Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Premium liiga 2014

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

No liigasüsteeme võib välja mõelda igasuguseid, kuid kõigepealt peaks kokku leppima selles, et mis on liiga eesmärgid sportlikus mõttes (ma ei usu, et lähiaastail saab fännidelt või pealtvaatajatelt saadav raha ühegi Eesti klubi jaoks suurimaks sissetulekuallikaks) ehk siis süsteem, mis arendaks mängijaid. Praegust liigasüsteemi vaadates on minu arusaamist mööda need eesmärgid järgmised:
    1. Meeskonnad saavad 30+ mängu hooaja jooksul;
    2. Ühegi vastasega ei kohtuta rohkem kui 3-4 korda - kindlasti oleks pealtvaatajail huvitav rohkem tugevate meeskondade vahelisi mänge, kuid 5-6 mängu sama vastasega hooaja jooksul tähendaks sisuliselt seda, et iga 5-6 nädala tagant on sul vastas jälle needsamad mängijad.
    Kas ja kuidas õnnestub need eesmärgid täita paremini kui praeguse 10-meeskonnalise PL süsteemi puhul oleks minu arvates peamine küsimus.

Kommentaar

Videokokkuvõtte Tartu põnevuslahingust,

XXI

Tammeka - Lokomotiv, 3:3 (3:1)

Kommentaar

Flora purustustöö Transi vastu + mõned momendid veel

XXI voor

Flora - Trans 6:0 (2:0)

Kommentaar

Kas ERR Flora - Trans mängu ei panegi täispikalt üles? Oleks huvi see tagantjärgi uuesti üle vaadata...
          "Tolerance is the virtue of men who no longer believe in anything." -- G.K. Chesterton

Kommentaar

Meenutusi reedest, ehk Infonet üllatab Levadiat. väravad + lisaks paar olukorda

XXI voor
            FC Levadia - FC Infonet 2:3 (0:2)

Kommentaar

Peaks tulema üles küll. Tavaliselt on järgmiseks päevaks üleval.

Algselt postitas Nahkpea Vaata postitust
              Kas ERR Flora - Trans mängu ei panegi täispikalt üles? Oleks huvi see tagantjärgi uuesti üle vaadata...

Kommentaar

Ahjupera 6 minuti kübaratrikk

XXI voor

Nõmme Kalju - Tallinna Kalev 5:0

Kommentaar

Esmaspäevane draama Paidest,

XXI voor
                  Paide Linnameeskond - Sillamäe Kalev 2:3

Kommentaar

XXII voor

Üks müstilisemaid penalteid mis nähtud

Sillamäe - Tammeka 1:0

Kommentaar

See suluseisu nõue oli väga kallis.
                      Penalty võib kindlasti anna, aga välja näeb natukene pedantne otsus kuna Andersoni tahe oli äärekohtuniku tahelepanu saada.
                      Kätt kindlasti üles, aga...
                      Rumori di Spogliatoio - Estonian football in English
                      Premium Liiga Clubs News
                      Facebook
                      Twitter

Kommentaar

Algselt postitas Rumori di Spogliatoio Vaata postitust
                        See suluseisu nõue oli väga kallis.
                        Penalty võib kindlasti anna, aga välja näeb natukene pedantne otsus kuna Andersoni tahe oli äärekohtuniku tahelepanu saada.
                        Kätt kindlasti üles, aga...
                        Siin pole mingit aga.. Peatas käega (mis oli tahtlikult üles tõstetud, olgu siis nina nokkimiseks või misiganes muul põhjusel) palli, mis oli suunatud värava ette. Kui leidub kohtunik, kes poleks seda ära vilistanud, siis ta ei peaks olema kohtunik ja punkt.

Kommentaar

Algselt postitas Stok
                          Samas täiesti õige otsus ju, kuigi Tammeka kahjuks.
                          Otsus õige jah, liht sellist penaltit pole näinud vist ennem, sellesmõttes müstiline.

Kommentaar

Algselt postitas LeeMarx Vaata postitust
                            Siin pole mingit aga.. Peatas käega (mis oli tahtlikult üles tõstetud, olgu siis nina nokkimiseks või misiganes muul põhjusel) palli, mis oli suunatud värava ette. Kui leidub kohtunik, kes poleks seda ära vilistanud, siis ta ei peaks olema kohtunik ja punkt.
                            Ma ei arva et asjad on alati must ja valge nagu sa siin näitad.
                            On vaja ka mingi 'common sense' mõnikord. Anderson tõuseb kätt kindlasti mitte palli peatakse. Reeglite järgi, ma ei vaidle: kindel penalti.
                            Aga siis enam ei üllata kui teine kord küsime kohtuniku käest et natukene tavalist mõistust kasutama.
                            Reeglid on reeglid, aga mees kes vilistab tal on oma aju asjad arutlema.
                            Võibolla oli mingi õppetund kellele alati tõuseb kätt, aga arvan et veel näeme käed üles tõusnud.

Algselt postitas Defa Vaata postitust
                            Otsus õige jah, liht sellist penaltit pole näinud vist ennem, sellesmõttes müstiline.
                            Jah, mina mitte ka, ei mäleta mingi sarnane olukord kus mängija tahab offside ja saab penalti vastu käsi pärast
                            Premium Liiga Clubs News
                            Facebook
                            Twitter

Kommentaar

Algselt postitas Rumori di Spogliatoio Vaata postitust
                              Ma ei arva et asjad on alati must ja valge nagu sa siin näitad.
                              On vaja ka mingi 'common sense' mõnikord. Anderson tõuseb kätt kindlasti mitte palli peatakse. Reeglite järgi, ma ei vaidle: kindel penalti.
                              Aga siis enam ei üllata kui teine kord küsime kohtuniku käest et natukene tavalist mõistust kasutama.
                              Reeglid on reeglid, aga mees kes vilistab tal on oma aju asjad arutlema.
                              Võibolla oli mingi õppetund kellele alati tõuseb kätt, aga arvan et veel näeme käed üles tõusnud.

Jah, mina mitte ka, ei mäleta mingi sarnane olukord kus mängija tahab offside ja saab penalti vastu käsi pärast
                              No üldse ei saa aru mis asja sa ajad. Mis krdi common sense see on, et tõstan käe üles, kui minu arust suluseis on. Sellisel tasemel kohtunik ei reageeri sellele ammu enam absoluutselt, seega vabandus et tõstis käe kohtunikule lehvitamiseks on ajuvaba!

Tundub et see 'common sense' pole üldsegi nii common, kui selge käega mängu pealt antud penalti tekitab mõnele sellist küsimust nagu "et kas ikka peaks andma penalti?".

Ma ei saa aru tõesti!

Kommentaar

Algselt postitas LeeMarx Vaata postitust
                                No üldse ei saa aru mis asja sa ajad. Mis krdi common sense see on, et tõstan käe üles, kui minu arust suluseis on. Sellisel tasemel kohtunik ei reageeri sellele ammu enam absoluutselt, seega vabandus et tõstis käe kohtunikule lehvitamiseks on ajuvaba!

Tundub et see 'common sense' pole üldsegi nii common, kui selge käega mängu pealt antud penalti tekitab mõnele sellist küsimust nagu "et kas ikka peaks andma penalti?".

Ma ei saa aru tõesti!
                                Ma ju ütlesin et penalti andma pole vale asi, reeglite järgi on väga selge.
                                Aga...
                                Premium Liiga Clubs News
                                Facebook
                                Twitter

Kommentaar

Working...
                                X