Kui see on sinu esimene külastus, siis palun tutvu korduma kippuvate küsimustega. Selleks, et teha postitusi, tuleb Sul end kasutajaks registreerida. Postitusi saad lugeda ka ilma registreerimata.
Seda Kaalma 0:6 katastroofi ma väga üle ei tähtsustaks. Oligi ühe mehe blunder-show, muud midagi. Kuuest väravast neli puhtalt Tibu kingitused. Täna seevastu mängiti Kure lihtsalt auti, lõbusa ja lõdvarandmelise mänguga. Enamvähem ainuke meeskond ka sel hooajal mu meelest, kelle vastu sellist lustisõitu oodata maksab. Ülejäänute puhul mitte mingil juhul.
Kalju peaks hakkama oma publikunumbriga tegelema. Juttude järgi liiga populaarseim meeskond, jääb publikunumbrite poolest tabeli keskele. Sama käib ka Kuressaare kohta, mis potensiaali poolest on võrreldav Tartuga
Ei ole küsimustki, et Kure peab publikut paremini hakkama meelitama, AGA, Tartuga olukorda võrrelda ei saa. Vaata natuke linnade rahvaarvu.
Seda Kaalma 0:6 katastroofi ma väga üle ei tähtsustaks. Oligi ühe mehe blunder-show, muud midagi. Kuuest väravast neli puhtalt Tibu kingitused. Täna seevastu mängiti Kure lihtsalt auti, lõbusa ja lõdvarandmelise mänguga. Enamvähem ainuke meeskond ka sel hooajal mu meelest, kelle vastu sellist lustisõitu oodata maksab. Ülejäänute puhul mitte mingil juhul.
Ei ole mõtet alahinnata...tuleb karistus ära kohe muidu. kalju sai napilt jagu 2:1, levadia sai napilt jagu 2:1 ja 1:0, meile suudeti esimeses mängus lüüa 2 väravat. Tööpäev kah ja neil raske nii mängida ja sealt see väravaterohkus ma arvan. See siis Kure kohta.
Ikka peab leiduma liigas meeskond,kes lihtsalt veab oma tasemelt Premium liiga fänne alt!
mis viga kurel sellist asja teha,kui eeskuju isegi sellest hooajast võtta ja kes siis muu kui ...budu lemmik Paide. Pime viha varjutab faktid täiesti, nii et olgem täpsed esimesena "vedas oma tasemelt Premium liiga fänne" alt ikka Paide
Aga, mis Paidega juhtus ? Koef Transi võidule oli päris magus enne mängu - 4,2-4,8 vahel. Narva jõi jälle šampanjat....
tööpäev oli paide meestel. kusjuures minu mäletamist mööda on nad nädala sees koguaeg hoopis teine tiim kui nädalavahetusel.
kihlveokontorid pole sellega veel arvestanud.
No vaevalt Trans nii enesekindel on, et enda võidu´le panustada julgeb
Maks ja Usja räägivad veel tulevastele põlvedelegi, kuidas omalajal neil oli vaja vähemalt kahe-kolme väravaga võita, mis paraku ei õnnestunud. Võideti, aga mitte piisava vahega. Igapäevaselt nii endast väljas sportlasi ei näe, isegi siis kui suurimale rivaalile äsja kaotatud on.
Täpselt. Arvata oli, et hooaja lõpuks on Trans ikka 5 või 6 kohal. Kes pärast esimesi voore uskus, et Trans võib sellel hooajal tõesti välja langeda, on päris naiivne.
Eile jalutades koos Marek Lemsaluga kadrioru statale ja puhudes spordijuttu olin hetke tunnistaja,kui meeletult see mees seda jalgpalli armastab.Ostes mõlemad väravast pileti ei saanud ma temalt küsimata jätta,et miks sa Marek pileti ostsid,kuna sa tulid ju statale tööd tegema(nimelt oli ta kutsutud mängust ülekannet tegema).Tema vastu ,ma toetan seda mängu ja korraldavat klubi.Igasugused vabapääsmed ja vip piletid tundusid nii tühistena sel hetkel.
Kommentaar