Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Viljandi JK Tulevik

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

• Felipe
    replied
    Algselt postitas Nahkpea Vaata postitust
    Kuidas see iseseisva klubi argumendiga vastuolus on? Keegi ei keela ju ka Kaljul oma mängijaid, kes põhikoosseisu ei mahu, väiksematele PL-meeskondadele välja laenata. Kasu on mõlemapoolne.
    Loomulikult, aga selleks ei pruugi teistel satsidel finantsi jaguda (seal hulgas ka Viljandil endal) või siis nende mängijate sponsoritel (siin kohal siis eelkõige vanemad või lähisugulastele kuuluvad ettevõtted).

Flora + Viljandi puhul on see süsteem käinud pikki aastaid ja nüüd kus klubi on iseseisev ja sealsed laenul olevad mängijad on ikkagi ainult Florast jätab ikkagi sellise Flora tütarklubi mulje mis oli eelnevalt juba aastaid ja loodetavasti seda enam pole(JOKK). Flora võiks ju samahästi omad poisid ka Tammekasse laenule anda, ma usun et Koser sulataks nad satsi ilusti sisse ja annaks neile ka mänguaega.

Kuigi meie kohalikule jalgpallile on ikkagi kasulikum, kui noored ja lootustandvad mängumehed saavad parem ML praktikat kui mängivad esiliigat. Viljandist karastust saanud meeste näiteid on palju keskohe, hooaja või kahe pärast välismaale siirduvad. Eelpool mainitud Sander Puri, Pavel Londak, Mikk Reintam(kuigi Reintame aitas isa või ta töökaaslane kes teadis JJK mingit asjapulka) jne.

Leave a comment:

• Nahkpea
    replied
    Algselt postitas -RoMaRiO- Vaata postitust
    Asjad on küll oluliselt iseseisvumise poole liikunud, kuid jätkuvalt tundub, et Flora saadab Viljandisse mängijad, kes Flora esindusmeeskonda veel ei pääse.
    Kuidas see iseseisva klubi argumendiga vastuolus on? Keegi ei keela ju ka Kaljul oma mängijaid, kes põhikoosseisu ei mahu, väiksematele PL-meeskondadele välja laenata. Kasu on mõlemapoolne.

Leave a comment:

• Felipe
    replied
    Algselt postitas -RoMaRiO- Vaata postitust
    Ragnar Piir (keskkaitsja Flora II-st) liitub tõenäoliselt klubiga
    Erkki Kubber (poolkaitsja Flora II-st) liitub tõenäoliselt klubiga
    Karl Ivar Maar (ründav poolkaistja Flora II-st) liitub tõenäoliselt klubiga
    Gerdo Juhkam (keskkaitsja Florast) liitub tõenäoliselt klubiga

Asjad on küll oluliselt iseseisvumise poole liikunud, kuid jätkuvalt tundub, et Flora saadab Viljandisse mängijad, kes Flora esindusmeeskonda veel ei pääse.
    Ehk võtaks Viljandi ka mujalt poisse vastu, kui klubi maksaks elamiskulud kinni. MInu arust olid mõlemad Purid omal ajal Tulevikus laenul Leva kulu ja kirjadega.

Kuigi jaa, su point Flora osas on täiesti selge ja karta ka oli, et nii jälle juhtub.

Leave a comment:

• -RoMaRiO-
    replied
    Ragnar Piir (keskkaitsja Flora II-st) liitub tõenäoliselt klubiga
    Erkki Kubber (poolkaitsja Flora II-st) liitub tõenäoliselt klubiga
    Karl Ivar Maar (ründav poolkaistja Flora II-st) liitub tõenäoliselt klubiga
    Gerdo Juhkam (keskkaitsja Florast) liitub tõenäoliselt klubiga

Leave a comment:

• MRX
    replied
    Sander Post hakkab Tulevikus mängima ja klubiasju ajama oma uue põhitöö kõrvalt:

Leave a comment:

• MRX
    replied
    Head uut aastat!
    Joonas Tamm treenib Viljandis oma kasvatajaklubis:

Leave a comment:

• gooner
    replied
    siin on liikuvat pilti aastalõputurniiri Tulevik-Kure mängust (sh kuuest väravast neli):

Leave a comment:

• MRX
    replied
    Viljandis tehakse trenni igasuguse ilmaga ehk Tuleviku jõulueelne madin - http://www.jktulevik.ee/?p=4632 ja

Leave a comment:

• keemiainsener
    replied
    Algselt postitas mjaasa Vaata postitust
    Vaevalt.
    No põhiründajana tuleks ilusti korralik arv täis. Tiirik lõi sel hooajal Tammeka eest nt 13.

Leave a comment:

• mjaasa
    replied
    Algselt postitas metssiga Vaata postitust
    usun, et kui post vähegi viitsib ja terve on, siis tast saab päris hea relv tulevikule, eriti püsimajäämist silmas pidades. oma kahekohalise arvu väravaid lööb ilmselt ikka ära
    Vaevalt.

Leave a comment:

• dareth
    replied
    Algselt postitas Nahkpea Vaata postitust
    Suure tõenäosusega ta Viljandis hakkabki tipuründaja kohta täitma. Ma lihtsalt reageerisin sellele su väitele, et tema kasutamine Floras keskkaitsjana oli jabur ja alandav. Kaugeltki mitte. See tulenes eelkõige hetke vajadustest ja situatsioonist ja see polnud tal selline koht, et visati tundmatus kohas vette.
    why. bother.

Leave a comment:

• metssiga
    replied
    usun, et kui post vähegi viitsib ja terve on, siis tast saab päris hea relv tulevikule, eriti püsimajäämist silmas pidades. oma kahekohalise arvu väravaid lööb ilmselt ikka ära

Leave a comment:

• Nahkpea
    replied
    Algselt postitas Rumori di Spogliatoio Vaata postitust
    Ma ei ütle et tema mängud polnud korralikud, vastupidi (oleksin pidanud selle lisama).
    See lihtsalt näitab kui hea meeskonnavaimust ja profi distsipliinit tal on, kindlasti viib midagi hea Viljandi juurde. Aga samal ajal ma arvan et ikka väravamasin peab ründes olema. Ei osta kiir auto linnas sõitmiseks Ma olen päris kindel Viljandis peaks mängima ees.
    Suure tõenäosusega ta Viljandis hakkabki tipuründaja kohta täitma. Ma lihtsalt reageerisin sellele su väitele, et tema kasutamine Floras keskkaitsjana oli jabur ja alandav. Kaugeltki mitte. See tulenes eelkõige hetke vajadustest ja situatsioonist ja see polnud tal selline koht, et visati tundmatus kohas vette.

Leave a comment:

• urmar
    replied
    Algselt postitas Rumori di Spogliatoio Vaata postitust
    Kust saavad? Me kõik lugeme siit: http://www.jalgpall.ee/news.php?st=s...ss&news_id=726
    Huvitav.
    Täpselt nii, mulle meenus, et tal peaks rohkem olema, kontrollisin ja oligi 12/1.

Leave a comment:

• Rumori di Spogliatoio
    replied
    Algselt postitas urmar Vaata postitust
    Kuskilt on liikvele läinud valed andmed Posti koondisemängudest. Soccernetis on õiged numbrid, Postimehes valed ja nüüd Vikerraadio ütles ka valed numbrid. Õige on 12/1, mitte 10/1.
    Kust saavad? Me kõik lugeme siit: http://www.jalgpall.ee/news.php?st=s...ss&news_id=726
    Huvitav.

Leave a comment:

Working...
X