Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Premium liiga 2014

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

• Külaline
    Guest replied
    Algselt postitas rallikas Vaata postitust
    Manucho?
    Sel aastal oli tal rohkem vedamist olnud - kui ta jätkab ka 2015a samas vaimus siis miks ka mitte - üks edukas aasta ei tähenda midagi - selles mõttes et kui nii võtta siis Kabajevil rohkem õigust olla parim ründaja, sest tema tegi ikka väga suure sammu edasi, kuid sellest ei piisa, et olla parim - parim on see kes rõõmus ja hädas on liider - mitte nii et Tallinna Kalevile löön 5 ja mängus Levadia/Flora/Nõmme vastu olen nähtamatu......

Leave a comment:

• rallikas
    replied
    Algselt postitas Ratnikov Vaata postitust
    Ründajad
    Manucho?

Leave a comment:

• Külaline
    Guest replied
    Avaldan oma arvamust, mai tea kui palju siin on PL fänne kes peaaegu igat mängu vaatamas käinud ja seda mitte ainult Tallinnas või Tartus vaid ka erinevates linnades ja nii edasi.

Teen siis nagu soccerneti moodi, kuigi minu kandidaatide arv väiksem kui soccerneti oma aga ma siiski proovin

1. VV'd. Ma ütleks kohe et ma ei fänna neid Smiškosid ega Telešeid kes meil siis enamuse arvates parimad olevat, vaid siiski lähtun sellest kuidas reaalselt väravavaht mängis kui hea/halb kaitse tal, palju pidi ta üldse vaeva nägema, kui suur areng jne
    See et mõni sai 10 väravat endale ja aastas kõigest 8 rasket mängu ei tähenda et oled teistest parem - Eurokarikad näitavad kes on who.
    Aga ok, vv'd siis: 1. Mihhail Lavrentjev 2. Siim-Sten Palm
    Miks Lavrentjev? Kuigi Vanatammtsevil olevat Kalevis käpp ja privileegid sees - isa ju klubi president - sai Mihhail kõva tööga esinumbri endale ja teeb hästi palju tõrjeid ja kuigi sageli Tšeminava Bagužisega üksteist ei mõista siis tuleb just Lavrentjevil tiimi päästa. Minu arvates just tema on parim VV-2014
    Miks Palm? Ütlen, et mulle selle väravavahi mäng on väga sümpaatne - nägin neid sel aastal piisavalt ja ütlen et sellise kaitsega nagu Paidel on sel aastal olnud - väga imelik, et Paide asub hetkel kuuendal kohal ja teistega võrreldes üsna vähe väravaid endale lüüa lubanud.... Kindlasti Siim-Sten peab olema stabiilsem ja enesekindlam ning kui ta satub hea VV treeneri kätte siis temast võib saada lausa A-koondislane - see on minu isiklik arvamus

Kaitseliin. Siin pole ühtegi Levadia mängijat - sest ausalt öeldes kui Levadia mängib enam-vähem tugevama vastasega siis Artjunin koos Tipuriciga ja üldse kogu Levadia kaitseliin näeb välja veits klounite moodi....

PK: pole kandidaati - kõik olid väga lahjad sel aastal......
    KK: Vladimir Avilov - meeletult suur areng poisil! eelmisel aastal Infonetil 4 kaitsja asemel oli kogu aeg 3, kuid sel aastal pean Vladimirit reaalseks kandidaadiks parima kaitsja või parima noormängija tiitlile.
    VK: Ken Kallaste - ainus, kes oli mänginud sel aastal väga stabiilsel tasemel ning oli kasulik nii rünnakutel kui ka kaitses Teised kohe ei meenu, sest taas polnud selliseid kes oleks stabiilselt ja kasulikult mänginud.... Sidorenkov: kui poleks seda suvepuhkust olnud ............

Poolkaitsjad:
    Palju kandidaate taas ei ole - ainult et Wakui ja Tiirik, et olid sel aastal taas oma satside liidrid...... Ratnikov ka, aga pärast Euromänge polnud ta midagi näidanud - jõud on otsa saanud - pole Danitškal nii palju vastupidavust........

