Lisaks veel, et tegu on arvatavasti MK etapiga, mis toimus korra aastas. Vaks vahet ikka kas korra aastas veeta 2 päeva õues vaadates maailma tippsuusatajaid või käia iga nädalavahetus külmetamas.
Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Premium liiga 2013
Collapse
X
-
Algselt postitas Myrgel Vaata postitustNagu ma aru saan olen ma ainus kellel on heameel tänase päiksepaistelise ilmaga vutti vaatama minna?“I don’t know whose brilliant idea that was, but it wasn’t mine, that’s for sure.” ― Ozzy Osbourne
Kommentaar
-
Algselt postitas fcfloraforever Vaata postitustVaata sellise ilmaga nagu laupäeval Flora-Kalev ning Levadia-Tammeka mängu ajal oli ei mängita ikka küll. Paluks seda Kasahstani videot mitte vastu postitada. On ka väga üksikuid erandeid.When I get sad, I stop being sad and be awesome instead. True story!
Kommentaar
-
Algselt postitas Myrgel Vaata postitustNagu ma aru saan olen ma ainus kellel on heameel tänase päiksepaistelise ilmaga vutti vaatama minna?
Kommentaar
-
Algselt postitas ericbana Vaata postitustei ole ainuke. ma paari sõbraga juba Paides kohal ja ootame mängu. ilus ilm, aga tee ikka sitt ja libe.
Nädala mängueelne kommentaar läheb Leva poolkaitsjale Risto Kägole: "Sees olev loom tuleb välja lasta ja kui see saab õigel ajal ja õiges kohas tehtud, siis kukub Levadia."
Jääb üle vaid loota, et ta enda järgi pärast ära ka koristab
Kommentaar
-
Algselt postitas Myrgel Vaata postitustNädala mängueelne kommentaar läheb Leva poolkaitsjale Risto Kägole: "Sees olev loom tuleb välja lasta ja kui see saab õigel ajal ja õiges kohas tehtud, siis kukub Levadia."
Kõige trollim mängueelne kommentaar tuli aga Kure poolkaitsjalt Elari Valmaselt: "Liiga kolmas ja viies koht lähevad vastamisi, tuleb võitluslik mäng. Üritame mängida distsiplineeritult ja kannatlikud ning oma võimalused ära kasutada."
Kommentaar
-
Vaatasin natuke Youtubes ringi. Ei ole aus kui luuakse mulje et Eesti on väga eriline kui aastas paar mängu lume või külma ilmaga on
Vaadake eriti video lõppu
Rovaniemi
Poola
Saksamaa
Itaalia
Horvaatia
Ameerika
Aasia meistrite liiga
Belgia
Sotimaa ajalugu
Taani
Inglismaa
Nüüd soe jope selga ja staadionile
Kommentaar
-
Algselt postitas AnnaS Vaata postitustNo minu arvates on see peaaegu nagu saavutus! Kui tihti sa ikka saad öelda, et oled milleski ainus...
Kommentaar
-
Algselt postitas realking Vaata postitustOn see tõesti nii, et väravasöötude üle arvestust Eestis ei peeta? Või olen liiga vähe otsinud?
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Kommentaar