Pärnu protokolli ja sealt selgub, et Tuhkanen pole sisse vahetatud. Ometi mäletan ma selgelt, et ta viimaseks veerandtunniks peale lasti.
Kelle pask see nüüd seekord on? Kohtunike oma või? Kas järgmises SN podcastis kuuleme OJ arvamust Liidu ebaprofessionaalse tegevuse kohta?
Kommentaar
-
Lisasin selle mulle mängu käigus märkamatuks jäänud vahetuse.Vaatasin ametlikuks tehtud Tulev - Pärnu protokolli ja sealt selgub, et Tuhkanen pole sisse vahetatud. Ometi mäletan ma selgelt, et ta viimaseks veerandtunniks peale lasti.
Kelle pask see nüüd seekord on? Kohtunike oma või? Kas järgmises SN podcastis kuuleme OJ arvamust Liidu ebaprofessionaalse tegevuse kohta?Kommentaar
-
täitsa terviseameti ja rõivase külmsüsteemide fakkupi tasemel tegutsemine urmari poolt ju, kuidas me küll siit edasi.Kommentaar
-
Tore, lisasin siis ka selle vahetuse, aga kuidas selle vv hoiatusega siis on? Oled selle teate kuidagi salaja ära kustutanud.
PS: plastic esitab alusetuid süüdistusi minule asjades, milles mul otsene süü puudub, kuna mina ei olnud kohtunik, kes protokolli esmalt kontrollis ja ka ametlikuks ei kuuluta seda mina.Kommentaar
-
Kas urmar üldse eksib kunagi?Tore, lisasin siis ka selle vahetuse, aga kuidas selle vv hoiatusega siis on? Oled selle teate kuidagi salaja ära kustutanud.
PS: plastic esitab alusetuid süüdistusi minule asjades, milles mul otsene süü puudub, kuna mina ei olnud kohtunik, kes protokolli esmalt kontrollis ja ka ametlikuks ei kuuluta seda mina.Kommentaar
-
ma tegelikult ei esitanud mingeid süüdistusi vaid ironiseerisin just sinu suunas esitatud probleemi püstitust/sõnastust/tooni. aga okei....Tore, lisasin siis ka selle vahetuse, aga kuidas selle vv hoiatusega siis on? Oled selle teate kuidagi salaja ära kustutanud.
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Kommentaar