Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Viljandi JK Tulevik

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

• elx
    replied
    Algselt postitas Katzuu Vaata postitust
    Ennem käi ikka kohal ära ja siis hakka kritiseerima
    Ei mul pole selle katusealuse vastu midagi, minu poolest võiks ka pingid olemata olla:P Lihtsalt teine kord kui tuul selga puhub ja lumi või vihm peale tuiskab, tuleta mu sõnu meelde

Leave a comment:

• 1892
    replied
    Viljandi ja Võru staadionid võiks olla vastupidi, et Viljandil oleks selline nagu Võrus. Muidugi on mõlemad väga korralikud aga Võru oma on uhkem ja jalgpalli omaks vast parem. Parem ülekannete jaoks kindlasti arvestades kommentaatorite putkat ja seda et Võru pole kõrgliigas esindatud. Aga ilus staadion ikkagi.

Leave a comment:

• Katzuu
    replied
    Algselt postitas elx Vaata postitust
    Tagant võiks kinni olla ja katus peaks veidi madalam olema, sestnagu ma juba mainisin - hetkel pole temastmingit tolku - ta ei võta mingit vihma kinni, kui vähegi mingi nurga alt tuult on.
    Ennem käi ikka kohal ära ja siis hakka kritiseerima

Leave a comment:

• meelis989
    replied
    Tagant võiks kinni olla ja katus peaks veidi madalam olema, sestnagu ma juba mainisin - hetkel pole temastmingit tolku - ta ei võta mingit vihma kinni, kui vähegi mingi nurga alt tuult on.
    nu arvestades et tegu ka kergejõustiku staadioniga siis ,kõrgeid ketta ja oda kaari peab tribüünialt ka nägema

Leave a comment:

• elx
    replied
    Algselt postitas almar Vaata postitust
    selja taha pannaxe plakatid, loosungid vms. Kas siis peab tegema neli seina klaasidest? mängu näed a ergutamist ple kuulda?

Leave a comment:

• almar
    replied
    see katus tundub muidugi kasutu - vahet pole kust tuul on, ikka sajab ilmselt peale, kuid muiduon väga tervitatav.
    selja taha pannaxe plakatid, loosungid vms. Kas siis peab tegema neli seina klaasidest? mängu näed a ergutamist ple kuulda?

Leave a comment:

• Elari#3
    replied
    Algselt postitas kuramusevaim Vaata postitust
    ma kaldun oma nähtu järgi ikka arvama, et see on kommentaatorite putka aken/aknad, lihtsalt abstraktsema disainiga.
    Jah, sul on täiesti õigus, kui Viljandis käisin ja Tuleviku-Kure mängu ootasin, siis sai ka staadion aia tagant üle vaadatud. Igati super staadion, kõik on uus nagu peabki, ainult, et tõepoolest, see katuse teema veidi kehvasti projekteeritud :P

Leave a comment:

• Riks
    replied
    Algselt postitas toonetikas Vaata postitust
    Kas see on tabloo, mis seal keskel üleval on? Milleks seal? On see mõeldud mängijatele või pealtvaatajatele skoori jälgimiseks?
    ma kaldun oma nähtu järgi ikka arvama, et see on kommentaatorite putka aken/aknad, lihtsalt abstraktsema disainiga.

Leave a comment:

• elx
    replied
    see katus tundub muidugi kasutu - vahet pole kust tuul on, ikka sajab ilmselt peale, kuid muiduon väga tervitatav.

Leave a comment:

• 1892
    replied
    Kas statast rohkem pilte pole peale selle Sakala oma?

Leave a comment:

• toonetikas
    replied
    Tuleviku duubel mängib juba 14. juuni uuel staadionil.

Leave a comment:

• 1892
    replied
    Algselt postitas Sunderland Vaata postitust
    Kuna Viljandi looduslikule murule kolib??
    Doh, nii vana asi juba

Leave a comment:

• Katzuu
    replied
    Algselt postitas Sunderland Vaata postitust
    16.juuni

Leave a comment:

• Sunderland
    replied

Leave a comment:

• toonetikas
    replied
    Algselt postitas meelis989 Vaata postitust
    seal on kusagil tabloo ? :O
    No kuskil peab ju olema! Või jätkub sama teema, mis varem oli (aia küljes sildid ja numbrid)?

Leave a comment:

Working...
X