Ründajad: Kindlasti mitte Kabajev - 35 väravast vaid 2 on löödud TOP-3 tiimidele - arvan et paljud foorumlased oleksid Tallinna Kalevile või Jõhvi Lokomotivile 5-7 väravat löönud..... Tähtsam on minu arvates see, et just vajalikel hetkedel tood omale meeskonnale võidu, Džöön just sellistel mängudel eriti aktiivne polnud..... nagu Teever, Subbotin, Neemelo, Ivanov, ja peaegu kõik meie nn väravakütid. Seega........ Parimat nagu ei ole......

Parim treener: Indrek Koser!

Sellised lood siis

Leave a comment:

• Kasper
    replied
    Hakake vaikselt selle hooaja parimate suhtes mõtteid koondama, sest peagi saab hooaeg läbi ja siis tuleb hääletamata hakata.

Parimad kaitsjad 2014 siin: http://www.soccernet.ee/meistriliiga...-kaitsjad-2014

Leave a comment:

• Felipe
    replied
    Algselt postitas Ratnikov Vaata postitust
    Meistriks tuleb Sillamäe!
    Oled napsune vähe hetkel?

Leave a comment:

• Külaline
    Guest replied
    Meistriks tuleb Sillamäe!

Leave a comment:

• Rumori di Spogliatoio
    replied
    Nagu 'reality show', kes tahab saada Eesti meistriks? See kes teeb vahem vigu. Miks? Seletan siin

Leave a comment:

• elx
    replied
    Nüüd on Kaljukatel ilmselt esimesest voorust tõsiselt kahju.

Leave a comment:

• Piksenool
    replied
    Lisamäng toimuks riigi esindusstaadionil. Ja peale koondisemänge.
    Ehk siis novembri teisel poolel A. Le Coqil või Sportlandil

Leave a comment:

• kesa
    replied
    Huvitav, kui Levadia mängib ühe järelejäänud mängudest viiki ja Flora võidab kõik kolm viimast kohtumist, mis tähendaks, et võrdsete punktide korral toimub lisamäng, siis kus seda mängitaks?
    Kas Flora kodustaadionil A.Le Coqil või Levadia kodustaadionil Kadriorus?
    Kellele eelis antakse?
    Või hoopis on ilm novembri lõpu poole nii tuksis, et publikumäng korraldatakse mingil kunstmuru-treeningväljakul, veel hullem - sisehallis?

8. nov on viimane voor, selga tulevad 12. ja 15. nov. koondisemängud, millal üldse mängitaks, päris novembri lõpus?

Leave a comment:

• LeeMarx
    replied
    Narva on juba korra Levadialt punkte röövinud, äkki suudab veel

Leave a comment:

• urmar
    replied
    Algselt postitas budu Vaata postitust
    Ma usun,et esikoht on ikkagi juba Levadia oma ja Flora-Kalju paarist keegi jääb veel medalist ilma
    Nojah, nüüd ei teagi, mida arvata, sest Budu ennustused lähevad ju tavaliselt päris mööda.

Leave a comment:

• budu
    replied
    Algselt postitas -RoMaRiO- Vaata postitust
    Tundub, et üle pika-pika aja selgub meistritiitli omanik alles viimases voorus. Kümme aastat, mis ma olen kodusel liigal silma peal hoidnud, ei ole sellist asja igatahes juhtunud. Millal viimati?
    Ma usun,et esikoht on ikkagi juba Levadia oma ja Flora-Kalju paarist keegi jääb veel medalist ilma

Leave a comment:

• Jasper
    replied
    Algselt postitas -RoMaRiO- Vaata postitust
    Tundub, et üle pika-pika aja selgub meistritiitli omanik alles viimases voorus. Kümme aastat, mis ma olen kodusel liigal silma peal hoidnud, ei ole sellist asja igatahes juhtunud. Millal viimati?
    2002 Levadia - Flora otsustav mäng?

Leave a comment:

• -RoMaRiO-
    replied

Leave a comment:

Working...
X