Tundub, et miinimumpublikunumber oli enne mängu välja mõeldud. Muudmoodi ei saa seda numbrit seletada. Sponsoritele pidi ju midagi näitama. Oleks 50 inimest rohkem olnud, saanuks juba üle 2000 panna!
Aga oli tore, et lastele oli mõeldud ja nendele anti talongi vastu jäätist ja limpsi. Kahjuks jäi neidki nii palju üle, et hiljem võis plokkidena ilma talongita laiali jagada.
Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Premium liiga 2014
Collapse
X
-
Tänase Levadia-Flora publikunumber 1720 on järjekordselt täiesti lambist võetud.
Ajuvaba, selleasemel, et lampe publikuarve paisata, oleks võinud klubi näiteks orgunnid autoga kohaletulnud publikule ligipääsu parklasse.
Samuti pidanuks ligi 80-le Flora fännisektoris kaasaelajale orgunnima joogipunkti sektori kõrvale.
Slaavilik, kui ne naša, siis külalislahkusetus?
Klubi nagu kergelt tsiviliseerub aga suhtumine publikusse ikka sovjetlikult pohhuistlik.
Niipalju peab orgunni küll kiiitma, et meil oli oma turva ja õnneks pole Eestis staadionitel ACAB märulit, kes oma adrenaliininarkomaaniast ja sõgedast miilitsakompleksist tingitult granaatidega fännidelt käsi otsast plahvataksid.
Leave a comment:
-
Kui kohtunik suluseisu seal ei näinud, siis polegi ju muud varianti, kui penalti anda.
Leave a comment:
-
Ja sa ka ütlesid "Reeglid on reeglid, aga mees kes vilistab tal on oma aju asjad arutlema.", "aga.." - sellest võib selgelt ja üheselt väljalugeda, et sinu arust poleks pidanud penaltit andma. Mille muu kohta see "aga..." olla võib?Algselt postitas Rumori di Spogliatoio Vaata postitustMa ju ütlesin et penalti andma pole vale asi, reeglite järgi on väga selge.
Aga...
Leave a comment:
-
Pole siin mingit aga. Täiesti ebavajalik tegevus maksis karmilt kätte. Omal ajal noorteliigas juba treener karjus meile väljakule, et mis kuradi hääletamisega te tegelete, mängige jalgpalli!Algselt postitas Rumori di Spogliatoio Vaata postitustMa ju ütlesin et penalti andma pole vale asi, reeglite järgi on väga selge.
Aga...
Leave a comment:
-
Ma ju ütlesin et penalti andma pole vale asi, reeglite järgi on väga selge.Algselt postitas LeeMarx Vaata postitustNo üldse ei saa aru mis asja sa ajad. Mis krdi common sense see on, et tõstan käe üles, kui minu arust suluseis on. Sellisel tasemel kohtunik ei reageeri sellele ammu enam absoluutselt, seega vabandus et tõstis käe kohtunikule lehvitamiseks on ajuvaba!
Tundub et see 'common sense' pole üldsegi nii common, kui selge käega mängu pealt antud penalti tekitab mõnele sellist küsimust nagu "et kas ikka peaks andma penalti?".
Ma ei saa aru tõesti!
Aga...
Leave a comment:
-
No üldse ei saa aru mis asja sa ajad. Mis krdi common sense see on, et tõstan käe üles, kui minu arust suluseis on. Sellisel tasemel kohtunik ei reageeri sellele ammu enam absoluutselt, seega vabandus et tõstis käe kohtunikule lehvitamiseks on ajuvaba!Algselt postitas Rumori di Spogliatoio Vaata postitustMa ei arva et asjad on alati must ja valge nagu sa siin näitad.
On vaja ka mingi 'common sense' mõnikord. Anderson tõuseb kätt kindlasti mitte palli peatakse. Reeglite järgi, ma ei vaidle: kindel penalti.
Aga siis enam ei üllata kui teine kord küsime kohtuniku käest et natukene tavalist mõistust kasutama.
Reeglid on reeglid, aga mees kes vilistab tal on oma aju asjad arutlema.
Võibolla oli mingi õppetund kellele alati tõuseb kätt, aga arvan et veel näeme käed üles tõusnud.
Jah, mina mitte ka, ei mäleta mingi sarnane olukord kus mängija tahab offside ja saab penalti vastu käsi pärast
Tundub et see 'common sense' pole üldsegi nii common, kui selge käega mängu pealt antud penalti tekitab mõnele sellist küsimust nagu "et kas ikka peaks andma penalti?".
Ma ei saa aru tõesti!
Leave a comment:
-
Ma ei arva et asjad on alati must ja valge nagu sa siin näitad.Algselt postitas LeeMarx Vaata postitustSiin pole mingit aga.. Peatas käega (mis oli tahtlikult üles tõstetud, olgu siis nina nokkimiseks või misiganes muul põhjusel) palli, mis oli suunatud värava ette. Kui leidub kohtunik, kes poleks seda ära vilistanud, siis ta ei peaks olema kohtunik ja punkt.
On vaja ka mingi 'common sense' mõnikord. Anderson tõuseb kätt kindlasti mitte palli peatakse. Reeglite järgi, ma ei vaidle: kindel penalti.
Aga siis enam ei üllata kui teine kord küsime kohtuniku käest et natukene tavalist mõistust kasutama.
Reeglid on reeglid, aga mees kes vilistab tal on oma aju asjad arutlema.
Võibolla oli mingi õppetund kellele alati tõuseb kätt, aga arvan et veel näeme käed üles tõusnud.
Jah, mina mitte ka, ei mäleta mingi sarnane olukord kus mängija tahab offside ja saab penalti vastu käsi pärastAlgselt postitas Defa Vaata postitustOtsus õige jah, liht sellist penaltit pole näinud vist ennem, sellesmõttes müstiline.
Leave a comment:
-
Otsus õige jah, liht sellist penaltit pole näinud vist ennem, sellesmõttes müstiline.Algselt postitas StokSamas täiesti õige otsus ju, kuigi Tammeka kahjuks.
Leave a comment:
-
Siin pole mingit aga.. Peatas käega (mis oli tahtlikult üles tõstetud, olgu siis nina nokkimiseks või misiganes muul põhjusel) palli, mis oli suunatud värava ette. Kui leidub kohtunik, kes poleks seda ära vilistanud, siis ta ei peaks olema kohtunik ja punkt.Algselt postitas Rumori di Spogliatoio Vaata postitustSee suluseisu nõue oli väga kallis.
Penalty võib kindlasti anna, aga välja näeb natukene pedantne otsus kuna Andersoni tahe oli äärekohtuniku tahelepanu saada.
Kätt kindlasti üles, aga...
Leave a comment:
-
See suluseisu nõue oli väga kallis.
Penalty võib kindlasti anna, aga välja näeb natukene pedantne otsus kuna Andersoni tahe oli äärekohtuniku tahelepanu saada.
Kätt kindlasti üles, aga...
Leave a comment:
-
-
-
-
Peaks tulema üles küll. Tavaliselt on järgmiseks päevaks üleval.
Algselt postitas Nahkpea Vaata postitustKas ERR Flora - Trans mängu ei panegi täispikalt üles? Oleks huvi see tagantjärgi uuesti üle vaadata...
Leave a comment:
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Leave a comment: